İyi geceler.
Öncelikle Muzaffer Abi değil babam kadar sevdiğim site dışında da görüştüğüm insanın adı Necmettin Abidir.
Hangi tartışma ve ne zaman oldu onu bile hatırlamıyorum zaten şuanda hatırlayacak konumda değilim. Üzerinden çok zaman geçmiş. Az çok ceza sisteminden bahsedeyim. Ben şimdi burada size Salvadore banlanacaksın dersem hemen ceza almazsın seni 10 gün uzaklaştıracam diyemem böyle bir yetkim yok ve kimsenin yok böyle bir yetkisi.
Cezalar yönetimde görüşülür uygun karar alındıktan sonra kimin ne kadar hatalı olduğu belirlendikten sonra
ORTAK KARAR SONUCUNDA ne kadar ceza alacağınız belirlenir. Benim şahsi görüşümde etkilidir ama tüm yönetimdeki arkadaşların ortak kararı önemlidir.
2 Kişi tartışıyor diye herkese eşit ceza verilecek değildir. Birisi daha fazla ileri gitmiştir daha fazla ceza alır. Herkes ektiğini biçer kısacası. Pm yoluyla uyarıyı gerektirecek durumlar vardır direk ceza verilmesi gereken durumlar vardır. Herşey pm ile bildirilmez, bildirilemez.
Bu arada tarafsız olduğumu dile getiriyormuşum öyle demişsiniz kimseyle tartışmak istemem ama şunuda belirtmek isterim taraflı yönetim göstersem bu sitenin açıldığı günden bu yana görevimde kalamazdım heralde. (7 Aralık 2004). Sonuçta bu site babamın malı değil, patronun oğlu değilim. Bir yanlışımız varsa üst merciilere bildirilir ve gereken yapılır eğer hatalı bir davranış biçimi varsa ortada.
Bir, iki yönetici arkadaş demişsiniz. Doğrudur 1-2 yönetici arkadaş böyle diyebilir ama samimi tutumlarından dolayı konu içerisinde belirtir. Kısa bir örnek vereyim yakın zamandan. Yöneticilerden ben ve Gökhan her zaman site içerisinde faal olarak bulunmuşuzdur. Dolayısıyla ister istemez üyelere karşı sıcak tavırlar sergilemişsizdir haklısınızdır. Ama genel olarak foruma katılınca heryerde sert yönetici tavrını göstermemiz gerekmez diye düşünüyorum. Zaten öyle olsa burası yaşanmayacak biryer olurdu kesinlikle.
Ama bu tavrımız yanlışsa bizde uzaktan izleriz olan biteni birşey gördüğümüzde de cezasını veririz kimseyi tanımadan dinlemeden. Ama bu benim yapıma aykırı bir durum. Her zaman site içerisinde kim olursa olsun sıcak ilişkiler kurmayı güzel dostluklar edinmesi amaçladığım için sürekli aktif bulundum ve böylede devam edecem. Yöneticilik pek sorun değil sonuçta kimse burada maaş almıyor bunu içlerinden geldiği ve sevdikleri için yapıyorlar.
Neyse şuan için daha fazla yazamayacağım Mat2 Çalışmaya devam etmem gerekiyor.
İyi Geceler.