Maxicep Teknoloji Portalı Yayında

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet zaten belirttigim gibi yeni tema yok sadece ufak benzetme amaçlı güncelleme yapılacak.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Hacım bence kötü olmuş.Eski anasayfa'da ayrıyetten yayın yapsaydı keşke.....

rapman

rapman

Üye
hepimiz için hayırlı uğurlu olsun fakat beta sürecinden kaynaklanıyor herhalde ki portaldan üye girişi yapamıyoruz ?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi

Perfect!

Üye
güzel olmuş portal
elinize sağlık

ama .com dan .com.tr ye yönlendirmesi kötü olmuş sanki

maleguard

maleguard

Üye
çok kaliteli olmuşşşş:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Sitenin duruşu çok şık olmuş.Tamamiyle teknolojik bir site görünümü kazanmış.Genelde direk forum sayfasına girdiğimiz için yarışmalar duyurular falan gözümüze çarpıyordu :D Ama ana sayfa ile forum arasında bir bağlantı göremedim.Yani bi farklı olmuş sanki ayrı ayrı iki site gibi duruyor.Alışmak zaman alacak :)

Perfect!

Üye
şuanda portaldan foruma direk geçemiyorum
önce bi konuya girmek gerekiyo sonra forum sayfasına geçilebiliyor

--------------- Ekleme ---------------

tamam ben yapamamışım keşfetmek zaman alıyor :) tekrar teşekkürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Gerçekten şaşırtıcı olmuş, forumun yükünü bayağı hafifleteçektir, beta oması şimdilik hataların olması demek , bulduğunuz hataları belirtirseniz daha kaliteli bir yapıya sahip olunacaktır.
Opera dan yorum sistemi kullanılmıyor az önce denedim, birde giriş bölümü olsa daha iyi olur, forumdaki gibi ayrıntılı olmasın ama portala ilk girişte girişi ordan yapmak için. Hadi hayılı olsun.

askero

Üye
hayırlı sı olsun

Revengeful

Emekli Yönetici
Gerçekten güzel ve kullanışlı :)

punqermojo

Üye
İlk girdigimde dedim buda nesi böyle ama sonradan anladım mükemmel olmus teşekkürler negative
MaxiCep Teknoloji Portalı

asigsasi

asigsasi

Üye
Yenilikler her zaman güzeldir fakat ben genel bir yeniliği tercih ederim. Yenilik teknoloji haberleri bölümüne yapılsaydı daha iyi olurdu bence bu şekile sorun olacaktır. Diye düşünüyorum

Burak

Üye
Yenilikler her zaman güzeldir fakat ben genel bir yeniliği tercih ederim. Yenilik teknoloji haberleri bölümüne yapılsaydı daha iyi olurdu bence bu şekile sorun olacaktır. Diye düşünüyorum

ne gibi bir sorun :hmmm

asigsasi

asigsasi

Üye
ne gibi bir sorun :hmmm[/QUOTE]

biz maxicep.com olarak girdiğimiz zaman direk foruma giriyorduk ve buna alıştık duyurular haberler kampanyalar dan hemen haberdar oluyorduk şimdi direk açılan teknoloji sitesi geliyor maxicep forum başka yoktur ama teknoloji siteleri çoktur anlayana

Necmati

Necmati

Üye
ne gibi bir sorun :hmmm

biz maxicep.com olarak girdiğimiz zaman direk foruma giriyorduk ve buna alıştık duyurular haberler kampanyalar dan hemen haberdar oluyorduk şimdi direk açılan teknoloji sitesi geliyor maxicep forum başka yoktur ama teknoloji siteleri çoktur anlayana
[/QUOTE]
Bu zaten Maxicep'ten ayrı bir site değilki siteye bağlı bir internet portalı.. :)

asigsasi

asigsasi

Üye
ayrı bir site demedik fakat giriş degişmiş sagı degişmiş solu degişmiş degişmişte degişmiş ben bu degişime karşıyım www.maxicep.com.tr :nono:
www.maxicep.com :aha: biz forum ailesiydik

hakan.c

hakan.c

Üye
süper olmuş teşekkürler :maxicep:

carotis34

carotis34

Üye
:-)

Üst Alt