DarKKnighTR
Üye
Bu soruna çözümünüz var mı ?Şu samsung ev erkanlı olanlarda genelde kırmızı ekran oluyor hiç sevmiyorum o hatayı.Biraz kullandıktan sonra illa ki bir kez karşımıza kırmızı ekran olarak çıkabiliyor.Bazen widget olarak Tarih olanı masaüstüne sürüklediğinde kırmızı felan oluyor o sorunun düzelmesi bu CFW'de ki en büyük gelişme olacak bence ?..
o c6 modları için sanırım arkadaşım. Ayrıca bildiğim kadarıyla "devam,kapat,durdur,göster,gizle" kelimeleri için tanımlama yapılmamış onunkinde. bu bambaşka bir durum.
---------- Eklendi @ 16:52:36 ---------- Yazıldı @ 16:51:31 ----------
@ RamboFT
Ayrıca resim eklediysen önceki mesajına göremiyorum meb server engelliyor.
tik koy dediğin yer "replace hex values" mi?
Edit: tamam , ultrasorf ile resimleri gördüm. Bu seçeneği görmemişim inan. çok teşekkür ederim.
yok abi ofw içindi hatta symbian modder xperienceda kullanmışti.
içerisinde bi tlf için gerekli programlar barındırsa nasıl olur(opera mini, nimbuzz vs )
olabilir. Bilmiyorum. Ben sıfırdan yapim, öylesi daha iyi.
tamam abi o zaman navibar ikonlarını sony sketch fontunda kullansan süper olur.
hiç iyi olmaz
içerisinde bi tlf için gerekli programlar barındırsa nasıl olur(opera mini, nimbuzz vs )
openstar özel mesajlarına bakar mısın abicim
sağ tuşta menü değil rehber ikonu olsun, bu benim için çok önemli bi ayrıntısağ tuşun orijinali zaten rehberdir.
java izin modu da ekler misin
tuş kilit titreşimi kaldırma ve güç tuşuna yeniden başlat ekleme
Bu soruyu 3.Soruşum hala bir cevap gelmedi, bilmiyorum herkesin sorunlarını dinlerken ben 2 kere söyledim cevap veren yok bu 3 oluyor bu sorun hala var mı ? Yoksa düzeldi mi ?Bu soruna çözümünüz var mı ?Şu samsung ev erkanlı olanlarda genelde kırmızı ekran oluyor hiç sevmiyorum o hatayı.Biraz kullandıktan sonra illa ki bir kez karşımıza kırmızı ekran olarak çıkabiliyor.Bazen widget olarak Tarih olanı masaüstüne sürüklediğinde kırmızı felan oluyor o sorunun düzelmesi bu CFW'de ki en büyük gelişme olacak bence ?..
Bu soruyu 3.Soruşum hala bir cevap gelmedi, bilmiyorum herkesin sorunlarını dinlerken ben 2 kere söyledim cevap veren yok bu 3 oluyor bu sorun hala var mı ? Yoksa düzeldi mi ?
la olumm adam gibi vereceksen ver atrtıkk milleti usandırmaya hakkın yok kendini naza öekme bir hayyr yapacaksan yapp yapmayacaksan yapma
Arkadaşım ben cfw yapıyorum, ev ekranı değil. Bu sorunu çözmek için ev ekranı yapan biri olmam lazım. Cevaplamam ev ekranından kaynaklı sorundan dolayı. Ben bu sorundan anlasam zaten yaparım. Bu sorunu çözecek, bu modu çıkarandır.
Peki bu hata hala var mı ? sen hiç rastladın mı ?
Samsung Widgetli,v60 , hatasız, stabil, hızlı, görsel yönden de iyi bir OFW tadından yenmez gerçekten...
Hayırlı olur inşallah bu ofw n bazı kisileri dinleme onlar genellikle bos kişiler oluyor sinirini bbozmasına izin verme sen yapmaya bak bu arada ofwde samsung widget olucakmı ve ne zaman cıkar tahmini?
Levent abinin yazdığına göre bu hata çıkabilir ve sadece bu modun yapımcısı bu hatayı giderebilirmiş. Okumadan aynı soruyu defalarca sorabilmek... Sanırım yetenek işi.
---------- Eklendi @ 19:55:32 ---------- Yazıldı @ 19:53:58 ----------
@logolas636: Sana bu yazılımı yükle diyen mi var lan! Levent abiye önerim, senin gibi mantık hatalarıyla dolu üyelere indirme yasağı koyması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?