Samsung s5603 star 3g ve Samsung S5620 Monte kıyaslaması (yardım lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

kalennder

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5603 star 3g ve Samsung S5620 Monte kıyaslaması (yardım lütfen)
arkadaşlar ''monte'' ve ''samsung s5603 star 3g'' arasında çok tereddütte kaldım... yardımcı olursanız sevinirim...

Monte için;ekran 256 k deniyor

mesela bi resim çektik monte ile ve pc ye attık orda da 256 k olarak mı görünecek yoksa sadece telefonun ekranına mı mahsus bu durum?

bi de görüntülü konuşma yapan varsa nasıl memnun mu bu özelliğinden?

kamera çekimleri nasıl net mi?

Bu konularda ''samsung s5603 3g'' nasıl bir performans gösteriyor???

samsung s5603 3g ile kıyaslarayarak cevap verirseniz çok fazla memnun olurum:)

cevaplarınıza göre telefon alacağım lütfen yardımcı olun.......

davutcankrks

davutcankrks

Üye
samsung wave al en iyisi

djbreaky

Üye
Samsung star 3g 5603 arkadasımda monte vardı
ve 5603 starı görünce keşke monte almasaydım dedi

emrepreston

emrepreston

Üye
2 si arasında kalsam preston derdim.. ama HTC yi bi araştır derim :) çok az fark fiyat olarak ama verim ve kalite olarak ikisini de katlar :)

bakmaktan zarar gelmez :)

dcanlee

dcanlee

Üye
monte derim arkadaşım hem wifi si var :oke: hem yazılımı daha güncel hem de daha şık :naughty: fakat kamerada flashı yok ve ekran kalitesi biraz düşük ayrıca çektiğin fotoları bilgisiyara veya başka bir şeye atınca tabiki fotğraf 256 k değil foto yu attığın cihazın ekranı kaç k ise okadar görünecektir . Umarım anlatabilmişimdir :evet: !

sabry09

sabry09

Üye
eşime aldım monteyi yeni 2-3 günlük a101 mağazasında 375 tl ye.piyasada 550 ye falan sanırım.yani o aralarda geziyor.benim aldığım fiyata mükemmel bir cihaz.3.15 mpixel kamera var ve de gayet hoş ve güzel resimler çekiyor.ben 2 ay önce omnia lite aldım 700ü geçiyor fiyatı hemen hemen bu cihazla kıyaslarsam tek eksiği windows mobile olmaması.yoksa ses çıkışı omnia lite den iyi ekranı zaten aynı kamerası aynı ayrıca avantaj olarak görüyorum ki kulaklık girişi standart 3,5 luk jak sanırım.yani mp3 çalarında kullandığın kulaklığı kullanabilirsin cihazda.preston star falan kullanmadım ve görmedim yorum yapamam ama o fiyata çok kalite bir cihaz.hem hafif hemde kullanışlı.3g de çok net görüntü veriyor.eşim duymaz sanırım ama bu cihazı (monteyi) gördükten sonra sırf windows mobile diye o kadar para omnia liteye verilir mi diye kendime bir kaçkez sordum:)olsun konu dışı ama ben omniamdan memnunum:) bana fikrimi sorarsan a101 den git bul bak cihaza ve de al.o fiyata çin malı satıyorlar unutma.gps 3g wifi 3.15 mp kamera falan var.

dcanlee

dcanlee

Üye
Samsung star 3g 5603 arkadasımda monte vardı
ve 5603 starı görünce keşke monte almasaydım dedi
benimde en yakın arkadaşımın preston u (star 3g) var yaklaşık 3 aydır ve bir hafta önce benim telefonumu görünce keşke senin sözünü dinleyipte monte alsaydım dedi:oke:

kalennder

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar yorumlarınız için geç de olsa teşekkürler:)

monte nin duruşu bambaşka ya..özellikleri de baya iyi..:)

burak mıstık

Üye
bak ben monte kullanıyorum montenin 3g si harika kamerası net 50 tl lik farka daha kötü daha kabaca duran telefon alma böyle dikdörtgen şeklinde dokunmatikler her yerde ama montenin türkiyede az kullanıcısı olacak benim telefonum okulda tek sadece bir tane var ve kıyaslamada daha zarif kullanışı harika ben monte kullnıyorum ve eminim monte daha iyi

ANiill

Üye
bak ben monte kullanıyorum montenin 3g si harika kamerası net 50 tl lik farka daha kötü daha kabaca duran telefon alma böyle dikdörtgen şeklinde dokunmatikler her yerde ama montenin türkiyede az kullanıcısı olacak benim telefonum okulda tek sadece bir tane var ve kıyaslamada daha zarif kullanışı harika ben monte kullnıyorum ve eminim monte daha iyi

Aynen benim okuldada oyle görenler bebenin elindeki telefona bak diyo :d::ehe

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
kesinlikle monte :oke:

gulcinnn

Üye
yha burda indirn die bişey yazmiyo arkadaşlar

sanal_komutan

Üye
arkadaşlar ben s5603 kullanıyorum... kamerası güzel çekmiyor..
nete yavaş bağlanıyor.. mennun kalmadım yani
tevsiye etmem kimseye

Zayiat_35

Zayiat_35

Üye
Samsung S5603 Preston diyorum :)

melikeck

Üye
arkadaşlar samsung s3653w ile ilgili bana yardım edebilicek biri varmı?

sharmrock

sharmrock

Üye
monte al derim monte çok iyi özellikleri var ayrıca duruş bakımından daha iyi duruyor :oke:

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
monte ! monte ! monte!

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Monte tabi ki şaka mı bu :D Ekran kalitesi kötü diyenler var 5800 ile yan yana tuttuk ki 5800 640x360 gibi çok iyi bir çözünürlüğe sahip ancak hiçbir fark yok olay kağıt üzerinde. Monte'nin ekranı çok kaliteli yani onun dışında gps+wifi+3g+3.2 mp kamerası da fena değil.

06ismail06

Üye

Arkadaşlar ben samsung monte yada Samsung star almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım lütfen yardımcı olrsanız sevinirim sizce hangisi daha uygun?

Üst Alt