Maxicep - İZMİR Doğal yaşam Parkı buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
iki grup olarak buluuabilir bec bir ksımkarşyaka da dieğr bi kısım konak ta şirince gezisinde oduğu gibi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Süper bir şey ya yerde çok güzel:)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buluşma önümüzdeki hafta sonu.. katılmak isteyenlerin bir an önce bunu belirtmesi iyi olur.. böylece gezi için bir plan oluşturabiriz..:oke:

jöly

Üye
evet kimler kesin gelecek? ben geliyorum ...

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Sen Geliyorsan Bende Geliyorum Abla...Ama Nasıl Gidicez O Muamma:D

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

muamma yok.. katılımın belli olması için gelmek isteyenlerin buraya bir an önce yazması gerekir....
buluşma yeri Karşıyaka tarafında... bu yüzden öncelikle Karşıyaka'da herkesin heryerden gelebileceği bir ortak nokta bulmamız gerekir.. buda muhtemelen Mavişehir EGS olabilir.. veya daha uygun bir yer.. varsa belirtilebilir.. fakat bir anca gelenlerin burada kendisini belirtmesi gerek.. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Arabayla gidebileceğimizi söyledik .
Şu an 3 otomobil var 3 farklı kişide ..
Bu da 15 kişinin tek seferde otomobille hızlı bir şekilde gidebileceğini gösterir .

Quattro

Quattro

Üye
Kesin geliyorum listeye eklemeniz rica olunur:)

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
pazar mı olacak ama ben de geleceğim

Ozan

Ozan

Admin
Sende sadece buluşmalarda görünüyorsun Oğuz , herşeyi anladım da bir bu olayı anlayamadım :)

mervecan

mervecan

Üye
ahmet abi bu buluşma planıyla beni ne kadar sevindirdin bilemezsin sana ne kadar teşekkür etsem az ben doğal yaşam parkını açıldığı gün hbrlerde izledim ve bayıldım gitmeyi çok istiyordum ama uygun zaman ve arkadaş planlaması olamadı ciddi çok süper bişi oldu teşekkürler bende katılmak istiyorum inşallah..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi toparlayalım... tespit ettiğim kadarı ile...
a21a , negative, Quattro , jöly, anl_tr, Noble, CoYoTe® , OGUZ_87, mervecan geliyor.

Negative'nin dediği gibi arabası olan 3 kişi var.. rahatlıkla gideriz.. yalnız bir konuya dikkat çekmek istiyorum.. geçen hafta partka gittiğimizde saat sabah 10 civarı idi.. gezip çıktığımızda saat 14.00 idi ve çok kalabalıktı. park sorunu var.. bu yüzden buluşmanın sorunsuz geçmesi ve park sorunu yaşamamak için biraz erken gitmek gerekiyor.. saat 10.00 gibi...:)

Ozan

Ozan

Admin
Arabanın park edilmesi cidden çok büyük sorun, yani araba içerisinde yarım saat aynı yerleri dolanabiliriz hazırlıklı olmalı herkes :) Onun dışında, saat 10 falan sadece park olayı için bence erken ayrıca sadece orası gezilecekse o kadar zaman çok fazla. Bence max. 3 saat gezilebilecek biryer.

Devamında birşey yapmayacaksak planı ona göre oturtalım derim.

jöly

Üye
herşey iyi hoş da saat 10 çok erken...ben uyanamam ki...:S

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herşey iyi hoş da saat 10 çok erken...ben uyanamam ki...:S

Aslında benim saat 10 civarı dememdeki amaç geçmiş buluşmalardan yaşadIğımız tecrübe.. saat 12.00 dediğimiz buluşmaları ancak 14.00 başlatıyoruz...:ehe
yaz olduğundan sorun olmuyordu.. fakat günler şimdi kısa.. saat 16.00 larda hava kararıyor... erken olsun dememin sebebi bu..
öğle olmadan buluşma olursa.. gezmek için daha vaktimiz olur.. sonrasında zaman kalırsa Dünya barış anıtını da gezmeyi programa katabiliriz... :oke:

jöly

Üye
iyi de birinin beni uyandırması lazım...ayrıca buluşma yeri kesin olarak neresi?

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi de birinin beni uyandırması lazım...ayrıca buluşma yeri kesin olarak neresi?

kesin buluşma noktasını katılanların fikrini almak üzere açık bırakmıştım.. yukarıda yazmıştım..:oke:
herkes için neresi uygun ise.. bunu cuma akşamı kersin olarak belirleriz.. :) muhtemelen mavişehirEGS olacak..:)

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
evet kesin yer neresi bu arada kusura bakma ozan kardeşim bu aralar site ile ilgilenemiyorum iş güç ama merak etme yakında geri dönüyorum tam gazzzzz:sn::sn::sn::kac:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
biz de gelicez inş aşkımla ;)

Üst Alt