S5603 derim kamerası mükemmel 3g harika netede güzel bağlanıyor tek sorun wifi yok onuda halledersin aylık net paketleriyle hem wifiden daha hızlı oluyor zaten samsunglardaki wifi 1 saat kullanmadan şarjı bitiriyor s5603ün görüntüsüne kaba diyenler var monteninde s5603 yanında pek bir varkı yok. Ayrıca kamerasında flash yok. üstelik widget menüsü berbat ikisinide kullanan biri olarak sana önerim s5603
Yaw arkadaşlar lütfen adamı yanlış yönlendirmeyin montenin tek farkı wifi olması samsung personu dandik bir telefon yaptınız hemde montenin karşısında onda wifi var onuda kolay kolay kullanamassın kardeşim heryer şifre istiyor heryerde bulmuyor ben şuan vodafone hattımla aylık 8 tl veriyorum nete sınırsız giriyorum video mu izliyorum herturlu şeyi yapıyorum wifiden daha kullanışlı nerde bulacak sifre sormayacak derdi yok.. onun dışında personun dokunmatiği mükemmel ötesi .ve birsürü özelliği var karıştırdıkca özellik çıkıyor... özellik bakımından daha üstün kamera desen gece bile ayna gibi çekiyor flaşh var 3.2 kamera ve birsürü kamera özellgi var gülerken yakalama özellıgi var mesela otomatik çekiyor bu gbi vs. 3g diyorsan piksel degl ama ayna gbi tabi bu standart butun 3glilerde genel olarak..bana kalırsan person al tek farki wifi ama oda inanki kolay kolay kullanamazsın person onu hem gorunusuyle hem kamerasıyla dokunmatigiyle ve ozellikleriyle 2 ye katldr pişman olacagın kararlar alma derim ben iyi düşün taşın
--------------- Ekleme ---------------
Şunuda eklemek gerekir şarjı çok uzun gdiyor okadar kullanmama rağmen
arkadaşım önce telefonun adını öğrenmelisinbazı kişilerin işleri gereği flash istemeyebilir monte yi tasarlayanlar bbuna göre tasarlamış ayrıca her ay internet paketi ile uğraşmaktansa wifi yle rahatına bakarsın herkes kendi telefonun tarafını tutuyor ama özellikleri karşılaştırınca baariz bir monte üstünlüğü var (monte kullanmasamda!
) ayrıca görünüş diyorsn ve 5603 ün görüntüsü ortada kaba bir telefon montenin biçimi ise hem köşeli hemde alt tarafı kibar bir telefon yani 5800 la monte 5233 ile 5603 karşılaştırılıyor(SAMSUNG ÜRETİCİLERİ TARAFINDANDA) yani böyle bir durumda 5603 ün monteden daha iyi bir telefon olduğu külliyen yalan
ayrıca dokunmatiklik konusunda 5603 e mükemmel demişsin fakat samsung üreticilerinin yaptığı anketlerde ve kendi düşüncelerine göre; ürettikleri dokunmatik telefonlardan en hassas olanların başında samsung monte geldiğini söylüyorlar ayrıca ekran boyutu monteye göre daha küçük
yani yorumlarına
(koptummmmm)
hele özellik bakımdan preston demen beni bitirdii.. O ZAMAN NE YAPIYORMUŞUZ ; ANNEMİZİ MONTE DEN ARIYORMUŞUZ![]()
![]()
Kardeş prestona kaba diyorsunya orda takıldım ip ince sade fıstık gbi telefon 6 aydır kullanıyorum bütün arkadaşlarım telefona övgü yagdıriyorlar..ilk sende duydum bu tele kaba diyeni walla ayrıca montede olup starda olup 5603 de olmayan bir özellik söylesene wifi dışında fazlası var eksiği yok.. sen ilk önce bu telefona yakından bak kabaymıs komiksin..
Bu arada görüntü kalitesi tartışmasızdır ayna gbi sen at gözlüğüyle bakiyorsun kardes amacın telefonu kötulemek belli ne desemde yine kötülücem dicem tek şey kendi elinize alın telefonu bakın öyle karar verin
HA ! BU ARADA KARDEŞ SEN İLK ÖNCE BU TELEFONUN YAZILIŞINI ÖĞREN ÇÜNKİ ZATEN DOĞRUYU YAZDIM PRESTON.. BUNDA BİR YANLIŞLIK YOK DİREK KENDİNİ EZİK DURUMUNA DÜŞÜRDÜN ŞİMDİDE BEN KOPUYORUM GÜLMEKTEN HAHEHE xD
ayrıca monte ve starda olup prestonda olmayan bir özellik söyle diyosun wifi dışında diyorsn üstüne üstlk kome bir laf edip eksiği yok fazlası var diyosnayrıca taktir ettğim telefonlardan olmasına rağmen kötülüyorsn diyorsun
ben sadece kıyaslıyorum monte ve prestonu.. Ayrıca 5603 de eller serbest yok (eller serbest star da bile var yani ) , hscsd yok, ayrıca boyut küçük ve WİFİ!!!
blader benim kullandıgım telefnu bana mı anlatıyorsun görüntüsüne bakmışın aldanmıssın star takos kalıor prestonun yanında bu arada mort ederim seni starda bile varmıs da fln filan daha telefonu yakından görmemişin atıp tutuyorsun ayrıca starın görüntü kalitesi ve dokunmatiği prestonun yanında odun kalıyor..başlık aç istersen bak bakalım ne neymiş..bu arada kardeş tamam senin telin güzel senin tel iyi okey verdim yeterki sus...dipnot:bir telefonun sadece fotoğrafına bakarak yorum yapma preston kullananlar görse emin ol aynı tepkiyi verir artı starda 3g yok sahte arama vs.şeyler yok onla kıyaslamaya bile değmez monte desen çok kaba ozellikleri kötü fotorafına baktım ordan anladım ... bu arada preston yazdin ya koptum diyen sendin person yazıp gülsen derim mort etti beni kendi kendini ele verdinkonu kapansın polemik yapma ..konuyu meşgul etmeye değmez