karikaturizma
Üye
o halde biraz bekleyeceksiniz. Çünkü yabancı sitelerdeki anlatılan yöntemler türkçe karekterlerde sorun çıkarıyor. mesela çıkış, hayır ve iptal yerine konulacak karekterlerde sorun oluyor. r14 dosyalarında bu kelimeler türkçede yazıldığı gibi yazılmamış, yani hex kodları biraz farklı. ondan dolayı resource içindeki yaklaşık 450 r14 uzantılı dosyanın tektek kontrol edilerek bu kelimelerin aranıp, karşılık gelecek kelimeler hex editörle girilmesi gerekiyor. bu da epey zaman alacak. haliyle.
ben bu belle barı piyasadaki c6v41 ve v42 den farklı şekilde yapıyorum.çok daha fazla kelimeye belle simgesi atayacağım.mesela;
Seçenekler
Çıkış
İptal
Evet
Hayır
Seç
Devam
Kapat
Geri
Durdur
Dur
Rehber
Menü
kelimelerine belle ikonlar atayacağım. Yani belle bar yabancı sitelerdeki gibi %100 bir şekilde yapacağım. Haliyle bu da iş yükünü arttırıyor. Birde sene sonuna yaklaşmamız ve notlar vs. yüzünden yoğunluğum oldukça fazla. Bu sebeplerden biraz zaman alacak MAJORİS.. Sizlerden sabır bekliyorum. Bittiğinde çok iyi bir iş çıkar umarım. Blaze gibi efsane bir ofw olmasını istiyorum.
Üstünde 1 ay çalışmama rağmen ufak tefek hatalardan ötürü bir türlü beceremediğim OFW için şu belle barı birinin nihayetinde yapacak olması beni çok sevindirdi. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bir de OFW de rehber çubuğu ev ekranında en alttaki Telefon-Rehber yerine Telefon-Menü konulursa Belle Bar tadından yenmez
Kolay gelsin.

menü için zaten altta tuş var, rehber'in kısayolu yok. En çok kullandığım tuş o nerdeyse