Lumia1020'den bir kaç tam çözünürlüklü resim

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet yazdıkların iki kere gelmiş :D Fotoğraf 3 kez :D Bir ara mesaj düzenlemeden silersin onları sorun değil:oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Valla fotoğraflar süper çıkmış. Çok kıskandım seni şimdi:hmmm:hih: Ayarları nasıl yapıyorsun peki? Otomatikte mi her şey yoksa duruma göre ve kafana göre mi ayarlıyorsun?

Bu arada telefonum servisten çıktı ama benim bir arkadaşım takip ediyor şu anda durumu. Turkcell'de çalışıyor kendisi ve telefonu o aldı benim adına. Bir iki gün kullanıcam eğer düzelmemişse tekrar götürüp direkt olarak değişim isteyeceğim dedi. Bu konuya benden daha fazla kafayı taktı biraz da kıldır bu konularda yani senin anlayacağın teleservice izmir yandı:d: Adam kendi davası gibi sahiplendi :D Ben de iyi dedim ne halin varsa gör telefonumla :D Ben 5800'ımla rahatım daha :D Gerçi özledim lamiyayı yahu|-)
Teşekkürler Özgür. Son eklediğim fotoğraflar tamamen otomatik ayarlarda çekildi Özgür. Ama yerine göre ayarlara müdahale ediyorum tabiki. İnşallah düzelmiştir. O zaman teleservice'te çalışanların Allah yardımcısı olsun :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

Üst Alt