esmeran3
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim instagramı yoğun kullanıyorsan sıkıntı yaşarsın. Video ekleme orijinal uygulamada yok. 6tag isimli çok iyi bir alternatifi var ama onda da video çekmek iki videodan sonra paralı ve telefonun hafızasından video ekleyemiyorsun. Ben messenger uygulamasını beğenmiyorum. Genel olarak çoğu önemli uygulama geldi ama hala eksikleri var. Sistem 8.1le güzel kullanılabilir hale geldi. Zaten okuma yazması olan bir insan telefon kullanabilir merak edecek bir şey yok o konuda. Çok istersen alabilirsin ama biraz daha bekle derim. Nokia daha iyi hazırlanıyor artık piyasaya.
Ne kadar daha bekleyeyim ?
Dediğim uygulamaları çok aktif kullanan birisiyim şahsen sıkıntı yaşamak istemiyorum sohbet baloncuğu yokmuş o yüzden çok üzüldüm
video eklemede yok
Whatsapp da müzik gönderme yok
Baloncuk için sistem izin vermiyor fakat baloncuk gelecek dendi, videoda çozulur bir şekilde, müzik gönderme zahmetlide olsa bir yolu var. Ben geçmenizi öneririm. Daha yeni çıkan bir sistem ve gün geçtikçe her şey yerli yerine oturuyor.
ilk marka özeldir en iyisi beklemek 1 sene falan sonra kafanı yerlere vurursun okadar paraya yazıkNe kadar daha bekleyeyim ?
Dediğim uygulamaları çok aktif kullanan birisiyim şahsen sıkıntı yaşamak istemiyorum sohbet baloncuğu yokmuş o yüzden çok üzüldüm
video eklemede yok
Whatsapp da müzik gönderme yok
Anladım teşekkür ederim.
Bana keşke S4 ü satmasaydım dedirtmesinde
yarın alalı tam 1 sene oluyor kafamı hala yerlere vurmadım, instagram facebook twitter whatsapp çok aktif kullanıyorum bende.ilk marka özeldir en iyisi beklemek 1 sene falan sonra kafanı yerlere vurursun okadar paraya yazık
hepsi beta twitter wtspp fulllyarın alalı tam 1 sene oluyor kafamı hala yerlere vurmadım, instagram facebook twitter whatsapp çok aktif kullanıyorum bende.
hepsi beta twitter wtspp fulll
onlar emektar symbianda vardıEminmisintwitter beta değil whatsapp beta değil facebook da değil, tek instagram beta. Diğerlerinin betası için kayıt olman gerekiyor. Bilip bilmeden gelip milletin aklını karıştırmayın. Oyun oynamak için alınıyorsa evet wp kotu fakat sosyalleşmek için gayet iyi. Lumia 520 en duşuk model ve gayet memnunum Lumia 930ile ne kadar memnun olunabilir siz duşunun.
neyle gönderildiyse gönderildi.
onlar emektar symbianda vardı
Nokia iphoneden bile sağlam keşke mağazasıda öyle olsa yinede ilerleme varoyun perde önemli değil işte ya lumia 930 yada yeni çıkan iphone başka çare yok .s
Android ile uzayın derinliklerine gittinizde haberim mi yok ?
1500 TL civarında gelirse hiç beklemem alırım ama max 1600 TL gelirse hemen alırım hiç beklemeden
S4 Kullanmış biri olarak dostum 930 kesinlikle seni tatmin etmeye yetecektir. (Market haricinde) Whatsapp da artık sorun yok. Yani gayet iyi çalışıyor. Ufak tefek eksikleri var tabii mp3 gönderme gibi. Retrica'nın kendisi mağazada yok ama onun gibi alternatif uygulamalar bulabilirsin. Ama 930 da ki kamera ile bence yapamayacağın şey yok gerçekten çok kaliteli. Örnek videolar ve resimler sürekli olarak Twitter üzerinden paylaşılıyor. Instagram şuan da Beta sürümünde olduğu için bazı özellikleri eksik fakat tatmin edici seviyede. Telefon ilk bakışta biraz farklı zor geliyor insanlara fakat en fazla bir haftada aslında öyle olmadığını anlarsın. Zaten kalite olarak sende bilirsin Nokiayı. İnsanlar bugün marka olmuş, Andorid çalışıtırıyor diye Samsung telefonlar bolca para döküyor. Sadece bir kez güncelleme alıyorlar ve telefonlar bir süre sonra şişiyor. Malzeme kalitesi olarak zaten Samsung çok dayanıksız en ufak düşmede ekran parçalanabiliyor. Ve son zamanlarda moda olan şu batarya patlamaları da cabası. Neyse konu dağıldı biraz ama bence pişman olmayacağın bir seçim olur kardeşim. Tabi yine tercih senin. Piyasaya sürülünce telefonu Shoplar da incele derim. Hayırlı ramazanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?