lütfen yardımcı olun iki samsung arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

*brc*

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardımcı olun iki samsung arasında kaldım
:bye2: merhaba arkadaşlar ikilemde kaldım 3 gündür araştırıyorum ve artık beynim kazan gibi....telefon alamk istiorm ama wifi mi 3G mi karar veremiyorum..kimi 3G olsun net hızlı olur hem 3G görüşmesi de yaparsn dio ama ben wifi den yanayım çünkü nete girmek daha önemli..
ama bi yandan da wifi de net bağlantısı yavaş mıdır diye tereddütüm var çünkü birçok yorum okudum..
eski bir nokia kullanıcısıyım ama samsung a olan ön yargımı geçen sene aştım idareten C3053 almıştım o zamnda herkes samsung çin malı sağlam olmaz diodu taş gibi hala hemde o fiyata..
şimdi adam gibi bi telim olsun istiyorum ve nerden alcağımı da şaşrmış durumdayım.. telefonun fiyatı siteden siteye değişiyo teknosadan alim diorm ama aklıma takıldı trkcell timlerde falan da daha uygun mudur die..
anlayacağınız fena karışmış durumdaym:ağlarım:
nette araştırırkn bu siteyi buldum ve hemen üye oldum gerçekten çok faydalı bi site ellerinize sağlık..
yardımcı olursanız çok sevinirim....

paqua

paqua

Üye
Bulunduğun yerde wifi kullanma imkanların çoksa wifi li al, teknosa da telefon fiyatları biraz daha yukarıdaydı ben araştırırken internetten alma imkanın varsa net üzerinden araştırma yap daha uygun fiyat bulabilirsin.

ulukilicc

ulukilicc

Üye
Lindy aL hem 3G hem WiFi hemde diğer bu özellikli tel.lere göre ucuz ;)

*brc*

Üye
    Konu Sahibi
teşkkürler arkadaşlar dün aldım S5233W mi :D çokta memnun kaldım verebilceim en yüksek fiyat 350 idi teknosa da buldum çok şükür :D internete süper hızlı bağlanıorm çok hoşuma gtti şimdi içine atacağm dosyalarla uğraşıorm cd yüklememi yaptm ama usb ile bağlandığımda nereye atcağımı şaşrdm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt