Haber Lumia 1020 ile Resim Sanatı ( GUNCELLENDİ ) ( Fazla büyüleyici )

Sponsorlu Bağlantılar

bloodrap

bloodrap

Üye
Lumia 920 ile hocam ben yapamadım. Başka lumia 920'nin flashını sabitleyerek yapmaya çalıştım çok patlıyor ışık

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
kasım ayında 920 ile yapmıştım bunları :)

Lumia 920 ile hocam ben yapamadım. Başka lumia 920'nin flashını sabitleyerek yapmaya çalıştım çok patlıyor ışık
ışıkta olmaz zaten kardeş karanlıkta yapılıyor bunlar :ok2:

• Beğen
Tepkiler: skynet, 4MaGuS ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
elindeki ışık kaynağı nedir? ben onu merak ettim :) @kimbilir_01

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arkadaşlar sahne sanatlarında resim çekerken nasıl ayarlar yapmalıyız tiyatro gösteri vs biliyorsunuz seyircilerin olduğu kısım çok karanlık sahne aydınlık oluyor birde sahneden biraz uzakta kalabiliyorsunuz o yüzden flaş zaten kullanılmaz ama iso vs ne yapmak gerekli

jdmsaint

jdmsaint

Üye
920 için tripod nerden bulabiliriz acilll lazım :)

csH

csH

Üye
620de bile oluyor çakmakla dendedim başardım :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Yada bir yere daya çekim sırasında.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
nasıl yapcaz ya sonra tutacak kırılmasın :)

3 5 çivi çakarsın kırılmaz olur ;) ayrıca 920 kendi dik durabiliyor ha yan lsun dersen de dediğim gibi 50 100 lira verip belki daha fazla bilemiyorum tripod alabilirsin yada bi marangozdan 5 liraya çıtalar alıp kendinde yapabilirsin ben yapacağım küçük bide mengene namı diğer işkence alıp onuda telefonu tutması için kullanacağım tabi metal kısımlarına plastik plastiğin iç kısmına da sünger ekleyerek :) yaratıcı olmak gerek herşeye para veremeyiz ki ;)

jdmsaint

jdmsaint

Üye
3 5 çivi çakarsın kırılmaz olur ;) ayrıca 920 kendi dik durabiliyor ha yan lsun dersen de dediğim gibi 50 100 lira verip belki daha fazla bilemiyorum tripod alabilirsin yada bi marangozdan 5 liraya çıtalar alıp kendinde yapabilirsin ben yapacağım küçük bide mengene namı diğer işkence alıp onuda telefonu tutması için kullanacağım tabi metal kısımlarına plastik plastiğin iç kısmına da sünger ekleyerek :) yaratıcı olmak gerek herşeye para veremeyiz ki ;)
malum sitede buldum ben 25 liraya. Ayrıca tüm telefonlarla uyumlu.belki onu alırım :)

• Beğen
Tepkiler: Ugr288
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
malum sitede buldum ben 25 liraya. Ayrıca tüm telefonlarla uyumlu.belki onu alırım :)
iyiyimiş hangi siteyse özelden bana da yazsana kardeş ben aradım 80 liradan aşağı bulamadım da

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint
SLH.55

SLH.55

Üye
bende lumia 620 ile yaptım.Misafirlikteydim dinlemedim deli gibi çizim yaptım :kop:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve ceza87
bbakkus

bbakkus

Üye

lumiam yok ama kompak makine ile yaptım

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01

Üst Alt