kardeşim ben bende ki n8 ile de makro modunda yaklaşık bunlara yakın görüntüler yakalayabiliyorum.
tebrikler
n8 ile bu cihazı geçtiniz ya ne diyim artık bu arada görüntüler süper amacı fotoğraf çekmek olanlar için çok iyi cihaz 
Valla süper bir dahaki telefonum olabilir daha iyisi çıkmassa(He birde Microsofta bağlı)Oha ya gerçek mi bunlar nedir böyle abi ya inanılmaz resmen. Ama şimdi 920'den soğudum ben yavaştan, ne yapıcaz ? Biri beni teselli etsin lütfen
Onları kim teselli edecek. Olsun bizim 8 çekirdekli telefonumuz var hıh derler artık 
Bekleyip bunumu alsaydımValla süper bir dahaki telefonum olabilir daha iyisi çıkmassa(He birde Microsofta bağlı)
- - - Eklendi - - -
Androidliler ne yapacak bunu görünceOnları kim teselli edecek. Olsun bizim 8 çekirdekli telefonumuz var hıh derler artık
![]()

Bekleyip bunumu alsaydımValla süper bir dahaki telefonum olabilir daha iyisi çıkmassa(He birde Microsofta bağlı)
- - - Eklendi - - -
Androidliler ne yapacak bunu görünceOnları kim teselli edecek. Olsun bizim 8 çekirdekli telefonumuz var hıh derler artık
![]()
Normalde resimleri farklı kaydet dediğimde birkaç saniyede kaydediyordu şimdi resim indiriliyor diyor![]()

her bir resim 10mb'in uzerinde![]()

Şu konuyu kapatın artık, yoksa olan benim makineye olacak.![]()