lütfen yardım...samsung i8150 galaxy w - galaxy ace plus -nokia c7 hangisini almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noble_savage

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım...samsung i8150 galaxy w - galaxy ace plus -nokia c7 hangisini almalıyım?
akıllı telefonlara geçiş yapacağım.alacağım son sınır fiyat olarak 800tl.
benim için önemli olan şarj süresi, kamerası, hızı ve tasarımı.

c7 nin artık üretilmediğini duydum ama 8mp kamerasıyla iyi olduğunu söylüyorlar, şarjı da iyi gidiyormuş. galaxy w nin de şarjı çok az gidiyormuş. kullananlar varsa yorumları alabilir miyim ?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

06erdal06

Üye
bence galaxy wonder al sınırsız adobe flaş desteği var hemde heryönden hızlı

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
o fiyata bulabileceğin en iyi telefonlar
1-iPhone 3GS
2-Sony Neo ve Neo V
3-Samsung galaxy Wonder
4-HTC One V
Galaxy W'yi bir ara bende araştırdım oyunlarda kasma ve ram sorunu yapıyormuş vazgeçtim.
iPhone 3GS biraz eskidir özellikleri iyidir fakat hafızası malum 8gb oyun ve internet dersen iyidir şahsen memnunum
Sony Neo veya Neo V bence Galaxy W den daha iyidir fakat onunda ısınma sorunu ve plastiğinden ses gelme sorunu varmış
c7'ye bulaşmanı pek tavsiye etmem. Neden? dersen Symbian ve Auto-Focus olmayan kameradan ne beklersinki? 700tl para vericeksin yakından fotoğraf çekemeyeceksin, modları olmayacak bence değmez.

Symbianize

Symbianize

Üye
Galaxy w ama baska dusunursen 3 gs

larten123

larten123

Üye
Oyun uygulama istiyorsan c7'ye sakın bulaşma. Sap gibi ortada kalır,pişman olursun. Bunu ele bence diğerlerine bak.:oke:

noble_savage

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar.bugün biraz daha bakındım tavsiye ettiğiniz sonylere. xperia ray ve neo v de dikkatimi çekti. görünüm ve kamerasının 8 mp olmasıyla ray daha iyi gibi geldi bana. ne dersiniz ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben Wonder yerine Neo V tavsiye ederim yüksek fps de oyunlar oynayacağını düşünüyorum..Ama eğer oyun ve uygulama istemez isen 701 de öneririm..Eski telefon almak da seni pişman etmez ise 3GS de uygundur. ;)

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim arkadaşlar.bugün biraz daha bakındım tavsiye ettiğiniz sonylere. xperia ray ve neo v de dikkatimi çekti. görünüm ve kamerasının 8 mp olmasıyla ray daha iyi gibi geldi bana. ne dersiniz ?
8 mp istiyor isen Neo V yerine Neo ya bak.

avcitalip

avcitalip

Üye
wonder al kurtul

- - - Eklendi - - -

sonyler çok radyasyon yayar:oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
neo cok radyasyon yayıyor.ya ray al ya wonder yada 701

MrExpert

MrExpert

Üye
neo V AL senın için en iyi odur..

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
Ben Galaxy W Kullanıyorum ve Çok Memnunum

Ali58_58

Ali58_58

Üye
galaxy w gbde çift çekirdek gibi çalışıyor tabi akıllı telefon kullanmayı biliyosan, programlar açık olursa ram dolu olur şarj çabuk gider

MaxipmaN

Üye
wonder al

CasuS_87

CasuS_87

Üye
wonder ;)

Kerim.

Kerim.

Üye
Wonder:oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bu devirden sonra ekran cözünürlügü yüksek tellere bak sonra cok pişman olursun cunku vercegın para az degıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt