Evleaks; Nokia Bandit=Lumia1520 olucak

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evleaks; Nokia Bandit=Lumia1520 olucak

Kıdemlı bilgi kaynagımız twitter üzerinden yeni bir bilgi sızdırdı.

Buna göre daha önce ayrıntılarını paylaştıgımız Nokia'nın Bandit kod adlı 6"lik phableti Lumia1520 model adıyla raflardaki yerini alacak. Lumia1520'nin 2014 yılı başlarında muhtemelen CES 2014 veya MWC2014 fuarlarından birinde GDR3 yuklü olarak tanıtılması bekleniyor.

Lumia1520 olması beklenen cihazın ayrıntılı bilgilerine BURADAN ulaşabilirsiniz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hiç 1-4 arası serileri yok! 520~~920-1020 şimdi direkt 1520ye atladılar yine..

ÖEY

ÖEY

Üye
Yalnız eğer dediğin gibi 2014 başlarında GDR3 yüklü olarak tanıtılırsa bu WP8.1'in 2014 ikinci çeyreğine kaldığını gösterir gibime geliyor. Neyse oralara hiç bulaşmayayım ben şimdi :kıskıs: :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yavaş ilerliyor ama sağlam olur herhalde

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Yalnız eğer dediğin gibi 2014 başlarında GDR3 yüklü olarak tanıtılırsa bu WP8.1'in 2014 ikinci çeyreğine kaldığını gösterir gibime geliyor. Neyse oralara hiç bulaşmayayım ben şimdi :kıskıs: :D

GDR3 çıktıktan sonra 8.1 çıkmadan önce olursa fuar yapcak birşey yok. Ancak Mart ayına kadar kesin gelir.

marazruno123

Üye
8.1i Ocak sonunda tahmin ediyorum sanırım Nokia windowsu iyi dürtmemekle kalmayıp kendi de yavaşlamış.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

blackcemre

Üye
haber için teşekkürler.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben 8.1in söylenen tarihden en az 1 ay geçikeceğini tahmin ediyorum.Ve ilk bahar başlarında ancak dağıtılır diye düşünüyorum oda en iyi ihtimalle.Çünkü daha amber yok onun dışında gdr3 verilecek ohoo çok işimiz var çooook..

Üst Alt