Joker
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Sanırım Gravitybox yada wanam xposed'le yapmış.resimde gorulen system ui bildirimler kisminin asagisi saydam.ve bu romu kullaniyorum benim system ui saydam degil.o zaman adam neden o resmi oraya koydu ? aromada herhangi bir secenekte yok ve bir ek paketde yok ?
Bana dedin galiba ama ben bu romu yüklemedim.teşekkürler duvar kagidini atarmisin burak
Buyrunyok sana demedım yav ama varsa olur bende de s3 yokkı
duvarkagıtları cok guzelmıs ya hepsını tabılırsen ıyı olur
Başka bulamadım bu var sadeceteşekkürler ama elinde seker olan lolipop yok ve sekerler duvarkagidida yok
Rica ederim dostumeyvallah saolasin teşekkürler
Evet o tuşlar benim de hoşuma gitmedi ama işe yaradıkları için çok takılmadım açıkçası.Bir daha ki sürüme daha iyi olacaktır.Rica ederim keyifli kullanımlar1 saattir kullanıyorum performans ve hızı çok iyi ama bildirim çubuğundaki kill ram ve fener tuşu hiiç hosuma gitmedi görselliği çok fena bozmuş. Ekran kilitleme ve ana ekran tusu güzel olmuş. Paylaşım için teşekkürler
Bildirim çubuğunu mu kastediyorsun ?su system ui yi Düzeltsinde başka bisi istemiyorum ben
EvetBildirim çubuğunu mu kastediyorsun ?
Dediğim uygulamaları dene sen de yapabilirsin illa güncellemeyi beklemene gerek yok
şuan qs ya geçtim.ayrica tek eksiklik o değil. video calismiyor telefon uygulamasini hiç beğenmedim.Dediğim uygulamaları dene sen de yapabilirsin illa güncellemeyi beklemene gerek yok
Zevkler ve renklerşuan qs ya geçtim.ayrica tek eksiklik o değil. video calismiyor telefon uygulamasini hiç beğenmedim.
heryere farklı renk koymuş düzen denen bir şey yok yeni güncellemesini bekliyorum
Resimler güzelmiş kullanıyorum [emoji6]BuyrunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?