Anıl Umut Emekli Yönetici nazlican' Alıntı: ben benn Genişletmek için tıkla ... Kriterlere uygun musunuz? *En az 01.08.2012 üyesi olanlar ve mesaj sayısı 100'den fazla olan üyeler yarışmaya katılabilirler.
nazlican' Alıntı: ben benn Genişletmek için tıkla ... Kriterlere uygun musunuz? *En az 01.08.2012 üyesi olanlar ve mesaj sayısı 100'den fazla olan üyeler yarışmaya katılabilirler.
Revengeful Emekli Yönetici tempestshine' Alıntı: Bende katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Rengi koyulaşmış gibi Kameradan mı yoksa kuştan mı Önceden açık maviydi
tempestshine' Alıntı: Bende katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Rengi koyulaşmış gibi Kameradan mı yoksa kuştan mı Önceden açık maviydi
Mesut Aktaş Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Bu avatarla mı yarışacaksın? Ona göre ekleyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Evet.
Revengeful Emekli Yönetici Bu arada Anıl umarım yanlış anlamaz ama ben bu tip yarışmalarda bayrağın, Atatürk'ün bulunduğu resimlerin kabul edilmemesi taraftarıyım. Çünkü üyeler gerçek anlamda değilde duygusal anlamda oy kullanabilir. Sıradaki yarışmalarda bence bu kural olsun
Bu arada Anıl umarım yanlış anlamaz ama ben bu tip yarışmalarda bayrağın, Atatürk'ün bulunduğu resimlerin kabul edilmemesi taraftarıyım. Çünkü üyeler gerçek anlamda değilde duygusal anlamda oy kullanabilir. Sıradaki yarışmalarda bence bu kural olsun
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Beni de ekle. Pek avatarımı beğenen olmazsa da ekle 1 puan dahi alsam seivinirm