Lumia1020'den bir kaç tam çözünürlüklü resim

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia1020'den bir kaç tam çözünürlüklü resim
Nokia Lumia1020 ile cep telefonu kamerası konusunda son noktayı koydu. Bir cep telefonu ne kadar temiz ve net resimler çekebilir? Buyrun kararı siz verin....

Not: Resim boyutları çok büyuk oldugu icin linklerini veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, ardacumhur ve mehsevim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sana ve nokia ya çook teşekkürler.sözün bittiği yerdeyiz bence.harika resimler bunlar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk: bır sozum var aıleme cok soylerım lumıam o kadar cok seye yarıyorkı sızı bılmem ben her fonksıyonunu kesfedıp kullanıyorum aileme ee telefon degıl dost aldım.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vay be, resmen oha dedim abi

:tşk:

messevim

messevim

Üye
fotoğraflar süper gerçekten. teşekkürler fotoğraflar için

skynet

Üye
Görüntüler dehşet :aha:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Alilemal 1020 yi kısmetse nezaman alacan:)

messevim

messevim

Üye
kardeşim ben bende ki n8 ile de makro modunda yaklaşık bunlara yakın görüntüler yakalayabiliyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kardeşim ben bende ki n8 ile de makro modunda yaklaşık bunlara yakın görüntüler yakalayabiliyorum.
Yapma gözünü seveyim bizim n8 böyle resim çeksin ben değil telefonun kendisi bile donar kalır:)

komando04

komando04

Üye
süper görünüyor teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şimdi kıskandım telefonu :zzz: en son fotoğrafta posta kutusunun üzerinde yer alan servis etiketindeki damgayı ve numarasını bile rahatça okuyabildim. :blink:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Windows Phone resmi facebook sayfası beyzbol topu olan resmin sadece beyzbol topunun bir kesitine zoom yapılmış şekilde "1020 ile çekilmiş ve zoom yapılmış bu şey de ne?" diye sorusuna şakk diye cevabı yapıştırdım orjinal resmi kanıt olarak koyup :ehe

Türe

Türe

Üye
Kamera severler için bulunmaz nimet. Telefon özellikleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

foreverthe

foreverthe

Üye
Bu telefonu alan herkes böyle güzel fotoğraf çekemez. Fotoğraf çekmekte beceri işi. :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 de yakınlaştırırken bulanık çıkıyor pc de de aynı olurmu yarını pc den bakim ben

Türe

Türe

Üye
2GB RAM WP ler de sadece bu telefon da var. Kaldı ki 512mblık wpler bile yağ gibi akıyorsa bunu sen düşün.

- - - Eklendi - - -

kesinlikle katılıyorum

Sistem dediğin sadece hızdan ibaret değil. Neyse tartışma çıkmasın , malum WP gelişen bir sistem ne de olsa.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@

Üst Alt