Lumia1020'den bir kaç tam çözünürlüklü resim

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
Off be şu resimlere bak Nokia bu işi hakkıyla yapıyo :)

alical33

alical33

Üye
gel sarısıyla değişek abi ya siyaha acayip sempatim var bu aralar siyah kasa almayı bile düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
ÖEY

ÖEY

Üye
Siyah güzel olmasına güzel ama elden çok kayıyor. Eline aldığında fırlayıp gidecekmiş gibi bir his veriyor :) Hayır çocuk da değil kafasına terliği at dursun yerinde, kocaman adam yahu :)

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Diğer renklerde kayma olmuyor mu Özgür?

• Beğen
My-sQLL

My-sQLL

Üye
Bana demediler ki 920 yi alırken 1020 cıkacak bekle diye :@ :@ :@@

• Beğen
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla diğer renkleri bilemiyorum test etme şansım olmadı ama muhtemelen yoktur çünkü malzeme farkı var. Fakat ben yine alacak olsam siyah alırım ya da mavi orası ayrı :)

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Valla diğer renkleri bilemiyorum test etme şansım olmadı ama muhtemelen yoktur çünkü malzeme farkı var. Fakat ben yine alacak olsam siyah alırım ya da mavi orası ayrı :)
aynen, (forever black) :oke:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ÖEY
fk555897

fk555897

Üye
Telefon çok güzel çekmiş.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende onu sonradan fark ettim siyah almadığıma çok pişmanım :)
Sağlık olsun kardeşim, nasip bir daha ki modele inşallah :oke:

Bu arada yeni çektiğim fotoğrafları bilgisayarda görünce üzülmenin yersiz olduğunu anladım beyler. :D

alical33

alical33

Üye
Sağlık olsun kardeşim, nasip bir daha ki modele inşallah :oke:

Bu arada yeni çektiğim fotoğrafları bilgisayarda görünce üzülmenin yersiz olduğunu anladım beyler. :D
paylaşta biz de görelim ozaman abi :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Yemin ediyorum benim telefonla hiçbir zaman böyle güzel ve net fotoğraflar çekemedim. Gökçen sana zahmet gündüz çekimlerinden de örnekler paylaşabilir misin? Şu telefon servisten bir gelsin fotoğraf manyağı yapacağım onu eğer böyle güzel çekemezse yine servise postalayacağım.:hmmm Gerçi her türlü yine gidecek servise :hih:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt