Ben teşekkür ederim. Aslında ben 78 mb gördüm, ama resim çekemedim.openstar öncelikle böyle bir yazılım çıkardığın için ellerine sağlık.sonra fotoğrafı çekmedim ama 70.46 ram gördüm.tekrardan teşekkürler tam istediğim gibi olmuş.benden sana +rep...
zaten önceki cfw'm orion da da 78 mb'a ulaşmıştık. Nette var.üstad bi sorum olucak flash ev ekranlarını seçınce teli kapatıp açmadan ekrana gelmiyor bırde music klasöründeki şarkılar tercihlerde görünmüyor
Ilk dediğini anlamadım. Ikincisini cevapladimabi iki sorum olacak.birincisi nokia mağaza güncellemesinde securewidget ui sıkıntısı var mağaza açılmıyor güncellememe rağmen.ikici olarak mp3leri tercihlerde bulamıyorum.music klasörunde bulunan şarkılar tercihlere çıkmıyor

Evet orada önceden ceppusula yaziyordu.şimdi arayan beni bulur. Yükleme işide c6 yazılımlarında ki gibi. Ancak bilmeyenler için eklerim kardeşimHocam Beynine sağlık.
Gözüm kapalı beğeniyorum ve hemen deniyorum.
- - - Eklendi - - -
Hocam yüklerken Txt dosyanızı okudum iletişim adresi yok
Bide herkes Use Inı ile flashlamaya alışmış burda..
Manuel flashlamada bende zorlandım unutmuşum
Yükleme Talimatını kısaca başlığa ekleyelim Başınızı çok ağrıtabilirler bu şekilde ..eksik dosya diye..

arkadaş 5800 a belle yüklememizi istiyo sanırım

levent abi ovi mağaza güncellenmiyor.thinkchange ile verdiğin dosya da bilinmeyen hata diye yüklenmiyor
erdiğin ovi dosyası bozuk olabilirdoğrudur. ovi deki sorun devam ediyor anlaşılan.
inan son 1 haftadır sadece bu oviyle uğraşıyordum.
neden böyle bir sıkıntı çıkardığını inan çözemedim.
tek önemli eksik bu sanırım.
erdiğin ovi dosyası bozuk olabilir
oviyi komple kaldırinan denemediğim kalmadı. verdiğim dosyada değil sorun.
sorun şu, ovi wlan üzerinden bağlanmıyor.
şebeke üzerinden bağlanıyor.
verdiğim dosyayı yüklemeden oviye girersiniz şebeke üzerinden,
ancak ovi store'u verdiğim dosya ile güncellediğinizde, ovi store bu sefer hiç açılmıyor.
biraz araştırdım ancak çözüm bulamadım.
"bilinmeyen hata:-5" diyor yüklemeye çalışınca.
zaten uygulamaları maxicepten indiriyoruz oviyi kullamıyorum hiçtabi bu da bir çözüm,![]()