Lumia900 bekleyeyimmi HtcOneX alayım gitsinmi.

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaş sen kımsenın yorumlarına bakma.

Htc one x ın önu cok acık

Lumia seriler yeni yeni daha ön plana cıkıyor.

Arasindaki kararlari sen ver

Bırının arkasında Google Digerinin Arkasında Mıcrosoft var.

En son Kararini sen verecen

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Htc nin arkasında google yok Htc de tizen e geçecek.. Tizen çıktığında androidw ne olacağını da herkes biliyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bana kalırsa wp önümüzdeki yıllarda en hızlı büyüyen işletim sistemi olacaktır.

Türe

Türe

Üye
Arkadaş sen kımsenın yorumlarına bakma.

Htc one x ın önu cok acık

Lumia seriler yeni yeni daha ön plana cıkıyor.

Arasindaki kararlari sen ver

Bırının arkasında Google Digerinin Arkasında Mıcrosoft var.

En son Kararini sen verecen

Tabi biz zaten laf olsun diye yorum yapıyoruz degil mı ?

Htc One X ' in birçok sorunu var bu bir gercek . Forumda 2-3 gun kullanıp hemen satan biri vardi araştırırsan bulabilirsin

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Tabi biz zaten laf olsun diye yorum yapıyoruz degil mı ?

Htc One X ' in birçok sorunu var bu bir gercek . Forumda 2-3 gun kullanıp hemen satan biri vardi araştırırsan bulabilirsin
Çok haklısın,içine çok toz alıyormuş vs.

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Herkez one x i bu kadar elestiriyorda merak ediyorum birisi acaba eline alip incelemis mi ? 2 haftadir kullaniyorum ve memnunum. Sorunlari var elbette ama yazdiklariniz kadar abartacak bi sorun gormedim ben. Uzun yillar nokia fanligindan sonra bu telefonu aldiktan sonra nokianin bittigini dusunmeye basladm bende ne yazikki..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Herkez one x i bu kadar elestiriyorda merak ediyorum birisi acaba eline alip incelemis mi ? 2 haftadir kullaniyorum ve memnunum. Sorunlari var elbette ama yazdiklariniz kadar abartacak bi sorun gormedim ben. Uzun yillar nokia fanligindan sonra bu telefonu aldiktan sonra nokianin bittigini dusunmeye basladm bende ne yazikki..

burdaki kullanıcı yorumlarını aöylüyoruz biz de içine toz girdiğinden ve şarjım hiç dayanmadığından şikayet ediyorlar ve htc one s de one x i geçiyor.

---------- Eklendi @ 22:48:00 ---------- Yazıldı @ 22:47:29 ----------

Ayrıca Nokia yı artık n9 ve sonrasından değerlendir ;)

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Evet dogru sarji cok az gidiyor ama bence asiri buyuk bi problem degil zira usb girisi olan heryerde sarja takabiliyoruz sonucta. En azindan benm icin buyuk degil. Su toz girme isini de cozemedm ekran acikligi olan yer kastediliyorsa evet bendede oldu ma N8im de ayniydi. Diger bir sorunum cok isinmasi ki benim canimi sikan tek noktasi bu. Ama N8den bu telefona gecince bu saydiklarim cok onemsiz geliyor gercekten.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kullananların şikayetleri dediğim gibi ben kullanmadım.. Arkadaş lumia900 le kıyaslıyor Lumia900 şuan en iyi müşteri memnuniyeti sağlayan telefon.

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Karar senin.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İyi yerden girdin kardeşim :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Esendağlı giriş sen gelişme ben sonuç Furkan :ehe

theposies

theposies

Üye
evet sen :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
tamam arkadaşlar lumia 900ü bekleyeceğiz denememizi yapıp alacağız birini ama lumia900 daha sıcak gibi wp benim için iyi bir yenilik olacak

theposies

theposies

Üye
sarmaşığın dalları güçleniyor :)

Üst Alt