Lumia900 bekleyeyimmi HtcOneX alayım gitsinmi.

Sponsorlu Bağlantılar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
zaten elimde n8 var beklemek sorun değil n8 her türlü idare ediyor ilk üst segment telefonumu sağlam almak istiyorum n8 bildiğiniz üzere üst segment değil ama yetiyor şimdilik 900ü bekleyeceğim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum aceleler her zaman yanlış adım attırıyor

---------- Eklendi @ 13:34:03 ---------- Yazıldı @ 13:30:57 ----------

şuda varki amerikada one x satışı kalkıyormuş htc nin sadece doğu ve avrupa ülkelerinde satabildiği tele fazla destek sağlayıp sağlamayacağıda ayrı bir tartışma konusu

---------- Eklendi @ 13:36:44 ---------- Yazıldı @ 13:34:03 ----------

şayet onex alacak olsamda 900 gelmeden ogörmeden almam hem zamana kadar fiyat 1000 liranın altına iner çünkü zeta gelecek onex altta kalacak amerikada satamayacağı için fiyat indikçe inecek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaten elimde n8 var beklemek sorun değil n8 her türlü idare ediyor ilk üst segment telefonumu sağlam almak istiyorum n8 bildiğiniz üzere üst segment değil ama yetiyor şimdilik 900ü bekleyeceğim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum aceleler her zaman yanlış adım attırıyor

---------- Eklendi @ 13:34:03 ---------- Yazıldı @ 13:30:57 ----------

şuda varki amerikada one x satışı kalkıyormuş htc nin sadece doğu ve avrupa ülkelerinde satabildiği tele fazla destek sağlayıp sağlamayacağıda ayrı bir tartışma konusu

---------- Eklendi @ 13:36:44 ---------- Yazıldı @ 13:34:03 ----------

şayet onex alacak olsamda 900 gelmeden ogörmeden almam hem zamana kadar fiyat 1000 liranın altına iner çünkü zeta gelecek onex altta kalacak amerikada satamayacağı için fiyat indikçe inecek

mantıklı :oke:

vavra22

vavra22

Üye
nokia lumia 900 ü her yerde övgüyle bahsediyorlar açıkcası o kadar test ve videoda, kendi değerindeki bütün telefonlarla yapılan testlerde üstünlüğü bariz ortaya çıkıyor eğer bütçemi zorlamaz dersen acele etme bi de iphone 5 i gör derim ben :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bütçe sorun değil ama aplle'ın sadece iPod ve iPad'lerini beğeniyorum iPhone bana sıcak gelmiyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Önu acik oldugunu bilseydin lumia derdim.
Ama one x in onu baya acik ve ustun bir kameraya sahip o yuzden one x.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Önu acik oldugunu bilseydin lumia derdim.
Ama one x in onu baya acik ve ustun bir kameraya sahip o yuzden one x.

one x kendi önünü kendi kapattı bi kere.. şikyayetlerin ardı arkası kesilmiyor.. .htc one s bile bir çok video da one x i geçiyor sırf bu yüzden işlemci bahane edilip ertelendi one s.. one x in amerika satışı da yasaklandı..htc işi çok aceleye getirdi eline yüzüne bulaştırdı.. Lumia serisi samsung un galaxy serisi ve iphone serisi piyasanın önü açık telefonları

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
htc tekeri çamura sapladı şimdi piyasa iphone5 lumia900 ve galaxy3 piyasası oldu

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Eykul

Eykul

Üye
Sağlam,adam gibi bir cihazın olsun istiyorsan kesinlikle Lumia900 al derim.

---------- Eklendi @ 00:03:01 ---------- Yazıldı @ 00:02:09 ----------

Birazdan gelir alikemal:)

Geldi yeri dogu inletti mösyö roman yazdi resmen :D

---------- Eklendi @ 15:38:21 ---------- Yazıldı @ 15:35:02 ----------

Insan birsey diyemiyor bu yazilanlarsan sonra Lumia diyorlar baska birsey yok... Galaxy S3 yada iphone da alabilirsin... Duyduguma gore Lumia da bir neonuklerdestoribox varmis sagliga baya zararliymis turkcesi AliLumiaKemal hastaligi :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ali kemal kim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
:) jeton düştü tamam

Türe

Türe

Üye
Ben lumia 900'ü bekle derim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia hastaligini bulan kisi :)

---------- Eklendi @ 18:20:48 ---------- Yazıldı @ 18:19:52 ----------

Cocuk yasini sormamisti ki :D dogru ya herkez abi diyor o kadar vardie

niye abi dendiği anlaşılsın diye yaşını yazdım.

Mayk29

Mayk29

Üye
htc onex suan alınacak en iyi telefonlardan S3 var bide iphone 4s

theposies

theposies

Üye
bence lumia 900

Üst Alt