Necmati
Üye
sonuna tr geldi ne güzel işte..ayrı bir site demedik fakat giriş degişmiş sagı degişmiş solu degişmiş degişmişte degişmiş ben bu degişime karşıyım www.maxicep.com.tr
www.maxicep.combiz forum ailesiydik
sonuna tr geldi ne güzel işte..ayrı bir site demedik fakat giriş degişmiş sagı degişmiş solu degişmiş degişmişte degişmiş ben bu degişime karşıyım www.maxicep.com.tr
www.maxicep.combiz forum ailesiydik
Portalda sağda en alt blokda forumdan son konular/mesajlar sistemi var sanırım incelemeden yorum yapmışsınız ..
Var tabi ki; ayrıca forumda da açıcaz bu özelligi yakın zamanda...
MaxiCep Teknoloji Portalı
Sitenin Mobil sürümü, kısa zaman içerisinde yapılacak arkadaslar
Tarayıcınız safari mi ?
bende siteyi forumdan çok aile gibi görenlerdenim ama üzgünüm,yeni siteyi bende beğenmedim. cep telefonu sitesi olmaktan çok uzaklaşmış anasayfa. bence gerek yoktu böyle bi değişikliğe.pc ile uğraşan bir sürü site var.cep telefonuyla ilgili sadece maxicep var(dı) (cepforum siteside zamanla telefon sitesi özelliğini uydu konularıyla yitirmişti.)
bence site çizgisinden uzaklaşmamalı.belki çok konum ya da mesajım yok kayda değer almıycaksınız beni ama önerimi dikkate alırsanız sevinirim.
internet explorer 8. üye girişi com'dan yapılıyor com.tr'den sadece yorum yaparken üyeyim kısmından yapılıyor.Yapılıyor tarayıcınız nedir ?
Ayrıca daha önce bana forum üzerinden yazdığınız bir mesajda şöyle demiştiniz... FORUMUN YENİ DÜZENLEMESİNDE ALBÜM RESİMLERİNİN SERGİLENECEĞİ PAYLAŞILACAĞI BİR BÖLÜM OLACAĞINI DEMİŞTİNİZ...
herşeye rağmen emeklerinize sağlık Saygılarımla;

çok karşk olmuş. nie böle bişey yapıldı ki. burası mobil site daha çok doanım haber gibi olmuş. portal ile de forum arası görünüm çok farklı adres bile
Ozan kardeşim Yeni sitede yapılan ankete göremi değerlendirme yapılacak yoksa anket sadece formalite mi.?