Lumia1020'den bir kaç tam çözünürlüklü resim

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Neden gidecek yine? Çünkü artık benim telefonun kronik olmuş hiçbir sorununu çözemiyor servis. Her seferinde flaşlayıp geri gönderiyorlar. Ama her seferinde başka bir yerini daha bozuyorlar. Onun için ben de 4. kez aynı sebeple vereyip ondan sonra swap isteyeceğim de ondan :D:D Tamamen duygusal yani :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
:kıskıs: abi ben n73 ü 6 defa yolladım bundan 2sene önce hani o zamanalr ortanın üstü telefondu adamlar hep bozdular yolladır en son garantisi bitti geri gönderemedim :(

ÖEY

ÖEY

Üye
E o zaman değişim isteseymişsin keşke. 6 kez diyorsun tam değişimlikmiş o cihaz. Ben prosedürleri tam bilmiyorum ama Ali Kemal veya Özgür falan daha iyi biliyorlardır. Bir şansını dene istersen.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
geçti abi otelefonun garantisi biteli 1 sene oldu :D artık önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)

skynet

Üye
Arkadaş L620'nin geçe çekimleri çok kötü ya :ağlarım:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
sahne seçiminden gece yi seçim flaşı açtıktan sonra da mı kötü bende de var o kameraya göre iyi yani normal çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende kırmızı var ama kaymıyot mat biraz siyah kaygansa parlak da daha doğrusu kayar haklısınız

OozyStaw

OozyStaw

Üye
bendeki beyaz L 920 kaymıyor ama L 620 çok hoş bir his veriyor kayarken :kıskıs:

skynet

Üye
sahne seçiminden gece yi seçim flaşı açtıktan sonra da mı kötü bende de var o kameraya göre iyi yani normal çalışıyor
Hocam o ayarları hiç kurcalamıyorum genelde hep otomatikte olur ama söylediğini deniyecem :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye

Hocam o ayarları hiç kurcalamıyorum genelde hep otomatikte olur ama söylediğini deniyecem :)

ondan dolayıdır sen gece çekimi etkinleştir çok güzel olacak az sonra 2 tane resim yükleyeceğim anlarsın :oke:

- - - Eklendi - - -

Bak mesela ilk sıradaki gece çekim etkin , ikinci sırada kinde etkin değil .

- - - Eklendi - - -

Bak mesela ilk sırada kinde normal çekim , ikincisinde gece çekimi etkin , üçüncüde ise gece çekimi + ISO ayarları yapıli ki ayı bile yok ettim :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

İlk sıradaki normal çekim , ikinci sıradaki ise Gece modu aktif çekimdir. Ayrıca yukardakinde flaş kapalıydı yanlış hatırlamıyorsam 1 aylık resimler . Umarım yardımcı olmuştur fotoğraflar yani açıklayıcı olmuştur.

NOT: Bunlar Lumia 920 ile çekilmiştir , Lumia 620 ile çektiklerimi upload etmedim hemen hemen aynı Lumia 920 biraz daha iyi.

- - - Eklendi - - -

He bu arada resimler gruplandırdığım gibi aynı zaman diliminde çekilmiştir aynı gün aynı 15 dk içinde :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Resimler görünmüyor mu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yok.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Onunla ilgili yeni konu açtım arkdaşlar wp genelde bulabilirsiniz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
makro çeksen kıyaslardık aslında ama her zamanki gibi döktürmüşsün abi eline sağlık :)
Sağol kardeşim :oke: Önümüzdeki günlerde makro resimler eklerim inşallah. :D

Yemin ediyorum benim telefonla hiçbir zaman böyle güzel ve net fotoğraflar çekemedim. Gökçen sana zahmet gündüz çekimlerinden de örnekler paylaşabilir misin? Şu telefon servisten bir gelsin fotoğraf manyağı yapacağım onu eğer böyle güzel çekemezse yine servise postalayacağım.:hmmm Gerçi her türlü yine gidecek servise :hih:
Elbette paylaşırım Özgür, yalnız bana biraz müsaade edin. :tebessüm: İnşallah bu sefer sorunsuz gelir de tekrar göndermek zorunda kalmazsın. :oke:

Çok iyi yakalamışsın yansımalar güzel olmuş bende de var 1-2 tane gece çekimi bu derece güzel değil ama başarılı yinede :kıskıs:
Eyvallah
Eryaman :kıskıs: Çok güzel olmuş fotoğraflar :)
:islik

:tşk:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla fotoğraflar süper çıkmış. Çok kıskandım seni şimdi:hmmm:hih: Ayarları nasıl yapıyorsun peki? Otomatikte mi her şey yoksa duruma göre ve kafana göre mi ayarlıyorsun?

Bu arada telefonum servisten çıktı ama benim bir arkadaşım takip ediyor şu anda durumu. Turkcell'de çalışıyor kendisi ve telefonu o aldı benim adına. Bir iki gün kullanıcam eğer düzelmemişse tekrar götürüp direkt olarak değişim isteyeceğim dedi. Bu konuya benden daha fazla kafayı taktı biraz da kıldır bu konularda yani senin anlayacağın teleservice izmir yandı:d: Adam kendi davası gibi sahiplendi :D Ben de iyi dedim ne halin varsa gör telefonumla :D Ben 5800'ımla rahatım daha :D Gerçi özledim lamiyayı yahu|-)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
5800'la çektim :ehe

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
5800 bu kadar iyi çekiyor muydu yahu:hmmm Tamam ben fotoğraf çekmekten anlamıyorum anlaşılmıştır:hih:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lanet olsun Opera kudurmuş kusura bakmayın. Arada bi küfür bile ediyor :ehe

- - - Eklendi - - -

5800 bu kadar iyi çekiyor muydu yahu:hmmm Tamam ben fotoğraf çekmekten anlamıyorum anlaşılmıştır:hih:

Estağfurullah kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Estağfurullah kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Opera azdı :ehe

Üst Alt