öncelikle uzun süre girip cevap yazamadığım için kusura bakmayın. Çeşitli sıkıntılardan giremedim foruma. Enson girişimden bu yana yazılanlara cevap vermeye çalışacağım, elimden geldiğince.........
Acaba buna samsung ev ekranını nasıl eklerim ? Eklemek için ne yapabilirim ?
Kardeşim RamboFT nin mod arşivinden samsung ev ekranı modunu elıp eklemen gerekir. Sanırım 11mb civarı. rofs içinden bu kadar alan boşaltıp, içine bu modu atarsan olur.
- - - Eklendi - - -
flas ekranların hepsi hazır kalıp değildir
- - - Eklendi - - -
Kardeş hoşgeldin gözlerimiz yollarda kaldı.Hayırlı olsun
tşkler.
- - - Eklendi - - -
mrb hayırlı olsun bayagıdır takip ediyorum.Ama email çalışmıyor ovi magazada sorunlu arkadaşların dediği gibi bide telefon çok kasılıyor.
ovi mağaza dışında bir sorunu yok.
- - - Eklendi - - -
üzerine yükle sorun olmaz zaten cfwyi telefondan silemezsin hep üzerine hep üzerine
teşekkürler. cevabın için...
- - - Eklendi - - -
saol, hemşerim ve kardeşim. çok saol..
- - - Eklendi - - -
Openstar hocam 5800 için c6 tarzında çalışman yok mu. Merakla bekliyorum. Bu arada moonlight 1.4 veya moonlight pev' i bulamadım. Tekrar verirsdn çok iyi olur. Çalışmalarında kolay gelsin
Kardeşim c6 portlu en son MoonLight v3'ü yayınlamıştım. Daha sonra kendim için belle modlu v3.1 yaptım ama yayınlamadım.Ancak v3'ün linklerini verebilirim. v3 iki çeşitti, biri c6 portlu diğeri de n97mini portluydu. linkler aşağıda..
MoonLight_PSV_3_ (n97miniV30&5800v60)_By_Openstar<< http://www.mediafire.com/?0jhhz213yty6o9k
MoonLight_PSV_3_ (c6v41&5800v60)_By_Openstar<<<<<< http://www.mediafire.com/?9e6mo3z6a6z32e9
- - - Eklendi - - -
tebrikler
saol..
- - - Eklendi - - -
Çok güzel bir yazılım.Fakat telefonda olmadık kasılmalar oluyordu.Bazen donup kalıyordu.Bunun içinde eski yazılıma geri döndüm.
Emeğin için çok teşekkür ederim hocam.Yazılımı bir gözden geçirebilirsen minnettar olacağım.Bana göre extradan eklenen ev ekranları sistemde zorlanma ve kararsızlığa yol açtı.Mümkünse onları çıkartın ve sadece orjinal ev ekranları kalsın.
Ayrıca moonlight yazılımızın indirme linkini hiçbir yerde bulamıyoruz.Mümkünse onuda yükleyebilirmisiniz?
flash ev ekranları kasılmalara yol açabilir tabi. moonlight'ın linkini verdim yukarda..
- - - Eklendi - - -
afedersiniz ben bu flash ev ekranlarını uygulamayı bilemedim programa giriyorum seçimi yapıyorum beyaz bı ekran geliyor fakat uygulamaya gecmıyor eksık yaptıgım bırsey olabılır mı ? emeğinize sağlık çok güzel herşey başarılarınızın devamını dılerım...
telefonu yeniden başlatmanız gerekiyordu.
- - - Eklendi - - -
hocam zip i yazılıma gömmeseydin keşke. Dosya yöneticiden zıp dosyasını açmıyor bu zip. Bendekini de kuramıyorum gömülü olduğu için. Acaba patch falan varmı dosya yöneticiden açmak için
yok ne yazikki, yazılımdan çıkarman gerekiyordu.
- - - Eklendi - - -
Eyv çok sağlam cfw olmuş fakat gelen programları yükleyemedim dosya bozuk diyor sadece bende olan bi sorun sanırım ne yapsam düzelir ki ? (sorunu düzelttim patch yapmadan kurmalıymışız)
- - - Eklendi - - -
ofw de herhangibir hata varmı
bir hata yok, sadece ovi store hata veriyor.
- - - Eklendi - - -
kardeş bunu jaf ile kurabailirmiyiz
evet
- - - Eklendi - - -
İyi geceler arkadaşlar . Ben indirdim fakat 3 dosya cıktı kurulum ile ilgili bilgi çıkmadı . Bende Jaf emulatör kullanarak telefonuma yükledim . Fakat sadece gömülü olan programlar var thinkchange klasörü bile yok neden ve ne yapmam gerek ? Flashlama işlemi sonrası telefonum Local Mod da kaldı bunla bir ilgisi varmıdır ?
- - - Eklendi - - -
Vede bende arka plan ahşap tarzı olan tema bulunmuyo . görüntüleri eklenen bazı ev ekranlarıda yok ne yapmam gerek ?
yazılımı yeniden kurmanız gerekiyordu..