Maxicep Teknoloji Portalı Yayında

Sponsorlu Bağlantılar

diabolik06

diabolik06

Üye
hayırlı olsun herkese çok güzel olmuş çok hoşuma gitti yanlız biraz geç yükleniyor we bazende görüntüler olmuyor ;)

kosezade

kosezade

Üye
süperrr :oke::maxicep:

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Hayırlı uğurlu olsun.Maxicepten daha ötesi yok gerçekten :-D

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ana sayfamızda görünümde biraz değişiklik yapmak istedik, forumumuzun renklerini kazandırmayı düşünüyoruz. (Hatta ilk aşama olarak ana renkleri değiştirdik)

Çok yakın zamanda üst menü daha güzel hale gelecek ve site arkaplanı ile site üstü daha hoş bir görünüme sahip olacak.

Maxicep forumlarında alısılan renklerin, portalda da alıskanlık seklinde devam etmesinin daha hoş olacağına karar verdik.

kol@j

kol@j

Üye
bir kaç kere baktığımda hem bilgi vermesi açısından hem de forumu göz ucuyla takip edebilmek açısından çok hoş olmuş emeğine sağlık...

inşallah hayırlı olur...

snndrsn

snndrsn

Üye
Ben siteye cepten giriyorum flash player destekli web uygulamalarını kullanamıyorum o yüzden özellikle forumlarda buna dikkat edilmesini arz ediyorum. İlk gördüğümde biraz şaşırdım ama yeni arayüz harika olmuş.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bence iyi olmamış eski hali daha iyi anasayfa dedigim zaman portal çıkıyo :hmmm ilgim azaldı bence eski hali daha güzel

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Çok güzel olmuş hayırlı olsun ama ilk halide yayında olsa çok daha mükemmel olur

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hayırlı olsun kullananlara , zaten cok ugramıyorum o yöne=)

diabolik06

diabolik06

Üye
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 8282140 bytes) in /home/maxicep41/domains/maxicep.com.tr/public_html/wp-includes/functions.php on line 1007

bende bole bi hata alıyorum :S açılmıyor

kol@j

kol@j

Üye
elbetteki konusunda köşe taşlarından biri olan maxicep'in "değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" düsturuyla hareket edip, en iyisini bulması için çalışması gayet güzel... çalışmalara bir katkım olacaksa taleplere yardımcı olmak benim için mutluluk olur...

hayırlı maxicepler.

samuray_jack65

samuray_jack65

Üye
gerçekten güzel olmuş hepimize hayırlı olsun:evet:

ouSahin

ouSahin

Üye
Emeginize saglık çok güzel maxicep.com da yenilikleri görmek sevindiriyor

Portal sayfası daha öncelerdede konuşuluyordu diye hatırlıyorum ama böle kapsamlı olması çok hoş..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Emeginize saglık çok güzel maxicep.com da yenilikleri görmek sevindiriyor

Portal sayfası daha öncelerdede konuşuluyordu diye hatırlıyorum ama böle kapsamlı olması çok hoş..

Arada bir bile olsa seni burda görmek güzel Oğuz. :) Portal şu an ilk aşamasında hem tasarım hem de özellik olarak geliştirmeleri devam ediyor. İlerleyen zamanlarda portal çok daha kullanışlı olacak. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ana Sayfa üst menüde ve tema renklerinde değişiklik yapıldı.
Üst menüdeki kısayollardan, çok yakında bizi hangi özelliklerin bekledigini de görebilmektesiniz.

İyi Forumlar

Ekli dosyalar

asigsasi

asigsasi

Üye
Portal tekrar tekrar hayırlı olsun hepimize fakat bir ricam olacak forum olan kısım eskisi gibi görünümü olsada, siteyi ilk açtığımızda teknoloji haberleride orta kısımda olsa eskisi gibi daha güzel olmazmı forumda online sayısı düştü gibi geliyor bana örnek olarak turkcell bölümünde yeni çıkan haberler kampanyaları kimse eklemez oldu yinede en iyisini siz bilirsiniz. Nede olsa biz bir aileyiz.

Perfect!

Üye
Portal tekrar tekrar hayırlı olsun hepimize fakat bir ricam olacak forum olan kısım eskisi gibi görünümü olsada, siteyi ilk açtığımızda teknoloji haberleride orta kısımda olsa eskisi gibi daha güzel olmazmı forumda online sayısı düştü gibi geliyor bana örnek olarak turkcell bölümünde yeni çıkan haberler kampanyaları kimse eklemez oldu yinede en iyisini siz bilirsiniz. Nede olsa biz bir aileyiz.

teknoloji haberlerinin ortada olduğu sayfa portaldı zaten ama şuanda portal değişti ve bu haliyle çok farklı bi site görünümü oldu bence başarılıda...

Üst Alt