Lütfen akıl verin sahte rapor bastım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Bence isin bayagi zor...

Taha Berkay

Taha Berkay

Üye
evet siciline işlenirse disiplin suçu olarak hele bir de uzaklaştırma falan alırsan ileride üniversiteye, liseye (yaşınızın ne olduğunu bilmiyiorum) girişin daha doğrusu giriş şansın düşer girişin zorlaşır full çeksen bile üni veya lise sınavında almazlar seni

The melle

Üye
annen baban gitsin konuşşun bizim oğlan bi eşeklik yaptı desin , müdür dfe biraz insaflıysa, hiç birşey olmaz bizim okulda çocuga resmen biçak ile daldılar ona beş gün uzaklaştırma veriliyorsa buna ceza bile verilmez :)

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
annen baban gitsin konuşşun bizim oğlan bi eşeklik yaptı desin , müdür dfe biraz insaflıysa, hiç birşey olmaz bizim okulda çocuga resmen biçak ile daldılar ona beş gün uzaklaştırma veriliyorsa buna ceza bile verilmez :)
Bu pazartesi tekrar sahte rapor basmaliyim off

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
keske yapmasaydin

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Keske...

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Ulan bnde istikal marsindan kacmaktsn disiplin sucu yicen sinifta saklanıyor duk hoca geldi 1 kisiye tokat attı sonra biz kostuk istiklal marsina hoca bagirmis buraya gelin diye duymamisiz sonra disipline vercem sizi dedi ama biz istiklal marsindaydik sahidimde var napmaliim ???

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Ayni olayi gecen sene lisede arkadss yaptı sahte evrak bide kırmızı kalemle yazdı mudur anladı ama en sonunda affettiler ceza fln almadı okulldan atilmakla karsi karsiya di vermediler disiplibe sonra okuldan gitti bu suçu affettiler benim suçu affederlermi ? Biz sınıfta saklaniyoduk girmemek için ana hoca gelince kostuk istiklaal marsina simdide diyor disipline vercem siz akillanmazsiniz diyo bide 2 yıllık im bana tam kayar derslerimide düzeltmistim simdi bu çıktı başıma en kötü sey de baska hocaların kulağına gitcek utancam offf

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Onu asla diyemem

0MG90

0MG90

Üye
Yapmaman lazımdı ben korkardım veremezdim bile. Fark ederse özür dile disipline kadar götürmesin.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Disiplin suçudur okuldan bile atılabilirsin...

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bn napmaliyim istikal marsina katilmicaktiim hocs yakaladı bizde pirefabrikten dışarı kostuk istiklal marsina hoca bagirmis biz duymadik simdi disipline vercem diyo gecen sene arkadaş sahte evrak verdi bide kırmızı pilotla yazdı salak affedildi ama bni affetmeleri lzm bide bn katıldım yani sahidimde var

.caner.

.caner.

Üye
Bn napmaliyim istikal marsina katilmicaktiim hocs yakaladı bizde pirefabrikten dışarı kostuk istiklal marsina hoca bagirmis biz duymadik simdi disipline vercem diyo gecen sene arkadaş sahte evrak verdi bide kırmızı pilotla yazdı salak affedildi ama bni affetmeleri lzm bide bn katıldım yani sahidimde var
İlk başta ki katilamama amacın neydi?

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@.caner. e katılıyorum İstiklal Marşı'na katılmamandaki amaç neydi ? Andımıza katılmak istemeyenleri anlıyodukda İstiklal Marşı'ndan niye kaçılır ki ?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
0MG90

0MG90

Üye
Daha da batıracaksın kardeş ne diyeyim artık

hardal00

hardal00

Üye
Bu pazartesi tekrar sahte rapor basmaliyim off
Sen dusecegin kadar dusmussun bence once sahte bi pasaport bas sonra sahte kimlik sakal birak yunan adalarina kac biraz saklan ordan romanya ordan ver elini amerika bu konuda kapansin bence

• Beğen
Tepkiler: .caner., mürteza16 ve MUSTAFA AKPINAR97
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Durum beter artık yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...