cedric2323
Üye
çok sert olmuş eleştiriniz sonuç itibariyle siteye üye olunurken para istenmiyor ve bunun host parası domain parası var ki host parası bu sitenin çok fazladır normalde her host bu siteyi kaldırmaz ve bandwiti yetmez bunlar göz önünde bulundurduğunda gayet mantıklı bi iş olduğunu anlarsınız hizmet güzelde hep cebinden çıkarmak parayıda olmazBu Siteyi bu günlere getiren büyüten emek veren yüzbinlerce üye hiç'e sayılmış mobil forum özelliğini katbetmiş ve
TAMAMEN TİCARİ AMAÇLARA HİZMET EDEN BİR YAPIYA KAVUŞTURULMUŞ !!!Tebrikler![]()
İnanın ki Türkçe ve yabancı olmak üzere günde düzenli girdiğim birçok site vardır sitelerin çoğunun yaptığı değişikliklerin aşamalarını az çok bilirim hataları varsa bildiririm (üyesi olmasam dahi) maxicep.com'da düzenli girdiğim sitelerden biri bayağı bir uzun zamandır takip ediyorum bir çok tema değiştirdi ama portal uygulaması ilk defa oldu gerçi bunun olacağı belliydi (haberleri öne çıkarmalar). Benim bildiğim vBulletin altyapısını kullanan sitelerin çoğu anasayfa yazısı başta en sonda forum yazısı olur ama bu portalda alakasız bir biçimde forum başta diğer kategoriler sağda kalıyor haliyle buda alışılagelmişin dışında kalıyor yani diyeceğim şu ki bilinçli internet demişsin Ozan felsefen kuvvetli ama ben internet, bilgisayar konusunda bugüne kadar kimse elime su dökemedi dökemez zaten yakın bir zamanda kendi sitemi kurmayı planlıyorum o yüzden hiç internet kullanımı felan v.s lafları okuma bana !

gercekten harika olmuş!!!