ÖEY
Üye
Çoğu mahremim olduğu için biri iki tane sade fotoğraf ekliyorum.
Çok güzel olmuş fotoğraflar 
Hocam o ayarları hiç kurcalamıyorum genelde hep otomatikte olur ama söylediğini deniyecemsahne seçiminden gece yi seçim flaşı açtıktan sonra da mı kötü bende de var o kameraya göre iyi yani normal çalışıyor

Hocam o ayarları hiç kurcalamıyorum genelde hep otomatikte olur ama söylediğini deniyecem![]()

Sağol kardeşimmakro çeksen kıyaslardık aslında ama her zamanki gibi döktürmüşsün abi eline sağlık![]()
Önümüzdeki günlerde makro resimler eklerim inşallah. 
Elbette paylaşırım Özgür, yalnız bana biraz müsaade edin.Yemin ediyorum benim telefonla hiçbir zaman böyle güzel ve net fotoğraflar çekemedim. Gökçen sana zahmet gündüz çekimlerinden de örnekler paylaşabilir misin? Şu telefon servisten bir gelsin fotoğraf manyağı yapacağım onu eğer böyle güzel çekemezse yine servise postalayacağım.Gerçi her türlü yine gidecek servise
![]()
İnşallah bu sefer sorunsuz gelir de tekrar göndermek zorunda kalmazsın. 
EyvallahÇok iyi yakalamışsın yansımalar güzel olmuş bende de var 1-2 tane gece çekimi bu derece güzel değil ama başarılı yinede![]()
EryamanÇok güzel olmuş fotoğraflar
![]()

Ayarları nasıl yapıyorsun peki? Otomatikte mi her şey yoksa duruma göre ve kafana göre mi ayarlıyorsun?
Adam kendi davası gibi sahiplendi
Ben de iyi dedim ne halin varsa gör telefonumla
Ben 5800'ımla rahatım daha
Gerçi özledim lamiyayı yahu

5800 bu kadar iyi çekiyor muydu yahuTamam ben fotoğraf çekmekten anlamıyorum anlaşılmıştır
![]()
5800 bu kadar iyi çekiyor muydu yahuTamam ben fotoğraf çekmekten anlamıyorum anlaşılmıştır
![]()