MAJORİS 5800 OFW anket, istek!

Sponsorlu Bağlantılar

79madi

79madi

Üye
merhaba levent üstad seni aramızda görmekten mutlu olduğumu belirtmek isterim. benim isteklerim ise öncelikle OFW (çünkü kimse ofw yapmak istemiyor gibi yapanda sınırlı sayıda site c6 cfw leri ile dolu) v60 geçmeden önce senin yapmış olduğun ve videosunuda paylaştığın vega 2 yi kullanıyordum. tabi senin anlıyacağın versiyon yükseltince geri dönemedim. bu yapacağın ofw de 1- 4x4 menü olması çünkü daha görsel gözüküyor 2)- c5-03 tuş kilidi daha kullanışlı ve pratik bence 3)- samsung widget ekranı vega 2 de vardı ama E (hafıza kartı) kök klasöre başka swf gadget dosyası atınca ekranın değişmesi yani blueSpectrumHS ekranları gibi son olarakta sms yazma bölümünde onay tuşunun sol alta alabilmen (alfasayısal) sms yazıp onaylamak daha pratik oluyor normal 5800 alfasayısal'da sol üstde pratikliği zorlaştırıyor isteklerim bunlar üstad tabi modlamalarda çakışmaz ise tekrar belirmek istiyorum seni aramızda görmek güzel ve yapacağın ofw yi merakla bekliyorum sana iyi çalışmalar ve hayırlı olması dileklerimle saygılar EMEĞE SAYGI...

hasan0692

Üye
videoyu izledim yeni yapacağın ofw de mesajlardaki ok işaretini aşağı alsan birde c6daki gibi galeri modu uygulasan bence daha iyi olur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi

C6'daki galeri modu OFW'ye portlanamıyor.

:-D evet çok doğru ne yazıkki.

---------- Eklendi @ 13:56:32 ---------- Yazıldı @ 13:52:18 ----------

merhaba levent üstad seni aramızda görmekten mutlu olduğumu belirtmek isterim. benim isteklerim ise öncelikle OFW (çünkü kimse ofw yapmak istemiyor gibi yapanda sınırlı sayıda site c6 cfw leri ile dolu) v60 geçmeden önce senin yapmış olduğun ve videosunuda paylaştığın vega 2 yi kullanıyordum. tabi senin anlıyacağın versiyon yükseltince geri dönemedim. bu yapacağın ofw de 1- 4x4 menü olması çünkü daha görsel gözüküyor 2)- c5-03 tuş kilidi daha kullanışlı ve pratik bence 3)- samsung widget ekranı vega 2 de vardı ama E (hafıza kartı) kök klasöre başka swf gadget dosyası atınca ekranın değişmesi yani blueSpectrumHS ekranları gibi son olarakta sms yazma bölümünde onay tuşunun sol alta alabilmen (alfasayısal) sms yazıp onaylamak daha pratik oluyor normal 5800 alfasayısal'da sol üstde pratikliği zorlaştırıyor isteklerim bunlar üstad tabi modlamalarda çakışmaz ise tekrar belirmek istiyorum seni aramızda görmek güzel ve yapacağın ofw yi merakla bekliyorum sana iyi çalışmalar ve hayırlı olması dileklerimle saygılar EMEĞE SAYGI...

Çok teşekkürler yazdiklarin icin, 4x4 menü ofw de olmaz. Onun dışındakiler olabilir. Elimden geleni yapacağım. Tekrar tskler

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ofw gelsin ne güzel olur. Mediabar düzenli olsun. Bt & sensor değiştirme. Bir de ikonlar değişebilen olsun :)[/SIZE][/COLOR] ek olarak sürüklemeli tuş kilidi olsun öbürü cebimde acılabiliyor

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Mod varsa kullanırız. Yoksa kendimiz yaparız.

---------- Eklendi @ 19:56:24 ---------- Yazıldı @ 19:54:57 ----------

C6 portu üstüne değil rofs'u üstüne olacak.

bence belle navibar olmasa daha iyi olur

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
kardesim n9 icon uygulasan super olur :)

hasan0692

Üye
tüh ya galeri modu çok hızlı normal 5800 dekinden uysaydı iyi olurdu ya nesem artık :)

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]ofw gelsin ne güzel olur. Mediabar düzenli olsun. Bt & sensor değiştirme. Bir de ikonlar değişebilen olsun :)[/SIZE][/COLOR] ek olarak sürüklemeli tuş kilidi olsun öbürü cebimde acılabiliyor

:oke:

---------- Eklendi @ 13:16:33 ---------- Yazıldı @ 13:15:03 ----------

bence belle navibar olmasa daha iyi olur

ofw için belle navibar yapmaya başladım. biraz zahmetli bir iş. zaman alacak. aslında kolayda türkçe karekterler uğraştırıyor. çözmeye çalışacağım.

---------- Eklendi @ 13:17:10 ---------- Yazıldı @ 13:16:33 ----------

kardesim n9 icon uygulasan super olur :)

ikonlara en son karar veririz. zaten ikonlar tema ile değişecek.

---------- Eklendi @ 13:17:56 ---------- Yazıldı @ 13:17:10 ----------

Olmalı, öbür türlü klasik ofw'ler var forumda zaten. Biraz farklı olsun istiyoruz.

inşallah, yapmaya çalışacağım.

---------- Eklendi @ 13:18:21 ---------- Yazıldı @ 13:17:56 ----------

[COLOR=""][SIZE=""]

Font konusunda sıkıntı olur o zaman[/SIZE][/COLOR]

font sorun değil.. :oke:

---------- Eklendi @ 13:19:01 ---------- Yazıldı @ 13:18:21 ----------

tüh ya galeri modu çok hızlı normal 5800 dekinden uysaydı iyi olurdu ya nesem artık :)

ne yazik ki.. :hmmm

rqm2009

Üye
kesinlikle ve kesinlikle ofw diyorum.

• Beğen
Tepkiler: dready112
79madi

79madi

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Font konusunda sıkıntı olur o zaman[/SIZE][/COLOR]

bencede ben çünkü flipfont programı kullanıyorum belle ikonları bozuyor yazılar 00000 kare kare tarzı çıkıyor buda görselliği yok ediyor eğerki zahmet olmaz ise belle ve normal olarak iki farklı türde yayınlaya birlirse levent üstad herkezin isteği olmuş olur ve seçme hakkı tanınır kullanıcılara şahsen ben belle olsun istemiyorum ama isteyen arkadaşlarda var ?

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
bencede ben çünkü flipfont programı kullanıyorum belle ikonları bozuyor yazılar 00000 kare kare tarzı çıkıyor buda görselliği yok ediyor eğerki zahmet olmaz ise belle ve normal olarak iki farklı türde yayınlaya birlirse levent üstad herkezin isteği olmuş olur ve seçmehakkı tanınır kullanıcılara şahsen ben belle olsun istemiyorum ama isteyen arkadaşlarda var ?
belle bar çok zahmetli bir iş. Şu an onunla uğraşıyorum. Belle istenmezse hiç ugrasmam, daha çabuk biter. Benim için daha iyi.

dready112

dready112

Üye
yok abi ben istiyorum belle

Bence de, en baştan beri söylüyorum zaten. Diğer türlü ofw zaten mevcut forumda iki üç tane. Hem ofw olsun hem farkı gözle görülür olsun.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
sana %1oo katılıyorum :)

o halde biraz bekleyeceksiniz. Çünkü yabancı sitelerdeki anlatılan yöntemler türkçe karekterlerde sorun çıkarıyor. mesela çıkış, hayır ve iptal yerine konulacak karekterlerde sorun oluyor. r14 dosyalarında bu kelimeler türkçede yazıldığı gibi yazılmamış, yani hex kodları biraz farklı. ondan dolayı resource içindeki yaklaşık 450 r14 uzantılı dosyanın tektek kontrol edilerek bu kelimelerin aranıp, karşılık gelecek kelimeler hex editörle girilmesi gerekiyor. bu da epey zaman alacak. haliyle.
ben bu belle barı piyasadaki c6v41 ve v42 den farklı şekilde yapıyorum.çok daha fazla kelimeye belle simgesi atayacağım.mesela;

Seçenekler
Çıkış
İptal
Evet
Hayır
Seç
Devam
Kapat
Geri
Durdur
Dur
Rehber
Menü

kelimelerine belle ikonlar atayacağım. Yani belle bar yabancı sitelerdeki gibi %100 bir şekilde yapacağım. Haliyle bu da iş yükünü arttırıyor. Birde sene sonuna yaklaşmamız ve notlar vs. yüzünden yoğunluğum oldukça fazla. Bu sebeplerden biraz zaman alacak MAJORİS.. Sizlerden sabır bekliyorum. Bittiğinde çok iyi bir iş çıkar umarım. Blaze gibi efsane bir ofw olmasını istiyorum.

dready112

dready112

Üye
o halde biraz bekleyeceksiniz. Çünkü yabancı sitelerdeki anlatılan yöntemler türkçe karekterlerde sorun çıkarıyor. mesela çıkış, hayır ve iptal yerine konulacak karekterlerde sorun oluyor. r14 dosyalarında bu kelimeler türkçede yazıldığı gibi yazılmamış, yani hex kodları biraz farklı. ondan dolayı resource içindeki yaklaşık 450 r14 uzantılı dosyanın tektek kontrol edilerek bu kelimelerin aranıp, karşılık gelecek kelimeler hex editörle girilmesi gerekiyor. bu da epey zaman alacak. haliyle.
ben bu belle barı piyasadaki c6v41 ve v42 den farklı şekilde yapıyorum.çok daha fazla kelimeye belle simgesi atayacağım.mesela;

Seçenekler
Çıkış
İptal
Evet
Hayır
Seç
Devam
Kapat
Geri
Durdur
Dur
Rehber
Menü

kelimelerine belle ikonlar atayacağım. Yani belle bar yabancı sitelerdeki gibi %100 bir şekilde yapacağım. Haliyle bu da iş yükünü arttırıyor. Birde sene sonuna yaklaşmamız ve notlar vs. yüzünden yoğunluğum oldukça fazla. Bu sebeplerden biraz zaman alacak MAJORİS.. Sizlerden sabır bekliyorum. Bittiğinde çok iyi bir iş çıkar umarım. Blaze gibi efsane bir ofw olmasını istiyorum.

Emeğine sağlık. Kolay gelsin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Seçenekler
Çıkış
İptal
Evet
Hayır
Seç
Devam
Kapat
Geri
Durdur
Dur
Rehber
Menü

Levent abi bu çalışman benim TCK v2 ile yapacağım çalışmaya çok benziyor ne yalan söyleyeyim :) Bende C6 portu üzerinden yapmayı düşünüyordum. Vay be :) Ama çok zahmetli :(

Levent abi sana HEX kodunu açacağın tüm dosyalarda arama yapıp değiştiren program önerebilir miyim? Yani dosyaları tek tek açıp HEX kodu arayıp değiştirmek yerine, önereceğim program sayesinde programla açılan dosyaların hepsinde HEX kodu aranır ve direkt değiştirilir.

Üst Alt