Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ama çok acimasiz bi hoca direkt disiplin kuruluna sevk eder ordanda hadi naş
Alo_Azrail
Üye
vallaha ne desem hiç birşey gelmiyor aklıma bu hoca öğrenince seni yanına çağırır neden yaptığını sorar.sorması lazım zaten.asıl iş orada başlıyor senin.kılık kıyafet kurallarına dikkat et bu hafta örnek öğrenci gibi
vallaha ne desem hiç birşey gelmiyor aklıma bu hoca öğrenince seni yanına çağırır neden yaptığını sorar.sorması lazım zaten.asıl iş orada başlıyor senin.kılık kıyafet kurallarına dikkat et bu hafta örnek öğrenci gibi
saçmalamayın okuldan atılır ne insafı hapis cezası verilirmi bilmem belki 1-2 günlük olsa belki bu yaşta böyle şeyler yapıyorsan ilerde senden korkulur yaşını bilmiyorum ama okula gidiyosan en fazla 17
burak_yksl_88
Üye
evden yolla birilerini bizim cocuk yapmis bir salaklik desinler af dilesinler.evde biz hesabini kestik agzini burnunu kirdik desinler.eger sorunlu bir tip degilsen yirtabilirsin. okula guzel bir yardim etsinlermudurun insafina kalmis
BelaMonte
Üye
Kardeşim eğer anneni çağıracaklarsa bence annenle iş birliği yap. Yani annen bu günlerde hastaneye gitmişti desin müdüre. Annen derse müdürler inanması lazım. Ama gene araştırmaya başlarsa en fazla hastaneye giderler ama bu kadar uğraşacaklarını sanmıyorum.
Pealon Jan Teor
Üye
Konu Sahibi
Valla daha da korkmaya basladim bu arada yasim 15
zombaka
Üye
Ama harbiden çok büyük disıplin sucu işlemişsin bence ceza diye 1-2 tokat yersen öp başına koy
_YldZEneS_
Üye
anneyle iş birliği yapmak iyi fikir gibi, annede de mudure bi bahane falan uydur derslerime çalışıcam ne dersen yapacam falan
Van Hohenheim
Üye
biraz akıllı olsaydın bunu yapmazdın
Pealon Jan Teor
Üye
Konu Sahibi
Tavsiyeler için Teşekkürler.. Anneme kaldim artık inş arastirmaya usenir
ibrahim.ykr
Üye
Ayağına kapan, rapor basmak oldukça çok büyük suçtur sahte paradan bile büyüktür yalvar çünkü 2.tane olsa hadi neyse ben bise dicem raporlarında günleri var 27. tane nasıl verdin
Ayağına kapan, rapor basmak oldukça çok büyük suçtur sahte paradan bile büyüktür yalvar çünkü 2.tane olsa hadi neyse ben bise dicem raporlarında günleri var 27. tane nasıl verdin