sağolasın kardeş platik tel kullanmıyorum oyunlada pek aram yok

bende öyle düşünüyordum fakat internetten SAR değerlerine bakınca yorumum değişti...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lumia 900 bu listede yok internetten bakarak bulabilirsiniz nokia,lg gibi firmaların cihazları genellikle 0.60 ve üzeri Samsung ve hTC nin Cihazları 0.40 ın altında ve şunuda söyleyebilirizki samsung un telefonları plastik olmalarına rağmen oldukça dayanıklı...
---------- Eklendi @ 09:49:44 ---------- Yazıldı @ 09:42:04 ----------
[video=youtube;elKxgsrJFhw]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/video]
çok parası olan gençler tarafından çekilmiş bir video,gs2 ye hiçbirşey olmuyor iphone 4 pert
---------- Eklendi @ 10:02:17 ---------- Yazıldı @ 09:49:44 ----------
Nokia Lumia 900′ün dayanıklılık testi
bu bağlantıdaki lumia 900 kadar dayanıklı değil tabiki ama gs2 de çok sağlam cihaz
eline sağlık 2000 tllik bir bütçeyle bekleyeceğim lumiayı
senin görüşün bu arada prime galaxy s2 oyunlar açısından nasıl bir cihaz ?
---------- Eklendi @ 10:17:12 ---------- Yazıldı @ 10:16:14 ----------
tegra megra diyorsun anlamıyorum o tarz şeylerden sence Xperia Arc S mı yoksa Galaxy S2 mi (GS2 Çift Çekirdek ve Ram'ı 1GB)
---------- Eklendi @ 10:19:17 ---------- Yazıldı @ 10:17:12 ----------
http://www.maxicep.com/karsilastirm...agim-su-iki-cihaz-arasinda-kaldim-646387.html
bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum(linkte verdiğim konuya yorum yapın arkadaşın konusu kaymasın)
ben galaxy s3'e bakın derim. one x'te tegra 3 dışında hiçbir ekstra yok. üstelik one x'in kart girişi de yok, 26 gb hafıza hd vidaolarla ve tegra hd oyunlarıyla çok çabuk dolar.
heh işte öyle bir sorun var one x de de sd kart girişi yok ama sgs3 ün de tasarımı berbat açıkcası
katılıyorum hele arka kısmı
bizim milletin teknoloji anlayışı ; iphone4 ile samsung s2 nin yere atılış videosu ; arkadaş akıl var mantık var biri cam diğeri plastik hangi madde daha pahalı acaba cammı ? plastikmi ? telefon yere düşürülmek içinmi tasarlanmış ? ayrıca bumper ile düşünce kesinlikle kırılmıyor o camda . asıl önemli olan iphonun yazılım ve donanım özelliklerinin ne kadar üstün olduğu ve 1.60gb lık oyunları bile bir gram kasmadan yüksek fps değerlerinde oynatabilmesi size asıl buna bakın , ayrıca o plastik samsung galaxy serileri bir iphone 4 tasarımı kadar cpu gpu ısısını dışarı atamıyor çünkü plastik , iphone çelik panel ve camla bunu daha iyi dışarı atıyor o yüzden bir samsung ısınınca 45 dereceye kadar ulaşırken iphone hızlıca soğuyabiliyor. plastik cihazları bu yüzden sevmiyor insanlar çoğu büyük firmada sony,nokia polikarbonat alaşım kullanıyorlar artık yeni xperialar olsun lumia serisi olsun hatta htc x one , apple da cam ve çelik yan kaplama ile atıyor,hatta unibody diye tabir edilen macbook lar sadece ısıyı atsın diye yapıldı şuan asusdan tut tüm yeni nesiller bu ısıyı atma yöntemini kullanıyorbende öyle düşünüyordum fakat internetten SAR değerlerine bakınca yorumum değişti...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lumia 900 bu listede yok internetten bakarak bulabilirsiniz nokia,lg gibi firmaların cihazları genellikle 0.60 ve üzeri Samsung ve hTC nin Cihazları 0.40 ın altında ve şunuda söyleyebilirizki samsung un telefonları plastik olmalarına rağmen oldukça dayanıklı...
---------- Eklendi @ 09:49:44 ---------- Yazıldı @ 09:42:04 ----------
[video=youtube;elKxgsrJFhw]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/video]
çok parası olan gençler tarafından çekilmiş bir video,gs2 ye hiçbirşey olmuyor iphone 4 pert
---------- Eklendi @ 10:02:17 ---------- Yazıldı @ 09:49:44 ----------
Nokia Lumia 900′ün dayanıklılık testi
bu bağlantıdaki lumia 900 kadar dayanıklı değil tabiki ama gs2 de çok sağlam cihaz
arc s daha iyi bir model performansı daha yüksek özellikle programlarda (eski cihazım sgs2 )gs2 arc s den daha iyidir
hasan artık sanırım üreticiler sd card olayını kaldırıp apple gibi gb üstünden cihazları fiyatlandıracaklarmış nedenide farklı class tipteki sd carların hızlarının cihaz üstündeki olumsuz etkileriymiş
heh işte öyle bir sorun var one x de de sd kart girişi yok ama sgs3 ün de tasarımı berbat açıkcası
tasarımı cidden kötü bencede s3ünlumia kesinlikle en iyisi değil bunu deneterek size telefonunuz kendi elinizdeyken gösterebilirim ama üst segment cihazıdır performansıda vardır bu konuda hem fikirim ama iphone4s den '' kesinlikle '' iyi bir cihaz olmadığını biliyorum. bu cihazı kötülemek değil daha windows işin başında en ufak örnek çift çekirdek yada çift gpu kullanmaması ve ios stabilliğinin kendini ispat ettiği gibi ispatlayamamasıdır , bunun için bekleyip program performanslarını görmek lazım ama zaten şuandada çift işlemci çift kanallı gpu kullanamadığı için baştan 1-0 yenik başlıyor . yani gözmde iphone4 vari şuan o cihaz iphone4s değil iphone4s öyle desedeonu bunu bilmem ayfonunda dediği gibi en iyi lumia 900
latife etmiş bence 
Zaten bir akilli telefon kullaniyorsak onu internetsiz kullanmak neredeyse imkansiz ve mantiksiz. Uygulamalar bile acilirken internet baglantisi istiyor. Bu yuzden internet olmamasi bir akilli telefon icin garip kaciyor. Bulut aslinda maliyet hesaplamasi yaparsak cok ta pahali degil. Bir hafiza karti ki bu cihazlarda dusuk class hafiza karti kullanamiyoruz 16gb class10 sd 80tl civarinda. Bu fiyata 4yil 25gb bulut depolama alani kullanilabiliyor. Ayrica performans kaybi ve kartin bozulmasi durumunda yasanan veri kayiplari yasanmiyor.
25gb olayi bitti dostum 23nisandan sonra 7gb a dusuruldu o sadece o tarihe kadar live id ile alanlar 25 gb kullanabiliyor. Aslinda bunun konusunu da acmistim ama pek ilgilenen olmamisti. Su anda skydrive 25gb yillik 19$
---------- Eklendi @ 16:17:52 ---------- Yazıldı @ 16:16:15 ----------
Ama artik skydrivein en guzel ozelligi paylasacagin bir resmi veya dosyayi herhangi bir yere upload etmene gerek yok link alarak direk paylasim yapabiliyorsun.