jongass
Üye
Yanlışın var en son sürün v11 ve konuda mevcut.Ben kullandığım süre içerisinde hiç sıkıntı yaşamadım sadece bir süre sonra kasılma yaşayınca başka roma geçmek zorunda kaldım fakat en azından bir kere denenmeli görsel olarak gayet hoş.Rom v12 gözüküyor xda daki konusunda ama WIP nin anlamını çözemedim önemli kişilere mi veriliyor ilk sürümler? Romda ne gibi sıkıntılar var indirip deneyeceğim fakat çok sıkıntılıysa yüklemeyelim, acil cevap lütfen
Rom v12 gözüküyor xda daki konusunda ama WIP nin anlamını çözemedim önemli kişilere mi veriliyor ilk sürümler? Romda ne gibi sıkıntılar var indirip deneyeceğim fakat çok sıkıntılıysa yüklemeyelim, acil cevap lütfen
Görselliği çok hoş şu anda yüklüyorm v11. xda konusuna bir bakmalısınız, orada yazıyor v12 iç değilse changelog bulunuyor galiba
V12 upload ediliyor yazıyor
Dikkat etmedim ona tekrar bakacağım şimdi.Boeffla kurun kesinlikle ayarları yapınca rom gayet hızlı oluyor.Görselliği çok hoş şu anda yüklüyorm v11. xda konusuna bir bakmalısınız, orada yazıyor v12 iç değilse changelog bulunuyor galiba
edit: yükledim ve çok hoş bir rom olduğunu söylemeliyim, boeffla flashlasam mı diye düşünmekteyim
Kardesim asagi yukari hepsi ayni degil miram sıkıntisindan başka roma geçmek zorunda kalicaksin.
ben Resurrection remixdeyim 5.4.0 stabil gayet iyi
Ben de v4 yuklemistim ancak pek begenmemistim bu hos duruyor sankiya bence bu romu bırak. blekota note 4 v4.1 e geç. 2 hafta kullandım süper olmuş acayip stabil.
Zevkler ve renkler tartışılmazBu araplar tam anlamıyla çocuk gibi romlar yapıyor hoşuna giden arkadaşlar alınmasında çakma telefon gibi oluyor böyle her yer rengarenk saçma sapan efektler falan zaten performans yönünde bir olayımyok sadece görsel bir rom bu
Bu araplar diye genelleme yapmak doğru olmaz onun yerine bu adam yada bu yapımcı desen daha doğru olurBu araplar tam anlamıyla çocuk gibi romlar yapıyor hoşuna giden arkadaşlar alınmasında çakma telefon gibi oluyor böyle her yer rengarenk saçma sapan efektler falan zaten performans yönünde bir olayımyok sadece görsel bir rom bu
Lollipop değil ama lollipop özellikleri gelmiş bildirim çubuğu bildirimler lolliop gibiV12 lolipop güncellemesi gelmiş
birazdan yükleyeceğim şuan nandroid yedek alıyorum. Deneyip buraya yazarımYukleyen var mı
aynen kardeş yeni sürümdeki yenilikler nedir stabillik şarj durumu falan haber verirsen sevinirimbirazdan yükleyeceğim şuan nandroid yedek alıyorum. Deneyip buraya yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?