MAJORİS 5800 OFW anket, istek!

Sponsorlu Bağlantılar

dready112

dready112

Üye
batarya ikonu ve yazı tipi fontu orjinaldir. onları değiştirmedim, henüz.
batarya ikonunu değiştireceğim, anten ikonuda. çok farklı ve görsel bir ofw olacak.
birde ofw de kullanabileceğiniz 6-7 farklı fontta paylaşacağım, ofw'yi yayınladıktan sonra.
istediğinizi kullanırsınız. Ayrıca MoonLight içindeki temaları kullanmayı düşünüyorum.
Bir tanesi resimde görünen, diğeride herkezin istediği orange teması olacak.
Ayrıca bir şey daha belirteyim. Bazıları bilir "Lorelei" benim yardımcımdı.
Yaptığım tüm cfwleri x6 ya o uyarlamıştı. Ayrıca görsel açıdanda yardımları oldu.
şimdi de bana görsel açıdan yardımcı olacak bir arkadaş lazım.
bana bir açılış animasyonu yapabilecek varmı. bir gif resmi lazım yani.
sony ericson açılış resmi gibi,
yapabilecek varsa bana ulaşırsa sevinirim.
rehber ikonu yapmak için ev ekranı işine mi başlaman gerekiyor ? Sonuçta belle simgelerini fonta eklemiyor musun ? belki ben bilmiyorumdur kusura bakma ama sırf ev ekranında rehber yazısı yerine ikonu çıksın da beklediğime değsin istiyorum :) ayrıca 6-7 font daha ekleyeceksen hepsi için baştan düzenleme yapıp belle ikonları mı ekleyeceksin, uğraşlı bi iş olur senin için. kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum emin ol :)

Mert045

Mert045

Üye
Abi o menü deki kaydırma çubuğunu kaldırır mısın ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Levent abi, görsellikten iyi anlarım da, bu aralar çok yoğunum. Finaller yaklaştı.

- - - Eklendi - - -

Gif falan yapardım yani.

• Beğen
Tepkiler: openstar
openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
rehber ikonu yapmak için ev ekranı işine mi başlaman gerekiyor ? Sonuçta belle simgelerini fonta eklemiyor musun ? belki ben bilmiyorumdur kusura bakma ama sırf ev ekranında rehber yazısı yerine ikonu çıksın da beklediğime değsin istiyorum :) ayrıca 6-7 font daha ekleyeceksen hepsi için baştan düzenleme yapıp belle ikonları mı ekleyeceksin, uğraşlı bi iş olur senin için. kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum emin ol :)

rehber ikonu için ev ekranıyla alakalı bir dosya var, onu düzenlemem lazım. o dosyayı kasdettim. o kolay iş hallederim.
Ayrıca belle barda da bazı düzenlemeler yapacağım. Yaptığım belle barı yabancı bir sitedeki belle bardan yola çıkarak, türkçe yapılan belle barlardan çok daha fazla kelimeyi simgeye dönüştürdüm. mesela bu kelimeler "seçenekler,çıkış,iptal,tamam,evet,hayır,kapat,devam,durdur,göster,gizle,menü,rehber" kelimeleri.. yani çok daha gelişmiş bir belle bar oldu.
sonradan vereceğim 6-7 fontta da yukarda verdiğim kelimeler yerine ilgili simgeleri ekleyerek fontu düzenleyeceğim ve paylaşacağım. yani fontta yukardaki yazdığım 12-13 kelimeye karşılık 12-13 simge gireceğim. yani zor bir iş değil.

- - - Eklendi - - -

Abi o menü deki kaydırma çubuğunu kaldırır mısın ?

kaydırma çubuğu tema ile ilgili, tema değişince o da değişir.

- - - Eklendi - - -

Levent abi, görsellikten iyi anlarım da, bu aralar çok yoğunum. Finaller yaklaştı.

- - - Eklendi - - -

Gif falan yapardım yani.

saol kardeşim Allah razı olsun. Az çok bende anlarımda, lorelei bir başka yapardı bu işleri. ondan sordum onun gibi yapabilen varmı diye.

mesela bunu o yapmıştı..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gerçekten güzel yapıyormuş.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Daha bekleyeceğiz gibi görünüyor, ama ne diyelim hayırlısı olsun...

79madi

79madi

Üye
levent kardeş ikonlarda oyun ikonu göremedim varmı ? birde ana ekrandaki alt simgeleri renkli yapabiliyormusun beyaz olunca açık tonda bir resim koyunca alttakilerin gözükme olayı biraz görsellikten uzak olacak gibi, temadaki yan batarya ve şebeke ikonları hoş durmuyor düz olması daha iyi gibi (gerçi ona müdahale edemiyormuşsun) ama tabi yine iyisini sen bilirsin ;) samsung ev ekranı ve flas live ikiside var mı ? bu arada geçmiş olsun gençler hastaymış Allah acil şifalar versin ... yazıları bugün okudum. selametle..

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
levent kardeş ikonlarda oyun ikonu göremedim varmı ? birde ana ekrandaki alt simgeleri renkli yapabiliyormusun beyaz olunca açık tonda bir resim koyunca alttakilerin gözükme olayı biraz görsellikten uzak olacak gibi, temadaki yan batarya ve şebeke ikonları hoş durmuyor düz olması daha iyi gibi (gerçi ona müdahale edemiyormuşsun) ama tabi yine iyisini sen bilirsin ;) samsung ev ekranı ve flas live ikiside var mı ? bu arada geçmiş olsun gençler hastaymış Allah acil şifalar versin ... yazıları bugün okudum. selametle..

oyun klasörü var ikonuda var tabiki. Resimde gördüğünüz, temel ev ekranının simgeleri, Alt simgeler belle bara uysun diye böyle ayarladım değişebilir. Ev ekranı değişince bu alt kısımda değişir. yan batarya ve şebeke ikonu nerde ben göremedim. şebeke ve batarya ikonları orjinal zaten. Ayrıca bunları tabiki değiştirebilirim. samsung ev ekranı düşünmüyorum, Ancak flash ev ekranı olacak.

çocuklar iyiler şimdi Allah razı olsun. Saolun..

- - - Eklendi - - -

Daha bekleyeceğiz gibi görünüyor, ama ne diyelim hayırlısı olsun...

evet ne yazikki biraz daha bekleyeceksiniz. Aksilikler üst üste geliyor. mesele telefonun açma swich'i bozuldu bu gün. bir de onunla uğraştım. şimdi sorun yok. En kısa zamanda bitirmeye çalışacağım.

- - - Eklendi - - -

Gerçekten güzel yapıyormuş.

:oke:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
navibar ve ev ekranlarını istemiştim? :) unutuldum galiba

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
oyun klasörü var ikonuda var tabiki. Resimde gördüğünüz, temel ev ekranının simgeleri, Alt simgeler belle bara uysun diye böyle ayarladım değişebilir. Ev ekranı değişince bu alt kısımda değişir. yan batarya ve şebeke ikonu nerde ben göremedim. şebeke ve batarya ikonları orjinal zaten. Ayrıca bunları tabiki değiştirebilirim. samsung ev ekranı düşünmüyorum, Ancak flash ev ekranı olacak.

çocuklar iyiler şimdi Allah razı olsun. Saolun..
Samsung ev ekranı olmayacak mı ? Ben boşuna beklemişim o zaman bu OFW'yi biraz görsellik istedik ama...

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]geçmiş olsun usta inşallah en kısa zamanda iyileşirler. Belle barsız sürüm de olacak mi ?[/SIZE][/COLOR]

dready112

dready112

Üye
usta çevrimiçi paylaşım'ı da silmesen ya da yanında ek olarak versen isteyen fw'ye gömse ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ev ekranı yan dönse?

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Lütfen Samsung Ev Ekranını da ekler misiniz ?

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar elimde olmayan sebeplerden bir süre bu işe ara veriyorum. Sizi bekletmeden. Uygun bir zaman da bittiğinde direk yayınlayacağım. Lütfen bu süre zarfında bana ne zaman yayınlanır diye sormayın. tşkler.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 440290 ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar elimde olmayan sebeplerden bir süre bu işe ara veriyorum. Sizi bekletmeden. Uygun bir zaman da bittiğinde direk yayınlayacağım. Lütfen bu süre zarfında bana ne zaman yayınlanır diye sormayın. tşkler.

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sağlık herşeyin önündedir. Kendine iyi bak, hastalanma, işler daha önemli tabi. Arada da yazılımı tamamlarsın Levent abi :oke:

dready112

dready112

Üye
en azından şu belle barı yayınlasaydın bi deneyeydik ya :D neyse inş en yakın zamanda halleder yayınlarsın.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
aynen belle navibarı verseydin be abi :)

dready112

dready112

Üye
nasıl yapıldığını bilsem ben de uğraşıp bi şeyler yapacağım da :) bu belle navibar'ı nasıl yapıyorlar :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
anlatırım eve gidınce :)

Üst Alt