Arkadaşlar Lütfen Yardımcı olun Nokia 5800 - N78 - N79 arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karamitil

karamitil

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı olun Nokia 5800 - N78 - N79 arasında kaldım
Arkadaşlar ben nokia 6233 kullanıcısıyım 2 yıldır kullanıyorum artık değiştirme vakti geldi hem sıkıldım hem simbianlı telefon istiyorum.
5800
ilk çıkanları sorunlu diyolar kayseriden alacam aceba telcideki ilk sürümmü ama gönlüm bundan yana sorundan korkuyorum
N78
fm transmister ilgimi çekiyo
N79
sorunlu bi tel diyorlar bide alacam telin piyasadan kolay kolay düşmemesi lazım tutulan bi tel olması lazım

Sizce hangisi ben kararsız kaldım şimdiden cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar sevgiler selamlar kayseriden...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş dokunmatik istiyosan 5800 al ama n79 da ekranı çok ince n78 de 3.2 megapisel kamera war n79 da 5 megapiksel bence n79 al güzel bir telefon ama ekranı çok ince hemen kırılır hor kullanacaksan n78 al ama fazla düşürmem diyosan n79 al ama benim tercihim n79 dan yana :oke:

Buğrahan58

Buğrahan58

Üye
n79 derim başkada birşey demem kendim kullanıyorum süper telefon

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
bence 5800 al

PARNER

PARNER

Üye
n79 saglam telofon yanı karar senın yınede

ahtek

Üye
bana sorarsan tabikide n79..bende kullanıyorum 5 aydır.tek bir sorun cıkarmadı............:evet:

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
5800 ı tek gecerim 3.2 inç ekranı sanki tv izliomuşsun gibi birde o sorunlar ilk partideydi ilk parti mart ayının sonlarında bitti korkma sorunlu partiden telefon kalmadı ztn piyasada

bybymasum

Üye
5800 al kardeşim heseyıyle super telefon

platinyum

Üye
paran neye yetiyor ise onu al :D

xenoxis78

Üye
Forever N78 N78 N78

Revengeful

Emekli Yönetici
Bence 5800. Her güncellemede dahada güzelleşiyor...

Q+ing

Q+ing

Üye
n79 al derim...ben kullanıyorum...tuşları küçük ama zamanla alışıyorsun.şikayetçi olduğum tek şey kamera kapağındaki yazının çabuk silinmesi :)

erman 2

Üye
bu 3_ü arasından %100 n78 al wifi var 3.2 kamera oto focus navigasyon mesaj okuyucu var bende n78 aldım 5gündür kullanıyorum çok memnunum 5800 ile aynı fiyat hiç kaçırma al yalnız ses çok yüksek değil

varyou

varyou

Üye
5800-N78-N79 arkadaşlar saglamlık ve karızma dıyosanız N78 ama özellik diyosan N79 ama bana sade dokunmatik yeter dıyosanız 5800 alın ama kesınlıkle N79 u onerırım

godsmack06

Üye
arkadaşm çılgınalışveriş güvenli bir site istersen bir bak..fiyatları uygun ve peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyorlar bakmaktan zarar gelmez sanırım :)

PARNER

PARNER

Üye
kardeşim bendede n79 var cok mennum yanı sana tavsıyem n79 olacaktır sende hak vereceksın bana 5 megapıksel kamera var wırelss var bence onu al derım ben yınede sen bılırsın kardeşim

WitchKing

Üye
5800

sadoko1

sadoko1

Üye
arkadaşlar n79 kullanıyorum her proyu.yükledim interneti de süper orera mobile 10 la tabiki ve 1kattan betona çakıldı hiçbirşey olmadı yani hem saglam hemdehertürlü proyla. herşeyi yapabileceginiz birtelefon

--------------- Ekleme ---------------

yükledigim prolar. coreplayer,operamobile10,xplore,divxplayer,antivirüs,smartmovie,ucplayer,messenger.bil.dakininaynısı,mobidicentr.ingilizcetürkce sözlük,compas,ve birçokşey havıza kartı 8gb yani mükemmel tavsiye ederim :oke:

sadoko1

sadoko1

Üye
n79 taş gibi tel. her oyunu pro.yu da yükledim süper 8gb hafıza kartı dolu donma da yapmıyor:bye2: mutlaka n79:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt