ibrahim.ykr
Üye
Toplam 27di bu adam 27gün okula gitmemiş bildigim kadarıyla 10tane rapor verme hakkı var, kardeşim madem okula gitmicen bas heyet raporunu hem gitme hem sınıf geçAyrı ayrı 27 tane değildir![]()
Toplam 27di bu adam 27gün okula gitmemiş bildigim kadarıyla 10tane rapor verme hakkı var, kardeşim madem okula gitmicen bas heyet raporunu hem gitme hem sınıf geçAyrı ayrı 27 tane değildir![]()
25 + 10 + 10 günToplam 27di bu adam 27gün okula gitmemiş bildigim kadarıyla 10tane rapor verme hakkı var, kardeşim madem okula gitmicen bas heyet raporunu hem gitme hem sınıf geç
maddem okulu bu kadar asacaktın gitme be kardesım gel benim gibi acıktan oku25 + 10 + 10 gün
25 gün rapor 10 gün izin 10 gün normal devamsizlik hakki
Katılıyorummaddem okulu bu kadar asacaktın gitme be kardesım gel benim gibi acıktan oku
Ben Kendime Yapmak İstiyorum Yapamıyorum Fakat Sen Baya Abartmışsın Ben Sahte Rapor Yapmak Yerine Doktora GİDİYOM O veriyorAbiler ablalar olayı anlatiyorum bi arkadaş rapor luydu işte ben buna baka baka internet cafede kendime sahtesini yapmıştım ozamandan beri baya kullandım sürekli bastım Bugün m yardimcisi annemi arayıp okula cagirmis ve dediki ben bu raporlar gercekmi diye arastircam. Ya lütfen akıl verin bulmasi çok kolay olur hastaneye ugramasi yeterli ben napacam yakalanirsam ne diyim lütfen akıl verin acil....![]()
tabi raporu zırt pırt almıyorum sınava çalışamamışsam yada o gün bişeyi unuttuysam alıyorum yoksa almaya gerek yok
direk kaç 

işte her doktor vermiyo o.OBen Kendime Yapmak İstiyorum Yapamıyorum Fakat Sen Baya Abartmışsın Ben Sahte Rapor Yapmak Yerine Doktora GİDİYOM O veriyortabi raporu zırt pırt almıyorum sınava çalışamamışsam yada o gün bişeyi unuttuysam alıyorum yoksa almaya gerek yok
direk kaç
Fakat sahte rapor basmak suç , yakalanırsan nolur bilemem fakat ben suç diye biliyorum![]()
aynen vermiyor ben gitmiştim küçücük bir numarayla rapor aldım sonra arkadaş görünce kendi aile hekimine gitti (bizimki farklı) ailesini bilgilendirmişler çocuk hemen kaçtıişte her doktor vermiyo o.O

eski aile hekimim çok iyiydiaynen vermiyor ben gitmiştim küçücük bir numarayla rapor aldım sonra arkadaş görünce kendi aile hekimine gitti (bizimki farklı) ailesini bilgilendirmişler çocuk hemen kaçtı![]()

sen çok şanslıymışın o zamanlar şimdi bende alamıyom annemle babam anlayınca gitmişler aile hekimine bidaha bizim haberimiz olmadan rapor verme diyeeski aile hekimim çok iyiydi
adamla çok samimiydik giderdik rapor alcam diye kaç gün yazaym derdi ahhh uan ahhh![]()
o günden beri ailemi e-okula girmelerini yasakladım (programla) isteselerde giremiyolar
devamsızlığımı göremiyorlar 
Anadolu Sağlık MeslekHangi okuldasin abisi