papakudioflu
Emekli Yönetici
Yalnız farm la başlayan resim uzantıları bozulmuş resmi açmıyor
resimler kaldırılmış malesef

Yalnız farm la başlayan resim uzantıları bozulmuş resmi açmıyor

gel sarısıyla değişek abi ya siyaha acayip sempatim var bu aralar siyah kasa almayı bile düşünüyorum![]()
Ben karanın dışına çıkamıyorum maalesef.

Ben karanın dışına çıkamıyorum maalesef.
![]()
![]()
![]()
Abi siyah Lumia inan bir başka duruyor.Bende ya siyahını yada beyazını tercih edecem,tam karar veremedim

Bana demediler ki 920 yi alırken 1020 cıkacak bekle diye![]()
![]()
@

aynen, (forever black)Valla diğer renkleri bilemiyorum test etme şansım olmadı ama muhtemelen yoktur çünkü malzeme farkı var. Fakat ben yine alacak olsam siyah alırım ya da mavi orası ayrı![]()

Abi siyah Lumia inan bir başka duruyor.![]()

Sağlık olsun kardeşim, nasip bir daha ki modele inşallahbende onu sonradan fark ettim siyah almadığıma çok pişmanım![]()

paylaşta biz de görelim ozaman abiSağlık olsun kardeşim, nasip bir daha ki modele inşallah
Bu arada yeni çektiğim fotoğrafları bilgisayarda görünce üzülmenin yersiz olduğunu anladım beyler.![]()

Çoğu mahremim olduğu için biri iki tane sade fotoğraf ekliyorum.paylaşta biz de görelim ozaman abi![]()

makro çeksen kıyaslardık aslında ama her zamanki gibi döktürmüşsün abi eline sağlıkÇoğu mahremim olduğu için biri iki tane sade fotoğraf ekliyorum.

Gerçi her türlü yine gidecek servise 
niye tekrar gitsin abi.Gerçi her türlü yine gidecek servise
![]()

Çok iyi yakalamışsın yansımalar güzel olmuş bende de var 1-2 tane gece çekimi bu derece güzel değil ama başarılı yinedeÇoğu mahremim olduğu için biri iki tane sade fotoğraf ekliyorum.