hayır söylediklerim senin için değildi..özür dilediğini biliyorum...
özür dilemek çok güzel ve önemli bir erdem.
bir üye olarak tek istediğimiz,insanların bu güzel forumu,şahsi aşk mesajlaşma odasına çevirmemesiydi.o yüzden bu insanların gitmesi yada uyarılması gerektiğini söyledik.söylediğimiz herşey sitenin geleceği içindi.çünkü site sadece bu tür anlamsız ve gereksiz şahsi mesajlarla dolmuştu.
bak ne oldu?bu insanlar yine utanç içinde buradan gittiler ama bunu bizim dediğimiz zamanda siz yöneticiler yapsaydınız,bu kadar üye kaybedilmezdi.
hala üye olduğum tek forum burası...burası benim için çok özel...kanka olayına gelince,mesaj yazmayı bırakmamın sebebi bu değil.sadece memleket ayrımı yapan bazılarına sitem ve protesto içindi...
Thebora ben kendi adıma konuşayım gördüğüm kadarıyla.
Bu aşk mesajları vs varmış forumda ben görmemiştim. Çünkü öss dolayısıyla sitenin en parlak döneminde (geçen yaz) ayrılmak zorunda kaldım ve bitti kısa zaman önce döndüm.
Yani burası bir forum kimsenin aşk yuvası değildir. Ona bakarsanız benimde kız arkadaşım burada üye ve sadece kullanıcı adını biliyorum 1-2 mesaj yazmış şimdiye kadar. Ben onun mesajlarını alıntı yapıp yazsam o bana yazsa ne kadar kötü birşey olur. Aşk yaşanacaksa msn'de olur
2 KİŞİ ARASINDA forumda herkesin gözü önünde olmaz.
Eğer ben o aşk mesajlarını görmüş olsam çok çok önceden müdahale ederdim tabi eskisi kadar burada olabilsem.
Birde kanka vs muhabbetleri demişsin biraz açar mısın öğrenmek istiyorum?
Ayrıca son olarak izmirli arkadaşlar yönetim falan dediğini gördüm. Bu sitenin kurulumunda yer alan arkadaşları çok kişi tanımaz. İlk günlerden bu yana burada olanları yazayım ve bulundukları şehirleri o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
aTTra: Eskişehir (İşleri nedeniyle yurt dışında)
Crawlingg: Zonguldak (Okulu dolayısıyla net ile bağlantısını kesti)
Daha sonra Haberci ve Zero var.
Ama ilk kurulumda yer alan ve bu sitede ilk günlerde emeği olan insanları sayacaksak Ben, Ozan, Hasan abi (aTTra) ve Eray'dır. (Crawling)
Kim var izmirli söyler misin?
7 Aralık 2004'te açtık burayı ve kimse yoktu. Eray, Hasan abi, Ozan ve Ben. Sabahlara kadar durduğumuzu biliyorum. Dosya eklemek, forum kuralları vs vs. Sonuçta bunlar hazır paket halinde olmadı. İzmirli olmayan insanlarında bugünkü üyeler görmese bile eskiden çok emeği var site üzerinde...
Saygılar
van_hoijdonk...