Maxicep Teknoloji Portalı Yayında

Sponsorlu Bağlantılar

nejdet can

nejdet can

Üye
Portalda sağda en alt blokda forumdan son konular/mesajlar sistemi var sanırım incelemeden yorum yapmışsınız ..

Var tabi ki; ayrıca forumda da açıcaz bu özelligi yakın zamanda...
MaxiCep Teknoloji Portalı

Sitenin Mobil sürümü, kısa zaman içerisinde yapılacak arkadaslar

Tarayıcınız safari mi ?

Sayın yönetici açıklamalarınızdaki hususları ve ekran görüntülerindeki açıklayıcı talimatler bizde ana ekranda gördük ve tesbit ettik ama hiç bir şekilde forumun kullanılabilirliği açısından yeterli ve pratik düzenlemeler değil

sahsen foruma girme isteğini insanda azltıyor...

Eski Forum düzenini çok arayacağız...

Haber magazin ve teknoloji sitelerine benzemiş...

Özellikle yeni üyeleri bağlayacak sörf ettirecek bir görünüm yok..

yeni düzenlemede kaybolmamak elde değil...

Ayrıca daha önce bana forum üzerinden yazdığınız bir mesajda şöyle demiştiniz... FORUMUN YENİ DÜZENLEMESİNDE ALBÜM RESİMLERİNİN SERGİLENECEĞİ PAYLAŞILACAĞI BİR BÖLÜM OLACAĞINI DEMİŞTİNİZ...

herşeye rağmen emeklerinize sağlık Saygılarımla;

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hayırlı Olsun Çok iyi oldu bu

khytr89

khytr89

Üye
bende siteyi forumdan çok aile gibi görenlerdenim ama üzgünüm,yeni siteyi bende beğenmedim. cep telefonu sitesi olmaktan çok uzaklaşmış anasayfa. bence gerek yoktu böyle bi değişikliğe.pc ile uğraşan bir sürü site var.cep telefonuyla ilgili sadece maxicep var(dı) (cepforum siteside zamanla telefon sitesi özelliğini uydu konularıyla yitirmişti.)

bence site çizgisinden uzaklaşmamalı.belki çok konum ya da mesajım yok kayda değer almıycaksınız beni ama önerimi dikkate alırsanız sevinirim.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Donanım haber'i de anımsattı bana biraz. :D

brk38

brk38

Üye

--------------- Ekleme ---------------

bende siteyi forumdan çok aile gibi görenlerdenim ama üzgünüm,yeni siteyi bende beğenmedim. cep telefonu sitesi olmaktan çok uzaklaşmış anasayfa. bence gerek yoktu böyle bi değişikliğe.pc ile uğraşan bir sürü site var.cep telefonuyla ilgili sadece maxicep var(dı) (cepforum siteside zamanla telefon sitesi özelliğini uydu konularıyla yitirmişti.)

bence site çizgisinden uzaklaşmamalı.belki çok konum ya da mesajım yok kayda değer almıycaksınız beni ama önerimi dikkate alırsanız sevinirim.

bence de yani tek cep sitesi burası

celibar

celibar

Üye
forum kısmı eski maxicep.com'un anasayfası gibi olabilir.böylece herkes daha rahat kullanabilir forum kısmını.orta kısımda da üyelerden gelen teknoloji haberlerleri yayınlanabilir.

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Mükemmel olmuş,emeği geçenlere teşekkürler:) Maxicep büyümeye ve gelişmeye devam ediyor :)

M3L!H

M3L!H

Üye
İlk girdiğimde şaşırdım. Acaba yanlış siteyemi girdim diye :ehe Harika olmuş, ayrıca cep telefonu siteside olmuş :oke:

Lacoste

Lacoste

Üye
sagdakı mesaj atılan konulara bakma olayı ck ıyıydı ve bu halıyle maxıcep kullanıcı dostu olmaktan uzaklaşmıs eski halide kalmalı diye düsunuyorum ama belkı buna alısınca bu daha ıyı gelır yınede sız uzulmeyın bu da gzl olmus

ozanazy

ozanazy

Üye
Eski anasayfa kalmalıydı bence. İsteyen portal sayfasına girsin yine. Ya da forum ana sayfa olarak eski ana sayfaya yönlendirme olmalı bence de. Direk foruma atınca karışık oluyo. Öteki türlü yeni konuları vs. anasayfadan takip etmek daha iyiydi. Yine de hayırlı olsun ortada bir emek var biraz daha ticari olmuş gibi. Zaten işler ne zaman aile şirketinden kurumsallığa dönse samimiyet kayboluyor robotlaşma oluşuyor gibi geliyor bana.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ayrıca daha önce bana forum üzerinden yazdığınız bir mesajda şöyle demiştiniz... FORUMUN YENİ DÜZENLEMESİNDE ALBÜM RESİMLERİNİN SERGİLENECEĞİ PAYLAŞILACAĞI BİR BÖLÜM OLACAĞINI DEMİŞTİNİZ...

herşeye rağmen emeklerinize sağlık Saygılarımla;

İlk mesajımda belirttiğim Galeri kavramı bu zaten, yapılacagini söyledim :)

himmetbi

Üye
çok karşk olmuş. nie böle bişey yapıldı ki. burası mobil site daha çok doanım haber gibi olmuş. portal ile de forum arası görünüm çok farklı adres bile

KiN111

KiN111

Üye
Çok Güzel Kullanılı olmuş teşekkürler Maxicep Yakında İnternette bir efsane olacak :oke:

caner90

caner90

Üye
hayırlı olsun

MusTiStyLe

MusTiStyLe

Üye
Hayırlı Olsun Galiba Sistem WordPress Ben öyle Anladımda Öyle İse İnş Ana Sayfalar Kitleniyorda Wordpress Olunca Sitenin Hiti Çok İnş sorunsuz Devam eder

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
çok karşk olmuş. nie böle bişey yapıldı ki. burası mobil site daha çok doanım haber gibi olmuş. portal ile de forum arası görünüm çok farklı adres bile

Bir sure sonra forumun da gorunumunun ayni olacagini soylemistim...

Ayrica portal sanki saglik sitesi yapilmis gibi yorumlar var ve bu uzucu. Siteye dikkatle bakarsaniz mobil teknoloji, gsm ve genel teknolojinin on plana ciktigini gorebilmek hic zor degil

asigsasi

asigsasi

Üye
Ozan kardeşim Yeni sitede yapılan ankete göremi değerlendirme yapılacak yoksa anket sadece formalite mi.?

Üst Alt