Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lumia900 ekran hassasiyet testi(maxicep video)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54
Üye
ben çatalla denedim olmadı
SkyLaBTR
Üye
ben de size özenip eldivenle x3 ün le denedim... sonuç ; tuşlarda olumlu ancak ekran algılamadı... galiba dokunmatiğinde bi sorun var halbuki eldivenle kızağı çalıştırmıştım
mcnpl4
Üye
eldiven yok ama eline bisey sarinca oluyo isin icinde el olunca bazi seyler iletken oldugu icin calisiyo ama el harici seylerde de calisiyo galiba 920'nin ekrani
eldiven yok ama eline bisey sarinca oluyo isin icinde el olunca bazi seyler iletken oldugu icin calisiyo ama el harici seylerde de calisiyo galiba 920'nin ekrani
muz ile çalışıyor.. videosu bile var! angry birds oynanıyor
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
biz Ali abinin evde nitril eldivenle denedik N9 da çalıştı valla nokia ayakta uyumuş yıllardır
mcnpl4
Üye
ama biseyi kacirdin yeni teknoloji daha farkli. donumatiklerin hepsinde var o daha kalin eldivenle calismaz bizimkiler
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
bizim denediğimiz eldiven elektrik geçirmiyor o derece kalın
mcnpl4
Üye
olabilir aslinda yalan diyemem benim skntim yok eldivensiz dolasiyorum ama stres yapinca biraz terlesem bile calismiyo daha cok sinir oluyorum ve kontrolden cikiyo
Benimki çok fantezik bi kere olay bana olmuştu civcivi çekerken ben görmemişim forumdakiler demişti bana şimdi ben sana diyom başkasına diyince güzel oluyomuş