HotBiber
Üye
Samsung Wave GT-S7233E 723 ile ilgili sorular lütfen yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhab
Maxicep.com - Samsung Wave GT-S7233E 723 ile ilgili sorular lütfen yardımcı olur musunuz? *1)Telefonu ilk aldığımda
2)Menü--->İnternet'e girdikten sonra anasayfaya hangi site geliyor ve ücretlendiriyor mu(bunu denedim sizdede ne geldiğini ve ücretlendirme olup olmadığını merak ettim)
3)Bu widgetleri hala anlamış değilim bilen varsa söyleyebilir mi =)
4)3g
5)Kılavuzda okumuştum telefonu
6)Oyunlarda bende paraşütlü mü ne oyun var birde kumar başka bir şey yok sizde
7)Navigasyona giriyorum
8)Telefondan facebook'a girip arkadaşlarımızla sohbet etme var mı?
9)Telefona msn yi nerden yükleyebiliriz?
*:Önemli soru =)
Sorularım bu kadar biliyorum çok ama bunlar öğrenilmesi gereken şeyler.İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz =)).İşin şakası bir yana sorulardan sa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ar.3 gün önce bah
tiğim telefonu aldım çok memnunum ama bazı anlayamadığım şeyler oluyor bunlarıda sizinle paylaşıp öğreniyorum.Şimdi size sormak istediklerim Maxicep.com - Samsung Wave GT-S7233E 723 ile ilgili sorular lütfen yardımcı olur musunuz? *1)Telefonu ilk aldığımda
im eski teldeki 4gb lik hafıza kartını takmıştım
de eski oyunlarımda duruyordu onları silerken yanlışlıkla winanmpla ilgili dosyaları sildim
dosyalar telefonu kullananların dosyalarım bölümünde var mı yoksa o dosyalarda oyunlarla ilgili miydi? 2)Menü--->İnternet'e girdikten sonra anasayfaya hangi site geliyor ve ücretlendiriyor mu(bunu denedim sizdede ne geldiğini ve ücretlendirme olup olmadığını merak ettim)
3)Bu widgetleri hala anlamış değilim bilen varsa söyleyebilir mi =)
4)3g
tv özelliği var.Tv yi telefonda
rden girip izleyebiliyoruz? 5)Kılavuzda okumuştum telefonu
sayara bağlayıp telefonu modem ol
k kullanabiliyor mu
z herhalde kılavuzda 93. sf'da anlatmış ama tam anlamış değilim bilen deneyeniniz varsa cevaplandırabilir. 6)Oyunlarda bende paraşütlü mü ne oyun var birde kumar başka bir şey yok sizde
fazlası var mı acaba? 7)Navigasyona giriyorum
wifi ile yoksa ücretlendiriyor 30 gün deneme falan hikaye =) ama konum bulamıyor bu sizdede mi öyle? 8)Telefondan facebook'a girip arkadaşlarımızla sohbet etme var mı?
9)Telefona msn yi nerden yükleyebiliriz?
*:Önemli soru =)
Sorularım bu kadar biliyorum çok ama bunlar öğrenilmesi gereken şeyler.İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz =)).İşin şakası bir yana sorulardan sa
ce bildiklerinizi yanıtlayın.İnşallah yanıt gelirse bilmeyenler içinde yardımcı olur bu konu.Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim...