Telefon Tavsiyesi Nokia C7'mi Samsung Galaxy Ace Plus'mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung GAP vs Nokia C7

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ayrıca yorum atmasına itirazı yok kimsenin sonuçta o da bir üye ama bi telefon almak için 1 aydır bu kadar konu açılmamalı.

keloglan34

keloglan34

Üye
Cseven Sana demedimmi Benim Hesabıma girme diye,maxicep te kendi hesabım olsun dedin onuda açtım sana yeter girme benim hesabıma kendi hesabından yazacağına benim hesabımdan yazmışsın !

özür dilerim ya talip kusura bakma alışkanlık olmuş bazen olabiliyor senin hesabına giriyorum bana yeni hesap açtığına göre sen şifreni değiştir

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
kim portlıcak c7 ye doru düzgün fw yapan yokki fp1i portlamadılar bildiğim kadarıyla.

Okadarını Tam bilmiyorum bu c7 benim kafamı yıkıyor almanyadan akrabam kendiside çocukta bir c7 hastalığı var bitmedi gitti ya

bu demin yazılanları o yazdı sakın yanlış anlaşılmasın dediğim gibi mesaj kasma amacım yok admin kardeş o kısmı Cseven nickli arkadaşa aktarırsa sevinirim Cseven Şifremi Değişiyorum Zonguldak'a Gelince Görüşçez senle:off:

keloglan34

keloglan34

Üye
Okadarını Tam bilmiyorum bu c7 benim kafamı yıkıyor almanyadan akrabam kendiside çocukta bir c7 hastalığı var bitmedi gitti ya

bu demin yazılanları o yazdı sakın yanlış anlaşılmasın dediğim gibi mesaj kasma amacım yok admin kardeş o kısmı Cseven nickli arkadaşa aktarırsa sevinirim Cseven Şifremi Değişiyorum Zonguldak'a Gelince Görüşçez senle:off:

tamam talip abi ya kızma okadar değiştirme şifreni küserim bak:ağlarım:bidaha yapmıyacam söz

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Tamam önemli değil konuyu değiştirmeyelim,zaten 701 in c7 den üstün olduğu kesin bakmasen Cseven a Necati Adam C7 ile kafayı bozmuş

senin yazdığın yazıya gelince alacak telefon göremiyorum hoşuma giden 2-3 cihaz var bende forumdaki arkadaşlardan yardım istiyorum şuanda kafamda 2 tane cihaz var birisi Galaxy Ace Plus diğeri C7 701 de olabilir ama yükleyebileceğimiz uygulamalar aynı olunca insanın gidip 701 alası gelmiyor ama emin ol amacım mesaj kasmak değil eğer mesaj kasmak olduğuna inanıyorsanız tüm statlarımı silebilirsiniz !:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
size iyi forumlar.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
size iyi forumlar.

sağolasın,yorumlarını bekliyorum kardeşim sen daha çok cevaplarını Android & Symbian Olarak ver zaten daha önceki konularımdada bahsettiğim gibi C7 veya 701 ile Samsung Galaxy Ace Bunlardan Hangisini Almalıyım

-Yazılım Olarak Bence Symbian Daha Stabil
-Symbian Nokia Olduğu İçin Daha Sağlam
-Android Uygulamalar Açısından Daha Kapsamlı

ben sadece bunları biliyorum madem anlıyorsun Necati Kardeşim Yardım Et !:rica:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim az makul ol. C7 ile 701 arasında dünyanın farkı var ileri dönük düşünürsen ama symbian ileriye dönük bi sistem olmadığından 701 in donanımı oyundan çok carla belki bi ihtimal donnayı çalıştırmaya yarar.. Symbianın artık kısır bir sistem olduğu açık ve net bu saatten sonra almanında zerre mantığı yok.. Hem nokia olsun hem sağlam diyorsan hem de oyun diyosan alırsın n9 u kurarsın nitdroid herşeyi oynarsın he param yok dersen neo v den aşşağı android seni pişman eder bu da bariz. 2.el neo v lere bak yada galaxy s lere bak daha aşşa android alma yok param yok dersen c6 verip c7 alma parana yazık etme

keloglan34

keloglan34

Üye
kardeşim az makul ol. C7 ile 701 arasında dünyanın farkı var ileri dönük düşünürsen ama symbian ileriye dönük bi sistem olmadığından 701 in donanımı oyundan çok carla belki bi ihtimal donnayı çalıştırmaya yarar.. Symbianın artık kısır bir sistem olduğu açık ve net bu saatten sonra almanında zerre mantığı yok.. Hem nokia olsun hem sağlam diyorsan hem de oyun diyosan alırsın n9 u kurarsın nitdroid herşeyi oynarsın he param yok dersen neo v den aşşağı android seni pişman eder bu da bariz. 2.el neo v lere bak yada galaxy s lere bak daha aşşa android alma yok param yok dersen c6 verip c7 alma parana yazık etme

S2 ler burda ucuz

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Almanyadan v.s. getirilen cihazlardan yüksek vergi alındığını duydum,garanti açısından buradan almayı düşünüyorum Cseven

Aşağıdaki Android Derken Xperia S i kastettin galiba onunda ekranı yanıyor dedin neo v nin tipini beğenmedim n9 var babamda nitdroid in daha betası çıkmadı android sorunlu çalışıyormuş lumia lar desen bir başka arayüzüne hiç alışamadım samsung galaxy s2 ler s3 gelince düşer bence bende c6-01 i elimden çıkartıp galaxy s2 alırım diğerlerinin tipleri hoşuma gitmiyor yorumların için teşekkürler!

Tercihim Samsung Galaxy S2(Para Durumuna Bağlı Olarak S3'te Olabilir)

Ama Samsung Galaxy S2 için kendi kendine yandığı söyleniyor s3 te nasıl olur okadarını bilemem bu konuda bir bilgin varmı ?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
sony neo v değilde yeni bir xperia s gelmiş bugün gördüm böyle bir cihaz yok s2 ve s3 ten daha kalın ama sony sonuçta nokia kadar kaliteli duruyordu ama fiyatı 1500 TL civarındaydı...

neo v nin tasarımı tarzım değil ama cihaz çok iyidir ona birşey diyemem !

Sony bu kasada başka cihaz çıkartır mı ?

cousteau01

Üye
''ace plus'' normal ace 5830 dan çok üstün bir cihaz, 5830 ace bu kadar tutulduğuna göre al ''7500 ace plus'' ı sıkma canını.bende var modern combat 3 , street fighter 4, dungeon hunter 3 , gangstar rio takılmadan oynuyorum. nokia c7 mazide kaldı 5800'ın abisiydi.sony lere bulaşma, samsung tan şaşma.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
''ace plus'' normal ace 5830 dan çok üstün bir cihaz, 5830 ace bu kadar tutulduğuna göre al ''7500 ace plus'' ı sıkma canını.bende var modern combat 3 , street fighter 4, dungeon hunter 3 , gangstar rio takılmadan oynuyorum. nokia c7 mazide kaldı 5800'ın abisiydi.sony lere bulaşma, samsung tan şaşma.

bütçeyi biraz daha genişletip galaxy s2 almayı düşünüyorum 850-900TL ona verdikten sonra gs3 ün çıkmasıyla beraber gs2 nin fiyatları tahminimce 1.000-1.200 TL civarına kadar inecektir galaxy s2 almayı düşünüyorum hem daha karizmatik :D

- - - Eklendi - - -

Yorumun İçin Teşekkür Ederim

ege009

ege009

Üye
Diyonuz ki 701 C7 den daha iyi diyonuz yanılıyorsunuz beyler. Öyle olsaydı şuan c7 701 den ucuz olurdu. Şuan C7 800 lira 701 700 lira.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Diyonuz ki 701 C7 den daha iyi diyonuz yanılıyorsunuz beyler. Öyle olsaydı şuan c7 701 den ucuz olurdu. Şuan C7 800 lira 701 700 lira.

bir yanlışın var hocam:nono:

+ daha ucuz olması daha kötü olduğu anlamını taşımaz şöyle ön yargıları kafanızdan silin lütfen...

aradaki fark

c7 de 256 mb ram bulunurken 701 de 512 mb ram bulunuyor
c7 de 680 MHZ işlemci bulunurken 701 de 1.3 ghz işlemci bulunuyor
701 in ekranı daha parlak ve 2.nesil Symbian^3 lü bir cihaz...

- - - Eklendi - - -

ama bu cihazların ikisinden de uzak durmanı tavsiye ederim...tabi ace'den de uzak dur wonder,neo v falan bak

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Hocam Xperia S baya sorunlu bir model.Bulaşmanın önermem ama sen zaten SII aldın eski bir mesaj bu olsun başka arkadaşlar görsün :ehe

evet çok memnunuz s2 den,suya düştü hemen çıkarttık şuan sadece hattı tanımıyor okadar iyi bir telefonmuş...
babam onu kaskodan değiştirecek yarın veya çarşamba günü gelecemiş çok güzel bir cihaz almayı düşünen olursa hiç düşünmesin direk alsın diyorum

ben kendimede alacağım...

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
C7 çûnkü hd oyun açar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt