MaJoRiS GiantStar Vol1 By Openstar (5800 OFW) (04/07/2012)

Sponsorlu Bağlantılar

brute984

Üye
Eyv çok sağlam cfw olmuş fakat gelen programları yükleyemedim dosya bozuk diyor sadece bende olan bi sorun sanırım ne yapsam düzelir ki ? (sorunu düzelttim patch yapmadan kurmalıymışız)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
:D niye la

Süleyman

Süleyman

Üye
konu cacik olmus yav ne ettiniz siz burda :)

Süleyman

Süleyman

Üye

xplore ı sağır sultan bile duydu olum hemen git indir bitane duymamış olim hadi bas git :D

- - - Eklendi - - -

yoğurdu biz hazırladıydık sen gelince cacık oldu sülüman :naughty: :d:

sen varken bana gerek yok ki :ehe

x-scarface

x-scarface

Üye
ben olursam şekerli yoğurt olur
cacık icin seni tek geçerim hacı:ehe :kop2:

mazoo

Üye
oncellıkle gercekten guzel bı mod olmus ellerınıze emegınıze saglık ama benım bı sorunum var cfw kurdum hersey normal fakat muzıklerı nereye attıysam tanımadı muzık calar nasıl olacak bu . .

Süleyman

Süleyman

Üye
oncellıkle gercekten guzel bı mod olmus ellerınıze emegınıze saglık ama benım bı sorunum var cfw kurdum hersey normal fakat muzıklerı nereye attıysam tanımadı muzık calar nasıl olacak bu . .

müzikleri e/music klasöründen okuyor. Müzikleri bu klasöre at müzik çalardan kütüphaneyi yeniledikten sonra müziklerin gelmesi lazım :oke:

repipap19

Üye
bu yazılımı nasıl yüklicez bi bilgisi olan ?

repipap19

Üye
c6 mod kulllnalrak yükle diııo bunu anlamadım nafirwm felnmı dosya indircez

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yav hayır indirdiğin dosyalarla verddiğim linkteki anlatımı uygula

SensitiveFocus

Üye
şu an sorunsuzmu

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yapımcısı ortalıkta yok uzun zamandır

- - - Eklendi - - -

yapımcısı ortalıkta yok uzun zamandır

SensitiveFocus

Üye
ofw de herhangibir hata varmı

gfbliunal

Üye
kardeş bunu jaf ile kurabailirmiyiz

kralcan93

Üye
İyi geceler arkadaşlar . Ben indirdim fakat 3 dosya cıktı kurulum ile ilgili bilgi çıkmadı . Bende Jaf emulatör kullanarak telefonuma yükledim . Fakat sadece gömülü olan programlar var thinkchange klasörü bile yok neden ve ne yapmam gerek ? Flashlama işlemi sonrası telefonum Local Mod da kaldı bunla bir ilgisi varmıdır ?

- - - Eklendi - - -

Vede bende arka plan ahşap tarzı olan tema bulunmuyo . görüntüleri eklenen bazı ev ekranlarıda yok ne yapmam gerek ?

smarty17

Üye
tam aradığım cwf.Ev ekranıo için kurıcam

Üst Alt