Lumia900 bekleyeyimmi HtcOneX alayım gitsinmi.

Sponsorlu Bağlantılar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Lumia900 bekleyeyimmi HtcOneX alayım gitsinmi.
arkadaşlar şuan aklımda iki telefon var one x ve lumia900 lumia900 beklemeye değermi çünkü 4g de varmış galiba onda onex geldi bügun birinde gördüm almancının birinde çok iyi ama lumia900 hakkındaki söylentiler aklımı alıyor ben öyle oyun uygulama bolluğunda değilim donanımsal olması daha iyi mesela n8 gibi güven verecek her işleve sahip olacak oyuncu değilim oyunu sadece ps3 te oynuyorum bi ses diyor bekle bi ses diyor onex al gitsin napacam allak bullak oldum

Eykul

Eykul

Üye
Bence ikisini de alma... Ali Kemal seni ikna etmeye calisacak Lumia al diye ama kanma ona :D

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
Su an piyasaki en iyi telefon al bence htc one x 1 gb rem var 1500 ghz var 4 çekirdek var 20 mp intenr hizi var
çikacak ipon 5 de onun kopyasi olcak

lumianin daha zamani var

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sağlam,adam gibi bir cihazın olsun istiyorsan kesinlikle Lumia900 al derim.

---------- Eklendi @ 00:03:01 ---------- Yazıldı @ 00:02:09 ----------

Bence ikisini de alma... Ali Kemal seni ikna etmeye calisacak Lumia al diye ama kanma ona :D
Birazdan gelir alikemal:)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence bekle lumia900'ü

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Su an piyasaki en iyi telefon al bence htc one x 1 gb rem var 1500 ghz var 4 çekirdek var 20 mp intenr hizi var
çikacak ipon 5 de onun kopyasi olcak

lumianin daha zamani var

galaxy s3 den haberin yok sanırım? Artı htc one x in iphone4s le kapışmasını izle de nasıl hezimete uğradığını gör,htc one x one s e bile kafa tutamıyor.. Kullananlarda pişman içine toz giriyor ve şarjı dayanmıyormuş.. Lumia bekleyişin uzun sürebilir 900 en erken temmuz ağustos gibi gelir.. Htc one x alma derim..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
oyunla vs işim yok diyorsun. Gerisi boş. Lumia 900'ü bekle .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle 20mp internet hızından kastınız 20mbps ise lumia900ün dual hspa+ ile 42mbps 4g lte ile 50 mbps hızı oldugunu hatırlatırım.quad core tegra3 işlemcili one-x in de qualcomm snapdragon s4 dual core işlemcili one-s karşısında zor anlar yaşadıgını da testlerde ve karşılaştırmalarda görmüştük zaten.tasarım olarak fazla yorum yapmaya gerek yok çünkü tasarım kişiye özgü bir şeydir ama one-x i eline alıp incelemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ergonomi sıfır ve elde rahatsız edici hatları var.özellikle ekran camı ve kasanın birleştigi noktalar aşırı rahatsız edici alıcak olanlar buna dikkat ederek incelerse ne demek istedigimi anlıyacaktır.lumia900 ün tasarımı zaten bütün dünyada kabul görmüş mükemmel ergonomili bir cihaz. tabi bizim yorumlarımız sizin telefonu almanız için yeterli olmamalı o yüzden iki cihazı da elinize alıp incelemeden kesin karar vermemelisiniz.Bu yüzden lumia900 gelene kadar bekleyip birebir karşılaştırma yaparak karar vermelisiniz.çünkü vereceginiz paralar Türkiye de birçok ailenin bir belki iki aylık nafakasıdır ve aldıktan sonra kolay kolay geri dönüşü yoktur.

• Beğen
Tepkiler: JOURNALIST ve TeAmo42
AHMED...

AHMED...

Üye
bu yorumdan sonra fazla söze gerek yok

WebStyle

WebStyle

Üye
HTC One X alacağınıza bana kalırsa Galaxy S3'ü bekleyin derim. Ancak Lumia 900 mü yoksa HTC One X mi diye soracak olursanız tabi One X tercih edilebilir. Ancak Lumia 900'de fena bir cihaz değil. En iyisi tüm cihazları görüp test ettikten sonra hangisi hoşunuza giderse onu alın derim..

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sağlam,adam gibi bir cihazın olsun istiyorsan kesinlikle Lumia900 al derim.

---------- Eklendi @ 00:03:01 ---------- Yazıldı @ 00:02:09 ----------

Birazdan gelir alikemal:)

öncelikle 20mp internet hızından kastınız 20mbps ise lumia900ün dual hspa+ ile 42mbps 4g lte ile 50 mbps hızı oldugunu hatırlatırım.quad core tegra3 işlemcili one-x in de qualcomm snapdragon s4 dual core işlemcili one-s karşısında zor anlar yaşadıgını da testlerde ve karşılaştırmalarda görmüştük zaten.tasarım olarak fazla yorum yapmaya gerek yok çünkü tasarım kişiye özgü bir şeydir ama one-x i eline alıp incelemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ergonomi sıfır ve elde rahatsız edici hatları var.özellikle ekran camı ve kasanın birleştigi noktalar aşırı rahatsız edici alıcak olanlar buna dikkat ederek incelerse ne demek istedigimi anlıyacaktır.lumia900 ün tasarımı zaten bütün dünyada kabul görmüş mükemmel ergonomili bir cihaz. tabi bizim yorumlarımız sizin telefonu almanız için yeterli olmamalı o yüzden iki cihazı da elinize alıp incelemeden kesin karar vermemelisiniz.Bu yüzden lumia900 gelene kadar bekleyip birebir karşılaştırma yaparak karar vermelisiniz.çünkü vereceginiz paralar Türkiye de birçok ailenin bir belki iki aylık nafakasıdır ve aldıktan sonra kolay kolay geri dönüşü yoktur.

900'ü sabırsızlıkla bekleyeceğim one x rakamlardaki kadar iyi olmadığı tüm dünyada söz konusu ben sapa sağlam arkama baktırmayacak tel isterim beni n8 kadar tatmin edebilecek telefon 900 sanırım

---------- Eklendi @ 02:49:41 ---------- Yazıldı @ 02:44:11 ----------

oyunla vs işim yok diyorsun. Gerisi boş. Lumia 900'ü bekle .

aynen kardeşim oyunu severim ama pcde bile oynamam sadece ps3 oyunu oynuyorum telefonu oyun için almam çok nete girerim çok konuşurum çok müzik dinlemem kamerayla aram iyi sağlam telefon güven verir sağlamlık önemli plastik telefon kullanmam

Coolwhisper

Üye
bence de HTC ONE X veya Galaxy S3 ikisinden birini seç. Türkiye de 4G yani LTE hizmeti veren operatör yok ve yakın zamanda da gelmeyecek, dolayısıyla Türkiye için lüzumsuz bir özellikden dolayı telefon tercihi yapmak ne derece doğru olur bilemiyorum. Turkcellin bağımsız ölçüm şirketlerine yaptırdığı 3G hız testleri var, gerek Avrupada gerek Amerikada LTE sistemlerinde, Turkcellin 3G hızı amerikalıların 4G (LTe) sinden daha hızlı veri alıp gönderiyor, ama yok telefonumda 4G olsun hava atıcam eşe dosta dersen, dükkan senin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
900'ü sabırsızlıkla bekleyeceğim one x rakamlardaki kadar iyi olmadığı tüm dünyada söz konusu ben sapa sağlam arkama baktırmayacak tel isterim beni n8 kadar tatmin edebilecek telefon 900 sanırım

---------- Eklendi @ 02:49:41 ---------- Yazıldı @ 02:44:11 ----------

aynen kardeşim oyunu severim ama pcde bile oynamam sadece ps3 oyunu oynuyorum telefonu oyun için almam çok nete girerim çok konuşurum çok müzik dinlemem kamerayla aram iyi sağlam telefon güven verir sağlamlık önemli plastik telefon kullanmam

oyunla işim yok. Müzik dinlerim çok konuşurum sağlam olsun diyorsun. Beklenenin faydasını göreceksin :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence de HTC ONE X veya Galaxy S3 ikisinden birini seç. Türkiye de 4G yani LTE hizmeti veren operatör yok ve yakın zamanda da gelmeyecek, dolayısıyla Türkiye için lüzumsuz bir özellikden dolayı telefon tercihi yapmak ne derece doğru olur bilemiyorum. Turkcellin bağımsız ölçüm şirketlerine yaptırdığı 3G hız testleri var, gerek Avrupada gerek Amerikada LTE sistemlerinde, Turkcellin 3G hızı amerikalıların 4G (LTe) sinden daha hızlı veri alıp gönderiyor, ama yok telefonumda 4G olsun hava atıcam eşe dosta dersen, dükkan senin.

4g altyapisini uc sirkette hazirladi Turkcell testlerini bile yapmaya basladi 2013 ortalarindan itibaren kullanilmaya baslayacak 2000tl civarinda telefon alicak olan birisi icin bence 4g olmali yoksa bir yil sonra en basit 4g li bir cihazin gerisinde kalir.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

4g altyapisini uc sirkette hazirladi Turkcell testlerini bile yapmaya basladi 2013 ortalarindan itibaren kullanilmaya baslayacak 2000tl civarinda telefon alicak olan birisi icin bence 4g olmali yoksa bir yil sonra en basit 4g li bir cihazin gerisinde kalir.

buda önemli bir faktör

---------- Eklendi @ 10:39:41 ---------- Yazıldı @ 10:35:44 ----------

araba almıyorumki hava atayım ileri teknoloji vaat etmeyen bi telefonu kullanamam galaxy s3 alsam bugün alırım ama oyun oynamıyorum plastik yelefon kullanmıyorum n9 cok sağlam bi aliminyum maddeden yapılmış be şuan en sağlam telefon ünvanını alacak

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşım senin bütün yorumlarını okudum kesinlikle lumia 900 içi boş biri olupta one x veya lumia demiyorum. Senin istediğin herşey lumiada var.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
franzliszt

franzliszt

Üye
lumia 900 polikarbonat,bence acele etmeyin ben moskovoda inceledim htc one x i
bir kere one x in tasarımı çok güzel olmuş ama incelerken küçük takılmalar oldu ekran geçişlerinde ve internetde sayfa yakınlaştır uzaklaştır yaparken aklında bulunsun burda 1500 civarı fiyatı ona göre hareket edin ve performansı bir galaxys3 kadar olmayacak söylim . bununla beraber lumiada tercih eilebilir ama galaxys3 yanılmıyorsam lte de 75mbps indirme hızı vaat ediyor yani bence sen iyi para vereceksin ya s3 al yada plastik sevmem illa diyorsan onex al çünkü dış dokusu inanılmaz kaliteli elden kaymayan yapıda ilginç birşey yapmışlar siyah modeli için konuşuyorum

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
daha iphone 4si geçememiş ama one x inceledim bende bi almancının elinde vardı yarım saat kadar baktım ama zannedersem rakamlarını yansıtmıyor one x tegra3 olup olmadığından hala şüpheliyim sanki okadar yazılı özellik yokmuş gibi ama lumia900 amerika gibi aç gözlü bir milletin beğenisini kazandıysa buda bir faktör

Uruloki

Uruloki

Üye
oyun filan oynamayacağım diyorsun bencede lumia 900 ama 800 resmi siteye koyulup çekildi 900 bence daha çok beklersin he bu arada lte versiyonu gelmez buraya avrupaya çıkan model gelir diye tahmin ediyorum

---------- Eklendi @ 13:01:19 ---------- Yazıldı @ 12:59:41 ----------

daha iphone 4si geçememiş ama one x inceledim bende bi almancının elinde vardı yarım saat kadar baktım ama zannedersem rakamlarını yansıtmıyor one x tegra3 olup olmadığından hala şüpheliyim sanki okadar yazılı özellik yokmuş gibi ama lumia900 amerika gibi aç gözlü bir milletin beğenisini kazandıysa buda bir faktör

güncellenince tüm sorunları çözülecek one x in sense 4.5 geliyor yakın zamanda yokse tegra 3 lü diğer cihazlarda bir sorun yok misal asus transformers prime

Üst Alt