papakudioflu
Emekli Yönetici
maxicepten sırf bu nokıacılar yüzüne nefret ediyorum olm nokıa size para mı veriyor --bunun gibi bir konu bu kadar uzar mı yaff --- lumia 900 u bekle kardeş o iyi bir telefon ama nokıa içinde !!!
ben emin ol markacı değilim sağlamlık tasarım internet performansı önceliğimdir oyun benim için hiçbirşey o yüzden herkesin gözündeki oyun canavarları benim gözümde normal kalıyor

Valla kardeş bende milletin Vay Adam Ayfon(İphone)kullanıyor desinler diye 2000 tl o cihaza veremem.yeğenimde iphone4 var benim evden bağlanıp internette gezindiğim wi-fi noktasını i4 bırak bağlanmayı görmedi bile.emek vermişsin sağol ben ios 5.1.1 kullanıyorum ipodtouch4 te ios çok iyi ama iphone 4te kullandım kısa sürede olsa kullandım tatmin olmadım adam mp3göndermemi istedi işyerinde iphone 4le gönderemedim ben stabilden çok biyonik bir telefonu tercih ederim çikolata güzel diye herkes çikolata yemeyecekki
peki kardeş bu konu sana cevap oldu mu inş olmuştur --- bende androidci degilim ama hani abartılara dayanamıyorum , ya şuanda android ve ios kdar popüler OS var mı yok ama symbiancılar mıdır nedir illa bir Wp tutturmuşlar gidiyor yaa arkadaş tizen yada başka bir OS deseler neyse diyecem --- Sen PC de windowstan başka bir işletim sistemi kullana biliyor musun yok --- bunun olmasını isterlermiş gibi geliyor farklılıktan yanayım evet androidin yanında farklı olarak windows p de olsun ama androidin hakkını yemesinler şimdi boşuna fanlıcık yapmak teknolojinin kölesi olmaktır--- donanım hiç bir şeydir diyenlere diyorum yeni iphone modeli gelecek sizi İos mu heyecanlandıracak yoksa telefonda kullanılacak donanım mı ? yada bir telefon ararken almaya çalışırken neden teknik özelliklere bakıyorsunuz bakmasın sizin için yazılım önemli arkadaşım bakmayın diyesim geliyor...Wp de güçlenecek elbet belki de androidin önüne geçecek ama şuan android wpden önde arkadaşlar bu bir kafanızda yer etsin -- İos ta hepsinden iyi ( ios kullanacak para olursa bizzat alıcam inş..) boot to gecko brezilya'da çıkacakmış diye duydum üzüldüm keske dünyanın her yerinde çıksaydı androidten çok daha önem veriyorum b2G'li telefonları görmek isterdim türkiye'de --- Samsung tizen'e geçiyor androidi bırakıyor diyenler bile var arkadaş burda ne demek istiyorsun bilemiyorum samsung görmedigi parayı android sayesinde kazantı ve nokıa'nın pazar payını aldı androidi bırakır mı hiç akıll var mantık var -- ( intel mobil flatfrom için işlemci üretiyor ozaman PC den elini çekecek mi ) ( Nvidia Tegra 2-3 yapmı artık ekran kartı üretmeyecek o zaman )
arkadaş tamam insanlık %100 teknolojinin esiri olmuş durumda , bu durumdan çıkmak için fancılıgı bırakmak lazım oda zor bişi...
iyi olan kazanır ve iyi olan İos çünkü kazanıyor - ama androidte kazanıyor sadece ios kadar degil...
Saygılar sevgiler...![]()

Çoğu yerde haklısın ama yeni çıkacak telefonun donanımına neden bakıyoruz biliyormusun? Çünkü ona koyulan donanıma göre performans ve geleceğe yönelik destek artışı olacaktır. ama android ce ise çok küçük değişmeler oluyor. Ama diğerlerinde haklısın. Bide arada konuşmanı bozmasan iyi ama![]()
--- konuşma içinde herkezden özürler diliyorum arada oluyor böle tutamıyom kendi mi 
emek vermişsin sağol ben ios 5.1.1 kullanıyorum ipodtouch4 te ios çok iyi ama iphone 4te kullandım kısa sürede olsa kullandım tatmin olmadım adam mp3göndermemi istedi işyerinde iphone 4le gönderemedim ben stabilden çok biyonik bir telefonu tercih ederim çikolata güzel diye herkes çikolata yemeyecekki

oyun oynamayacaksan n8 de götürür yani
maxicepten sırf bu nokıacılar yüzüne nefret ediyorum olm nokıa size para mı veriyor --bunun gibi bir konu bu kadar uzar mı yaff --- lumia 900 u bekle kardeş o iyi bir telefon ama nokıa içinde !!!
bunu daha iyi dışarı atıyor o yüzden bir samsung ısınınca 45 dereceye kadar ulaşırken iphone hızlıca soğuyabiliyor. plastik cihazları bu yüzden sevmiyor insanlar çoğu büyük firmada sony,nokia polikarbonat alaşım kullanıyorlar artık yeni xperialar olsun lumia serisi olsun hatta htc x one , apple da cam ve çelik yan kaplama ile atıyor,hatta unibody diye tabir edilen macbook lar sadece ısıyı atsın diye yapıldı şuan asusdan tut tüm yeni nesiller bu ısıyı atma yöntemini kullanıyor
ÖZET , plastik dayanıklı olabilir ama iyi bir tercih değil. bu testlerde saçmalık telefonun düşme testimi olur buna göre cihazmı seçilir ?
peki kardeş bu konu sana cevap oldu mu inş olmuştur --- bende androidci degilim ama hani abartılara dayanamıyorum , ya şuanda android ve ios kdar popüler OS var mı yok ama symbiancılar mıdır nedir illa bir Wp tutturmuşlar gidiyor yaa arkadaş tizen yada başka bir OS deseler neyse diyecem --- Sen PC de windowstan başka bir işletim sistemi kullana biliyor musun yok --- bunun olmasını isterlermiş gibi geliyor farklılıktan yanayım evet androidin yanında farklı olarak windows p de olsun ama androidin hakkını yemesinler şimdi boşuna fanlıcık yapmak teknolojinin kölesi olmaktır--- donanım hiç bir şeydir diyenlere diyorum yeni iphone modeli gelecek sizi İos mu heyecanlandıracak yoksa telefonda kullanılacak donanım mı ? yada bir telefon ararken almaya çalışırken neden teknik özelliklere bakıyorsunuz bakmasın sizin için yazılım önemli arkadaşım bakmayın diyesim geliyor...Wp de güçlenecek elbet belki de androidin önüne geçecek ama şuan android wpden önde arkadaşlar bu bir kafanızda yer etsin -- İos ta hepsinden iyi ( ios kullanacak para olursa bizzat alıcam inş..) boot to gecko brezilya'da çıkacakmış diye duydum üzüldüm keske dünyanın her yerinde çıksaydı androidten çok daha önem veriyorum b2G'li telefonları görmek isterdim türkiye'de --- Samsung tizen'e geçiyor androidi bırakıyor diyenler bile var arkadaş burda ne demek istiyorsun bilemiyorum samsung görmedigi parayı android sayesinde kazantı ve nokıa'nın pazar payını aldı androidi bırakır mı hiç akıll var mantık var -- ( intel mobil flatfrom için işlemci üretiyor ozaman PC den elini çekecek mi ) ( Nvidia Tegra 2-3 yapmı artık ekran kartı üretmeyecek o zaman )
arkadaş tamam insanlık %100 teknolojinin esiri olmuş durumda , bu durumdan çıkmak için fancılıgı bırakmak lazım oda zor bişi...
iyi olan kazanır ve iyi olan İos çünkü kazanıyor - ama androidte kazanıyor sadece ios kadar degil...
Saygılar sevgiler...![]()
Yanlis konuya yazdin galiba kardesim.
emek vermişsin sağol ben ios 5.1.1 kullanıyorum ipodtouch4 te ios çok iyi ama iphone 4te kullandım kısa sürede olsa kullandım tatmin olmadım adam mp3göndermemi istedi işyerinde iphone 4le gönderemedim ben stabilden çok biyonik bir telefonu tercih ederim çikolata güzel diye herkes çikolata yemeyecekki
ne diyorsun arkadaş daha düzgün okumadan yorum yapıyorsun düzgüncene okursan benim lumia htc ve apple ın bu konuda iyi olduğunu söylüyorum polikarbonat kullandıklarından bahsettim daha okumadan bir sper alma durumu var artı saçma konuşmussun bir kere polikarbonat nasıl çelikten daha güçlü olabilir ? bu arada n9 lumia800 üde elime aldım denedim daha size çıkmadan bu cihazlar moskovada standlarda gani gani sergileniyor . azıcık bilgi edinin sonra gelin tartışın doğru söyleyenleride engellemeyin.ve bana kalırsa bu cihazların hepsi oyuncak gibi hissettiriyor asıl cam veya metal kaplamalı cihazlar güzel oluyor.
herkes düzgünce tartışıyor. tutan yok, beğenmediysen gidebilirsin.
---------- Eklendi @ 10:59:26 ---------- Yazıldı @ 10:56:07 ----------
polikarbonat plastik o bildiğin plastiklere benzemez. ısıyı emiyor ve cam çelikten çok daha uzun ömürlü. kısaca çok dayanıklı. ele alınca da oyuncak gibi hissettirmiyor. eğer bir n9 eline aldıysan bunu anlayabilirsin.
---------- Eklendi @ 11:00:50 ---------- Yazıldı @ 10:59:26 ----------
aynı fanlığı sen yapıyorsun.![]()
ios da bir şey göndermek isterseniz byump kurun tabi diğer cihazdada olması gerekir
ayrıca şu internet hızı olayını da anlamış değilim lte şu an sadece amerika ve japonyada var o zaman 900 tr ye geldiğinde normal şebekeyi kullancak ee çok güzel sen nasıl geçicen SGS3 ü ve ya One X i istersen aynı wireless ağına bağlanılıp yağılan testlere bak he yok şu tarihde lte geliyor yok altyapı oluşturuluyor demeyin daha 3g heryerde çekmezken lte i unutun bence çünkü devlet zorunlu tutuyor her yerde çekme olayını

bu benim görüşüm oyun oynamayacaksan uygulama falan ihtiyacın yoksa one x e gerek yok lumia 900 belki internet hızı için tercih edilebilir ama one x alınmaz

haklısın aslında gitsem iyi olacak...
herkes düzgünce tartışıyor. tutan yok, beğenmediysen gidebilirsin.