MaJoRiS GiantStar Vol1 By Openstar (5800 OFW) (04/07/2012)

Sponsorlu Bağlantılar

gfbliunal

Üye
yinede saol kardeşim ellerine sağlık süper olmuş ama ahbi benim telefona olsaydı :(

fate31

Üye
bu modifiye konusunda biraz acemiiyim yazılımı attım telefona ama acaba yalnışmı attım her şey çalışıyor ama sağ üst köşedeki ışıklı kısma basınca çıkan kısa yollardan ortadaki çalışmıyordu ev ekranını değiştirdim hepsi o 5 tane kısa yol hepsi başka yerlere girer oldu ? acaba ben mi bie şey atladım ?

- - - Eklendi - - -

birde ovi mağza sorunu varmış galiba o problem düzeltildimi veya düzeltilecek mi ?

Süleyman

Süleyman

Üye
bu modifiye konusunda biraz acemiiyim yazılımı attım telefona ama acaba yalnışmı attım her şey çalışıyor ama sağ üst köşedeki ışıklı kısma basınca çıkan kısa yollardan ortadaki çalışmıyordu ev ekranını değiştirdim hepsi o 5 tane kısa yol hepsi başka yerlere girer oldu ? acaba ben mi bie şey atladım ?

- - - Eklendi - - -

birde ovi mağza sorunu varmış galiba o problem düzeltildimi veya düzeltilecek mi ?
yamaları açmamışsın. Ana sayfayı iyi oku! Ovi mağazada sorun var dediğin gibi. Ama düzeltilemez heralde. Çünkü openstar artık bu işleri bıraktığını söyledi.

SensitiveFocus

Üye
cfw batık

ByKatre

ByKatre

Üye
Beğenmiyorsam Yükleme

memoli1996

Üye
yükledim ama büyük bi hayal kırıklıgı oldu ilk kez telefonumu bu kadar yavaş gördüm. yine de emegine saglık teşekkürler.

klavyeci

klavyeci

Üye
Arkadaşlar zil seslerini seçmek için şarkıları nereye atmak lazım?Zil seslerini hangi klasör görüyor?Müzik çalar değil.

smoke1980

smoke1980

Üye
yapmak icin yardim eden olurmu yada videosu nokia 5800 a yapmak icin programlari pc icin linkle

hamdi mert

hamdi mert

Üye
linkleri yenileyebilir misiniz

Süleyman

Süleyman

Üye
link sağlam

efsane1980

efsane1980

Üye
link kilit galiba indirilmiyor

Süleyman

Süleyman

Üye
ben indirebiliyorum

efsane1980

efsane1980

Üye
nasıl indiricez bilgilendirirsen sevinirim teşekürler

hamdi mert

hamdi mert

Üye
indirebilenler skydrive a veya başka bir siteye upload edebilirler mi

hamdi mert

hamdi mert

Üye
mobilden de aynı hata :( skydrive a upload etsen ?

Süleyman

Süleyman

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ikisinden birine tıkla bakalım inmesi lazım.

hamdi mert

hamdi mert

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ikisinden birine tıkla bakalım inmesi lazım.

Maalesef yine aynı sen indirebiliyorsan skydrive ye upload ediversene sana zahmet acil lazım orjinal yazılımdan bıktım :(

Üst Alt