Lütfen akıl verin sahte rapor bastım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
annen ne demiş soru sorulunca ?

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
araştırır o zaman hocanın insafına kalmış durumun .hocayı ikna edebilirsen ufak bi ceza ile yırtma ihtimali var :)

• Beğen
Tepkiler: Pealon Jan Teor

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
araştırır o zaman hocanın insafına kalmış durumun .hocayı ikna edebilirsen ufak bi ceza ile yırtma ihtimali var :)
Ama çok acimasiz bi hoca direkt disiplin kuruluna sevk eder ordanda hadi naş :(

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
vallaha ne desem hiç birşey gelmiyor aklıma bu hoca öğrenince seni yanına çağırır neden yaptığını sorar.sorması lazım zaten.asıl iş orada başlıyor senin.kılık kıyafet kurallarına dikkat et bu hafta örnek öğrenci gibi :)

• Beğen

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
vallaha ne desem hiç birşey gelmiyor aklıma bu hoca öğrenince seni yanına çağırır neden yaptığını sorar.sorması lazım zaten.asıl iş orada başlıyor senin.kılık kıyafet kurallarına dikkat et bu hafta örnek öğrenci gibi :)
Cevap için Teşekkürler onerini dikkate alcam

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
iyi akşamlar

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Sanada

zombaka

zombaka

Üye
saçmalamayın okuldan atılır ne insafı hapis cezası verilirmi bilmem belki 1-2 günlük olsa belki bu yaşta böyle şeyler yapıyorsan ilerde senden korkulur yaşını bilmiyorum ama okula gidiyosan en fazla 17

burak_yksl_88

Üye
evden yolla birilerini bizim cocuk yapmis bir salaklik desinler af dilesinler.evde biz hesabini kestik agzini burnunu kirdik desinler.eger sorunlu bir tip degilsen yirtabilirsin. okula guzel bir yardim etsinler:)mudurun insafina kalmis

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kardeşim eğer anneni çağıracaklarsa bence annenle iş birliği yap. Yani annen bu günlerde hastaneye gitmişti desin müdüre. Annen derse müdürler inanması lazım. Ama gene araştırmaya başlarsa en fazla hastaneye giderler ama bu kadar uğraşacaklarını sanmıyorum.

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Valla daha da korkmaya basladim bu arada yasim 15

zombaka

zombaka

Üye
Ama harbiden çok büyük disıplin sucu işlemişsin bence ceza diye 1-2 tokat yersen öp başına koy

• Beğen
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
anneyle iş birliği yapmak iyi fikir gibi, annede de mudure bi bahane falan uydur derslerime çalışıcam ne dersen yapacam falan

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
biraz akıllı olsaydın bunu yapmazdın

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve GDDR5

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeler için Teşekkürler.. Anneme kaldim artık inş arastirmaya usenir

ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
Ayağına kapan, rapor basmak oldukça çok büyük suçtur sahte paradan bile büyüktür yalvar çünkü 2.tane olsa hadi neyse ben bise dicem raporlarında günleri var 27. tane nasıl verdin

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ayağına kapan, rapor basmak oldukça çok büyük suçtur sahte paradan bile büyüktür yalvar çünkü 2.tane olsa hadi neyse ben bise dicem raporlarında günleri var 27. tane nasıl verdin
Ayrı ayrı 27 tane değildir :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...