MaJoRiS GiantStar Vol1 By Openstar (5800 OFW) (04/07/2012)

Sponsorlu Bağlantılar

mamix74

mamix74

Üye
flash ev ekranları teli kasıyor nedendir acaba

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi

lord60

Üye
abicim mesajlarda gülücükler filan yok mu :)

vlkn9303

Üye
yazılım sorunlu. navigasyondan türkiye haritasını ve sesli yönlendirmeleri yükledim. belki de bu yüzden oldu. navigasyona giriyorum kendi kendine reset atıyo telefon. bazen durduk yere atıyo. ekranda renkler birbirine giriyo

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
yazılım sorunlu. navigasyondan türkiye haritasını ve sesli yönlendirmeleri yükledim. belki de bu yüzden oldu. navigasyona giriyorum kendi kendine reset atıyo telefon. bazen durduk yere atıyo. ekranda renkler birbirine giriyo

yazılım ilk yükmede sorun yokken sonradan yaptıklarınızla oluşan sorunları, yazılıma maletmeyin.
flash attıktan sonra bu dediklerini yaşamadıysan, sorun senin yaptıklarında demektir.

- - - Eklendi - - -

abicim mesajlarda gülücükler filan yok mu :)

(h) yok

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yazılım sorunluysa Lütfen Kullanmayın!
Zaten en baştada dediğim gibi bir arkadaşım için yaptım bu yazılımı!

vlkn9303

Üye
ben sonradan bir program kurmadım ki. sadece türkiye haritasını yükledim. e napıcam navigasyon bana lazım oluyor ? kullanamayacak mıyım ? bu yüzden kaldırdım yazılımı. eline sağlık yinede... haa birde ebuddy kurulmadı. haberin olsun. hata veriyor. opera eski sürüm ve mediabardaki opera simgesiymiş sadece. tıklayınca kendi tarayıcısı açılıyor. gerçekten opera var sanmıştım çok hoşuma gitmişti. bir de handy taskman signed değil.

mamix74

mamix74

Üye
kardeşim insanların emek verdiği işi bu kadar çabuk karalamayın bende dün geceden beri kullanıyorum sadece tercihlerden zil sesi seçmede sıkıntı var ama bu kadar uğraşan insan onuda düzeltir öyle abartıcak bi sıkıntı yok hiç hatta başarılı bi çalışma ayıptr emeğe saygı biraz

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Yazilim sorunlu sakin yüklemeyin ! Stabil değil ! 1 saat kullanamadim telefonu hiç görmediğim sorunlarla karşilaştim ! Sakin kurmayin

1 saat fazla olmuş ama neyse, sende saol. Ayrıca bunu yazmana gerek yok. Zaten isteyen yüklüyor.
zorla yüklettiriyormuşuz gibi, birde sakın yüklemeyin diyorsun. Canın saolsun,
Sakın kurmayın!!!

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
takma böylelerini

boyabatlım

boyabatlım

Üye
Usta ellerine sağlık
Anket konusu açtığından beri beklemekteydim bu yazılımı ...
Önceleri C6 CFW'lerine bayağı merak salmıştım. Ancak şu an orijinal tabanlı yazılımlar kullanmayı tercih ediyorum. Şu an kullandığım yazılımımı yeni yüklediğimden bu yazılımı hafta sonu yüklemeyi düşünüyorum.
Kullanıcılara ve "openstar" abimize birkaç sorum olacaktı;
-mesajlarda t9 sorunu var mı?
-bir de mesaj gönderiminde ve alımında karakter sorunu oluyor mu? Mesela, "aşağıdaki" şeklinde yazılmış mesaj "asagidaki" şeklinde gönderilebiliyor veya alınabiliyor, bunlar masum örnekler, bazen daha "sıkıntılı" durumlar da olmuyor değil :D (c6 tabanlı yazılımlarda çok oluyordu), bu orijinal tabanlı yazılım muhtemelen olmaz ama yine de sormak istedim bunu mesaj yazmak önemli de benim için :)
Teşekkürler...

ohm4455

Üye
e-posta kuramadım. kamera görümtü kalitesi 2m-büyük gösteriyor. hoş bir çalışma olmuş. ellerine sağlık.

maybek

Üye
Öncelikle teşekkür ederim openstar. Ne zamandır cfw yapmanı bekliyordum. Açıkça söyleyeyim senin çalışmalarını çok beğeniyorum. Şu anda da eski de olsa moonlight 1,4 adlı çalışmanı kullanıyorum. Ne kadar cfw yüklediysem benim için hiçbiri bunun kadar iyi çlkmadı. Sürekli kullanıyorum. Bununla ilgili bir çalışman veya daha da iyileştirme gibi bir durumun var mı. Bu arada forumda beğenen olsun veya olmasın bence çalışmalarına devam etmen en iyisi olacak. Yaptığın çalışmaları beğenenler de olacak beğenmeyenler de. Beğenmeyenler yüzünden beğenenler bu güzel çalışmalardan mahrum kalıyor. Eleştiri yapan arkadaşlar da biraz daha nezaket ölçüsünde hareket ederlerse bir sıkıntı kalmaz bence. Çalışmalarında kolay gelsin en kısa zamanda yeni çalışmalarını bekliyorum.

Süleyman

Süleyman

Üye
hocam galeride düzenle tuşu yerine işaretleme tuşu koyabildiniz mi ? Yazılımı deneyemiyorum mobil olduğum için.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim openstar. Ne zamandır cfw yapmanı bekliyordum. Açıkça söyleyeyim senin çalışmalarını çok beğeniyorum. Şu anda da eski de olsa moonlight 1,4 adlı çalışmanı kullanıyorum. Ne kadar cfw yüklediysem benim için hiçbiri bunun kadar iyi çlkmadı. Sürekli kullanıyorum. Bununla ilgili bir çalışman veya daha da iyileştirme gibi bir durumun var mı. Bu arada forumda beğenen olsun veya olmasın bence çalışmalarına devam etmen en iyisi olacak. Yaptığın çalışmaları beğenenler de olacak beğenmeyenler de. Beğenmeyenler yüzünden beğenenler bu güzel çalışmalardan mahrum kalıyor. Eleştiri yapan arkadaşlar da biraz daha nezaket ölçüsünde hareket ederlerse bir sıkıntı kalmaz bence. Çalışmalarında kolay gelsin en kısa zamanda yeni çalışmalarını bekliyorum.

moonlight için en son v3 'ü yayınlamıştım. 2 gün sonra tatile gidiyorum. gitmeden moonlight 3 için bir kaç düzenleme yapacağım, bir arkadaş için. isteyen olursa onuda yayınlarım.
teşşekkür ederim düşüncelerin için. saol.

- - - Eklendi - - -

hocam galeride düzenle tuşu yerine işaretleme tuşu koyabildiniz mi ? Yazılımı deneyemiyorum mobil olduğum için.

yok kardeşim onun için fırsat bulamadım.

efsane1980

efsane1980

Üye
hocam yaptığın cfwler hiç tartışmasız mükemel moonliht pev3 ü yayınla senden rica ediyorum ben daha öncede istemiştim teşekürler kolay gelsin

lord60

Üye
abi moonlight v3 için 4x4 menü ve android fontu olur mu :)

maybek

Üye
Openstar hocam 5800 için c6 üzerine bir cfw yaparsan çok güzel olur. mümkünse 4*4 olursa minnettar kalırım

- - - Eklendi - - -

Openstar hocam 5800 için c6 üzerine bir cfw yaparsan çok güzel olur. mümkünse 4*4 olursa minnettar kalırım

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Samsung ev ekranı OFW'de mevcut mu? Acaba normal ev ekranı ile flash ev ekranı arasındaki farklar nelerdir? Flash ev ekranları normal ev ekranı gibi hep açık kalabiliyor mu ? Şimdiden Teşekkürler...

boyabatlım

boyabatlım

Üye
Usta ellerine sağlık
Anket konusu açtığından beri beklemekteydim bu yazılımı ...
Önceleri C6 CFW'lerine bayağı merak salmıştım. Ancak şu an orijinal tabanlı yazılımlar kullanmayı tercih ediyorum. Şu an kullandığım yazılımımı yeni yüklediğimden bu yazılımı hafta sonu yüklemeyi düşünüyorum.
Kullanıcılara ve "openstar" abimize birkaç sorum olacaktı;
-mesajlarda t9 sorunu var mı?
-bir de mesaj gönderiminde ve alımında karakter sorunu oluyor mu? Mesela, "aşağıdaki" şeklinde yazılmış mesaj "asagidaki" şeklinde gönderilebiliyor veya alınabiliyor, bunlar masum örnekler, bazen daha "sıkıntılı" durumlar da olmuyor değil :D (c6 tabanlı yazılımlarda çok oluyordu), bu orijinal tabanlı yazılım muhtemelen olmaz ama yine de sormak istedim bunu mesaj yazmak önemli de benim için :)
Teşekkürler...

bene cevap verecek yok mu yaff :(
mesaj gönderim/alımlarında karakter sorunu oluyor mu acaba?

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
bene cevap verecek yok mu yaff :(
mesaj gönderim/alımlarında karakter sorunu oluyor mu acaba?

ofw de bu sorunlar yok arkadaşım, orjinal olduğundan.

- - - Eklendi - - -

Samsung ev ekranı OFW'de mevcut mu? Acaba normal ev ekranı ile flash ev ekranı arasındaki farklar nelerdir? Flash ev ekranları normal ev ekranı gibi hep açık kalabiliyor mu ? Şimdiden Teşekkürler...

samsung ev ekranı yok. flash ev ekranları normallerden farklıdır ve sürekli açıktır.hazır kalıptır değiştirilemez.

- - - Eklendi - - -

:naughty:

- - - Eklendi - - -

abimoonlight v3 için 4x4 menü ve android fontu olur mu :)

olur

- - - Eklendi - - -

hocam yaptığın cfwler hiç tartışmasız mükemel moonliht pev3 ü yayınla senden rica ediyorum ben daha öncede istemiştim teşekürler kolay gelsin

moonlight v3'ü zaten yayınlamıştım.

Üst Alt