MaJoRiS GiantStar Vol1 By Openstar (5800 OFW) (04/07/2012)

Sponsorlu Bağlantılar

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
MaJoRiS GiantStar Vol1 By Openstar (5800 OFW) (04/07/2012)
Arkadaşlar linki veriyorum. Konuyu zamanla düzenlerim. Link içinde 3 adet dosya vardır. C6 modlu yazılım yükler gibi yükleyeceksiniz. Bu yazılım core edit olarak hazırlandı.Kurulum bittikten sonra Autointaller içindeki programları kurun, ardından rompacher içindeki ilk 6 yamayı aktif edip (Başlangıç'a Ekleyip) telefonu yeniden başlatın hayırlı olsun...

Rar : BY_OPENSTAR

Yapılanlar:

* 5800 v60.0.003 üzerine yapıldı.
* Anna ikon paketi kullanıldı.
* 9 adet ev ekranı eklendi. (Temel, Tam sayfa,Rehber Çubuğu, Parmak kullanımı, Oratsu, orange, Vodafone, Navigasyon bar, flash live) (Rasim'e teşekkürler)
* 11 Adet flash ev ekranı (Metalci Meleğe teşekkürler)
* 12 adet program (sis halinde, kurulacak)

001_PythonRuntime.v2.0.0
002_MajorisVol3
003_phonetorch
004_HandyTaskman
005_EkranYakala
006_GoogleMaps
007_widgetizer
008_FHSManager
009_RamBlowNew
010_X-Clear
011_OperaMini

* 9 adet gömülü program

- Accel Swich
- Bt Swich
- Mem Check
- File Browser
- Rom Pacher 3
- Easy Lock
- Auto installer
- Music Stoppper
- Photo Browser

* Gaganın elegant tema efekti
* c5 tuş kilidi
* Batarya ve anten ikonu değişti
* Medibar' Accel swich ve Bt Swich eklendi.
* Bauhaus yazı fontu eklendi.
* web tarayıcı açılış ekranı ayarlandı.
* sistem hızlandırma ve cpu modu uygulandı. (kendi düzenlemem)
* sosbetler uygulaması eklendi.
* çok şık 3 adet tema eklendi. Bir tanesi varsayılan.
* tuş kilidi ve ışık zaman açımı ayarlandı.
* açılış kapanış ve arama ekranları ve animasyonları ayarlandı.
Açılış; Boot/opening/startup.gif , startup.mp3
Kapanış Boot/closing/shutdown.gif , shutdown.mp3
Arama Boot/callscreen/No_Photo.png

* sesler E:/music resimler E:/images içenden okunur.
* diğer standart modlar eklendi.

Katkılarından dolayı RamboFT, Rasim, Metalci Melek, Atacan ve tüm anket konusuna girip görüş bildiren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

NASIL YUKLERİM?

Buradan Jaf Programını indirin. Jaf 1.98.62 + Emulatör

Kurulumunu aşağıdaki anlatım dahilinde yapın.

Jaf Kurulumu Resimli Anlatım

..

..

Yükledikten sonra telefonunuza hard format atın telefon açıldıktan sonra ülke ve şehiri seçin ve hafıza kartını biçimlendirin.(Sadece hafıza kartı içindeki "private" "resource" "sys" "system" klasörlerini silsenizde olur) daha sonra CFW yükler gibi telefonunuzu Ovi Suite modunda bilgisayara bağlayın. "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v3" dosyasını açarak hiçbir şeye dokunmadan "GO" yazısına tıklayın.

1- Jaf Emulator'de BB5 sekmesini seçtikten sonra ilk olarak "Phone Mode" yazan yerden "OFFLINE" seçeneğini seçin sonra "CRT 308" seçeneğinin tikini kaldırın. Devamında sırasıyla "Dead USB" , "Manual Flash" , "Factory Set" ve "Nomal Mode" seçeneklerine tik koyun.

Sonra aşağıdaki resimdeki gibi : MCU tıklayıp (hangisini indirdiyseniz) C0r dosyasını seçiyoruz.

Sonra aşağıdaki resimdeki gibi : PPM tıklayıp rofs2 dosyamızı seçiyoruz.

Sonra aşağıdaki resimdeki gibi Ape Variant tıklayarak indirdiğimiz .uda.fpsx dosyasını seçiyoruz

Son durum aşağıdaki gibi ise : Flash'a basıp çıkan uyarıya evet dedikten hemen sonra Güç düğmesine basıp çekiyoruz.Done derse başarılı geçmişdir...İlk Flashlamanız hayırlı olsun.

[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

• Beğen
Tepkiler: Süleyman, hamdi mert, tatli_hergele ve 12 diğerleri

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
teşekkürler hayirli olsun :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
tebrikler. 5800 cıların gözü aydın :)

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Hadi hayırlı olsun hocam. İnşallah birileri ağır yorumlar yazıpda canını sıkmazlar.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Artık kusura bakmayın. Sıkıntı çıkmaması için bu kadar uzattım. Umarım sorun çıkmaz. Haa bu arada söylemeyi unuttum...

YÜKLEMEK ZORUNLU DEĞİLDİR..

vlkn9303

Üye
Tebrikler ve teşekkürler... Bunu deneyeceğim ama Belle barlısını bekliyorum ;)

x-scarface

x-scarface

Üye
eline emeğine sağlık hocam :alkis

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Tşkler Saolun. Güle güle kullanın..

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hayırlı olsun :D

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
Levent hoca durdun durdun 10 numara 5 yıldız iş çıkardın helal olsun sana ellerine sağlık yazılım tam istediğim tarz olmuş.:alkis

efsane1980

efsane1980

Üye
hocam ellerine sağlık tek kelimeyle harika olmuş teşekürler bide cfw de yapacakmısın

dready112

dready112

Üye
diğer konuda 50 kez sordum ama burda da sorayım, belle navibar eksik diyip yayınlamamıştın, eksik bile olsa ayrı bi şekilde mod olarak verebilir misin acaba ? eksikliği sorun değil, ofw'de bi farklılık olsun yeterki.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
diğer konuda 50 kez sordum ama burda da sorayım, belle navibar eksik diyip yayınlamamıştın, eksik bile olsa ayrı bi şekilde mod olarak verebilir misin acaba ? eksikliği sorun değil, ofw'de bi farklılık olsun yeterki.
Sen kaç defa söyledin bilmiyorum ama ben işimi tam yaparım.fırsat bulduğunda yayınlayacağımı da söyledim

dready112

dready112

Üye
sen yine işini bitir. Ben senden ayrı bi şekilde istiyorum zaten.

79madi

79madi

Üye
kardeşim ellerine kollarına sağlık uzun bir zamandan berri hergün bakar olmuştum forma inanırmısın tekrar tşk ederim emeğe syg.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi

Işte bir resim daha!

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
eline emeğine sağlık openstar.

vlkn9303

Üye

Işte bir resim daha!

belle barlısını da yaparsan 0 hatayla bu owf nin onunde saygıyla eğilinir, ki bu haliyle bile kullanmaya karar verdim bu rami gördükten sonra, belle bar çıkmasın ister, ama sen yinede yap :D

Üst Alt