Telefon Tavsiyesi max 1600 tl

Sponsorlu Bağlantılar

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
max 1600 tl
arkadaslar g3 32 gb mi z2 mi. Her yerde z2 diyolar pek anlamam ben.sarj onemli oyun hic oynamam sadece int. Ve kamera onemli sizce hangisi veya bunlardan baska ayni sınıfta oneriniz var mi. Ya da G4 un fıyatınin dusmesini mi bekleyeyim.

Polymath

Polymath

Üye
G4 unde sarjinin iyi gitmedigi soyleniyor.. Oyuzden sony z3 al rahatina bak.

tifazcik

tifazcik

Üye
g3 32 gb bence daha iyi ama sarjı bilgin içiyor ben 1 tanedaha batarya aldım sarjlı kılf almayı planlıyorum 1 gunu zor cıkartıyor z2 nin şarjı daha iyi

GreaTH

GreaTH

Üye
Z3 alacagina Z2 Al Artan Paraylada Aksesuar Alirsin Daha Mantikli

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
g3 32 gb bence daha iyi ama sarjı bilgin içiyor ben 1 tanedaha batarya aldım sarjlı kılf almayı planlıyorum 1 gunu zor cıkartıyor z2 nin şarjı daha iyi
kalite olarak hangisini tercıh etmeliyım? G3 mu z2 mi diye kime sorsam z2 diyor

0MG90

0MG90

Üye
Z2 veya Z3 alabilirsin. Olmadı biraz bekle G4'ün fiyatı düşsün onu al.

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
fiyati 10 aya anca duser

0MG90

0MG90

Üye
En fazla 3 aya fiyatı düşer merak etme

tifazcik

tifazcik

Üye
kalite olarak hangisini tercıh etmeliyım? G3 mu z2 mi diye kime sorsam z2 diyor
ben g3 kulanıyorum baya mennumum 2 gun once aldım oyunları full de kasmadan açyo memnum şarjı fazla yiyo o hariç cok güel kalite olrak bn z2 kullanmadım z2 ısınamdım sevmiyorum pek o yuzde g3 aldım memnumu 1 gunu zorda olsa cıkartyo ama ben surekli oyun oynuyorum

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
g4 1600- 1700 e ne zaman duser ki

Luck Star

Luck Star

Üye
g4 1600- 1700 e ne zaman duser ki

o fiyata kolay düşer ancak orjinal LG garantili olmayanlar düşer. Yani onları da alabilirsin Fonotel delta brightstar garantiler iyidir. Ya da Z2 alabilirsin. G3 alacaksan illa 3gb ramli al şarj idare eder.

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
ya z2 ya da g3 den bırini alayım o zaman 2bın lıra verılmez telefona aradaki farka 2 cift lastik alırim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ülkenin haline bakarsak çabucak bir G3 ya da Z2 almaya bak.
Ekran ve çogu sey için G3 derim batarya ve saglamlık içinse Z2

• Beğen
Tepkiler: javierbardem
lazye

lazye

Üye
kesinlikle z2 öneriyorum şarj konusunda kesinlikle daha tatminkar edcektr performans olarakta z3 arasında dağlar kadar fark yok :) g3 bence 2.planda olsun

lucifer66

Üye
Aslinda ikisininde kndine gore hakli yanlari var ama oyun oynamiyorum diyosunuz. Oyun oynamiyorsaniz sarjinizin cabucak bitecegini dusunmuyorum. G3 her zaman iyidir. Sony Xperia lari pek sevmiyorum aslinda. Eski tel Z2 ydi. Simdi G4 aldim ve kesinlikle G3 u tavsiye ederim. Ama kardesim alirken 3 Gb RAM olanini almaya dikkat et. LG sonradan bu piyasaya girdigi halde bu kadar gelisme gosterdi ve Samsung la yarisir hale geldi. Karar senin iyi geceler...

• Beğen
Tepkiler: kb31 ve javierbardem
lazye

lazye

Üye
lg g3 te performans kaybı yaşarsın uyarıyorum şimdi s801 2k ekran saçmalığı hele 2gb alırsanız o zaman anlarsanız ne dediğimi ?

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
g3 ten yana tek kafama takılan yuksek cozunurlugun dezavantaji var mi bir de kasma donma durumu nasil

lazye

lazye

Üye
işte yüksek çözünürlük batarya ve performans kaybı yaşatıyor gerek yok bunu anlatmaya çalışıyorum

• Beğen

lucifer66

Üye
Tamam telefonu sinirlarina kadar zorlayacagim. Her ozelligini birbir kullanicam. Ve telefonu elimden hic dusurmeyecegim diyorsan Z2 alabilirsin

• Beğen
tifazcik

tifazcik

Üye
lg g3 32 gb al lolipop guncellemsi kurdum dün performası çok iyi hiç bi oyunda kasmıyor emin ol bundan lolipounn tek eksiği şarj oda 2 tane batarya sarjlı kııf yada tasınabir saj alti al sorun kalmaz performans kaybı yok emın ol.