Lumia1520 (Bandit) başlat ekranı görüntüsü

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia1520 (Bandit) başlat ekranı görüntüsü

Nokia'nın Windows Phone8 GDR3 güncellemesi yüklü olarak Ocak-Şubat döneminde piyasaya sürmesi beklenen Bandit kod adlı cihazına ait oldugu belirtilen ekran görüntüsü @evleaks tarafından twitter üzerinden paylaşıldı.

6" ekranıyla ilk Windows Phone Phablet olması beklenen Lumia1520'de GDR3 güncellemesi ön yüklü olarak geliyor ve vu ekran görüntüsü GDR3'le gelmesi beklenen extra bir kolon canlı karo destegini de teyit etmiş oluyor.

Lumia1520 Bandit Windows Phone platformunda ilk 1080p FHD ekrana sahip cihaz olma özelligini de taşıyacak gibi görünuyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu ekstra kolon bizlere gelmeyecek sanırım.

Hagios

Hagios

Üye
Ekstra kolon hangi modellere gelecek?

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun bakalım.

remzi33

remzi33

Üye
Resimdeki ekran görüntüsü de saate dikkat :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yalnız müzik live tile'ına dikkat.
Aynı kişiler live tile'ında olduğu gibi albüm kapakları dönüyor sanırım onda da :hmmm

Nokia Pro Cam uygulamasının adı da "Nokia Camera" olarak değişmiş.
:blink:

ÖEY

ÖEY

Üye
Yalnızca meraktan soruyorum: O pil göstergesine sayısal olarak yüzde yazmak çok mu zor? Yani sistemi kastıracak bir şey mi? Ben şahsen bunu anlamıyorum, buradaki mantık bana çok saçma geliyor.:off:

• Beğen
Tepkiler: skynet
Türe

Türe

Üye
Legolari özledim şimdi :ehe En azından daha iyi olmuş şimdi görünüm :good:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada "Storyteller" adındaki Live Tile ne ola ki :naughty:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
extra kolon hangi cihazlara gelecek veya gelmeyecek belli degil. Bilinen sadece bu kolon arayuze eklenicek.

Yalnızca meraktan soruyorum: O pil göstergesine sayısal olarak yüzde yazmak çok mu zor? Yani sistemi kastıracak bir şey mi? Ben şahsen bunu anlamıyorum, buradaki mantık bana çok saçma geliyor.:off:

O saat benim de en cok istedigim şey ama ios'ta kullaniyordum aşiri şarj kullaniyordu.

Türe

Türe

Üye
extra kolon hangi cihazlara gelecek veya gelmeyecek belli degil. Bilinen sadece bu kolon arayuze eklenicek.

O saat benim de en cok istedigim şey ama ios'ta kullaniyordum aşiri şarj kullaniyordu.

Ne yani şarj yüzdesi aşırı şarj mi götürüyor :hmmm

alo123

Üye
Yalnız müzik live tile'ına dikkat.
Aynı kişiler live tile'ında olduğu gibi albüm kapakları dönüyor sanırım onda da :hmmm

Nokia Pro Cam uygulamasının adı da "Nokia Camera" olarak değişmiş.
:blink:

Müzik tilesi şuan bendede öyle ona özgü birşey değil yani :) Albüm kapakları dönmüyor mix radioda dinlediğin en son şarkıların kapak resimleri kalıyor :)

ÖEY

ÖEY

Üye

Valla abi garip bir durum o zaman ya:hmmm Ben android kullanırkene pil göstergesinde sayı yazsın diye ayrı uygulama yüklüyorduk ama şarja negatif bir etkisini görmedim veya hissettirmeyecek kadar olabilir bir şey diyemeyeceğim şimdi. Fakat alt tarafı iki karekterlik sayı yani neden şarja kötü etki etsin ki? :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Müzik tilesi şuan bendede öyle ona özgü birşey değil yani :) Albüm kapakları dönmüyor mix radioda dinlediğin en son şarkıların kapak resimleri kalıyor :)

Ben albüm kapaklarının live tile'da kişiler tile'ında olduğu gibi dönmesinden bahsettim. :hmmm
Sözünü ettiğim şeyin mevcut özellikle bir ilgisi yok ki?
Dolayısıyla benim bahsettiğim şey (eğer düşündüğüm gibiyse) ona (GDR3'e) özgü bir şey.

Sizin bahsettiğiniz özellik ise herkeste var, size özgü değil :)

csH

csH

Üye
Ben mi yanlış gördüm ya da yanlış mı hatırlıyorum burda 6 kolon var 5 olmayacak mıydı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben mi yanlış gördüm ya da yanlış mı hatırlıyorum burda 6 kolon var 5 olmayacak mıydı

Yanlış hatırlıyorsunuz.

Yan yana "6 tane küçük" veya "3 tane orta boy" live tile konulabilecek şeklinde verilmişti haberler. :oke:

dakamon

dakamon

Üye
Yahu harbiden saçma şu pil göstergesine yüzde ne kadar kaldığını gösteren bir şey koymaları çok mu zor. İos ta var görüyoruz bizden daha uzun gidiyor şarjları.

respection123

Üye
Yahu harbiden saçma şu pil göstergesine yüzde ne kadar kaldığını gösteren bir şey koymaları çok mu zor. İos ta var görüyoruz bizden daha uzun gidiyor şarjları.
İos olsa iyi. Bada'da Bile var :D