Lütfen akıl verin sahte rapor bastım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
Ayrı ayrı 27 tane değildir :oke:
Toplam 27di bu adam 27gün okula gitmemiş bildigim kadarıyla 10tane rapor verme hakkı var, kardeşim madem okula gitmicen bas heyet raporunu hem gitme hem sınıf geç

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Toplam 27di bu adam 27gün okula gitmemiş bildigim kadarıyla 10tane rapor verme hakkı var, kardeşim madem okula gitmicen bas heyet raporunu hem gitme hem sınıf geç
25 + 10 + 10 gün
25 gün rapor 10 gün izin 10 gün normal devamsizlik hakki

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Raporlu devamsizlik hakkı 35 gün

Sarangni

Sarangni

Üye
Cezasını çekmelisiniz. Çok büyük bir sorumsuzluk anlayışı. İşin icinde sahtecilik var. Üstüne üstlük gelip burada akıl aramakta yaptığınız yanlışı başka bir yanlışla kapatmaya çalışıyorsunuz. Biraz olsun dürüst davranın. Bu gençlikten dürüst güvenilir bir gelecek nasıl beklenir ki?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve turancen
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
+takip
sonuclari alalim :)

karayel90

karayel90

Üye
Ben sadece lisede 3 gün için sahte rapor kullanmıştım ama yakalanmadım :).Sahte rapor büyük suç.Okuldan atılabilme ihtimalin var

NEXUS

NEXUS

Üye
Abiler ablalar olayı anlatiyorum bi arkadaş rapor luydu işte ben buna baka baka internet cafede kendime sahtesini yapmıştım ozamandan beri baya kullandım sürekli bastım Bugün m yardimcisi annemi arayıp okula cagirmis ve dediki ben bu raporlar gercekmi diye arastircam. Ya lütfen akıl verin bulmasi çok kolay olur hastaneye ugramasi yeterli ben napacam yakalanirsam ne diyim lütfen akıl verin acil.... :(
Ben Kendime Yapmak İstiyorum Yapamıyorum Fakat Sen Baya Abartmışsın Ben Sahte Rapor Yapmak Yerine Doktora GİDİYOM O veriyor :D tabi raporu zırt pırt almıyorum sınava çalışamamışsam yada o gün bişeyi unuttuysam alıyorum yoksa almaya gerek yok :) direk kaç :D
Fakat sahte rapor basmak suç , yakalanırsan nolur bilemem fakat ben suç diye biliyorum :(

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ben Kendime Yapmak İstiyorum Yapamıyorum Fakat Sen Baya Abartmışsın Ben Sahte Rapor Yapmak Yerine Doktora GİDİYOM O veriyor :D tabi raporu zırt pırt almıyorum sınava çalışamamışsam yada o gün bişeyi unuttuysam alıyorum yoksa almaya gerek yok :) direk kaç :D
Fakat sahte rapor basmak suç , yakalanırsan nolur bilemem fakat ben suç diye biliyorum :(
işte her doktor vermiyo o.O

NEXUS

NEXUS

Üye
işte her doktor vermiyo o.O
aynen vermiyor ben gitmiştim küçücük bir numarayla rapor aldım sonra arkadaş görünce kendi aile hekimine gitti (bizimki farklı) ailesini bilgilendirmişler çocuk hemen kaçtı :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
aynen vermiyor ben gitmiştim küçücük bir numarayla rapor aldım sonra arkadaş görünce kendi aile hekimine gitti (bizimki farklı) ailesini bilgilendirmişler çocuk hemen kaçtı :D
eski aile hekimim çok iyiydi :(
adamla çok samimiydik giderdik rapor alcam diye kaç gün yazaym derdi ahhh uan ahhh :(

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
eski aile hekimim çok iyiydi :(
adamla çok samimiydik giderdik rapor alcam diye kaç gün yazaym derdi ahhh uan ahhh :(
sen çok şanslıymışın o zamanlar şimdi bende alamıyom annemle babam anlayınca gitmişler aile hekimine bidaha bizim haberimiz olmadan rapor verme diye :( o günden beri ailemi e-okula girmelerini yasakladım (programla) isteselerde giremiyolar :D devamsızlığımı göremiyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
reaurora

reaurora

Üye
sen başkasının aklına güvenir misin ki?

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Hep o doktorlar yuzunden hiç rapor vermiyolar

Sixee1905

Sixee1905

Üye
Hangi okuldasin abisi

134ugurcan

134ugurcan

Üye
Disiplin cezası kardeşim siciline işleniyor ileride iş yerlerine girerken zorluk çekersin okuldan atılmak var ucunda özür dile belki sicile işlemezler yinede sen bilirsin ama cidden çok büyük bir suç

Sixee1905

Sixee1905

Üye
Olum yokmu doktor tanidigin hic nerde oturuyosun istanbulsa ayarlarim bi tane ben verdim der. :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lütfen argo vb kelimeleri forumumuz da kullanmamaya özen gösterelim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...