Lumia1020'den bir kaç tam çözünürlüklü resim

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
laf aramızda kalsında bu fotoğraflar insanı 920 den soğutur be gerçekten çok mükemmel fotoğraflar...

enterneoll

enterneoll

Üye
kardeşim ben bende ki n8 ile de makro modunda yaklaşık bunlara yakın görüntüler yakalayabiliyorum.

:aha: tebrikler :D n8 ile bu cihazı geçtiniz ya ne diyim artık bu arada görüntüler süper amacı fotoğraf çekmek olanlar için çok iyi cihaz :)

nanotex

nanotex

Üye
Fame olmak için birebir :D DSLR makine gibi maşallah

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ÖEY
yeauw

yeauw

Üye
mükemmel bişey olmuş gsm arenaya koysunlar canon ile karşılaştıracağım :DD

0MG90

0MG90

Üye
Bayıldım telefona resmen, resimler için teşekkürler..

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Oha ya gerçek mi bunlar nedir böyle abi ya inanılmaz resmen. Ama şimdi 920'den soğudum ben yavaştan, ne yapıcaz ? Biri beni teselli etsin lütfen

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gözlükteki toz zerreciklerine kadar görünüyor :oha:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve OttomaN TigeR
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bekleyip bunumu alsaydım :hmmm Valla süper bir dahaki telefonum olabilir daha iyisi çıkmassa(He birde Microsofta bağlı)

- - - Eklendi - - -

Oha ya gerçek mi bunlar nedir böyle abi ya inanılmaz resmen. Ama şimdi 920'den soğudum ben yavaştan, ne yapıcaz ? Biri beni teselli etsin lütfen

Androidliler ne yapacak bunu görünce :D Onları kim teselli edecek. Olsun bizim 8 çekirdekli telefonumuz var hıh derler artık :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bekleyip bunumu alsaydım :hmmm Valla süper bir dahaki telefonum olabilir daha iyisi çıkmassa(He birde Microsofta bağlı)

- - - Eklendi - - -

Androidliler ne yapacak bunu görünce :D Onları kim teselli edecek. Olsun bizim 8 çekirdekli telefonumuz var hıh derler artık :D

8 çekirdeklileri varsa çıtlatsınlar:)

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

- - - Eklendi - - -

Şimdi laf atma sataşma filan olmasın cıngar çıkacak yine. Hem fotoğraf çekme hobisi olmayanlar için pek bi artısı yok. Android kullananlar zaten nedendir bilmem ama nefret ediyorlar WP' den, o yüzden pek yöneleceklerini düşünmüyorum. Şimdi androidi bırak sen beni teselli et ya ağlıyorum ha şuan

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Normalde resimleri farklı kaydet dediğimde birkaç saniyede kaydediyordu şimdi resim indiriliyor diyor :ehe

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Genelde hep makro çekim hapmış doğrumuyum normal çekimlerde daha iyi fikir edinirdim çünki uzaktan çekilen resimlerde arka taraf yakınlaştırmadan önce bile bulanık dorumu flu mu diyorlar fotocular ne sanki öyle

HAM ZA

HAM ZA

Üye
:oha: opera ile %300 yakınlaştım tek bozulma yok :D

• Beğen
hllsvrn

hllsvrn

Üye
Nokia'nın kamera performansını tartışmaya hiç gerek yok. Bu bir tartışma konusu olmamalı zaten, Nokia bu işin kitabını yazmış! Microsoft aynı özeni WP8 üzerinde gösterdiği zaman! Nokia tamami ile geri dönmüş olacak..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şu konuyu kapatın artık, yoksa olan benim makineye olacak. :p

• Beğen

Üst Alt