esmeran3
Üye
-
Konu Sahibi
-
Soru : Facebook messenger gibi uygulama varmı.?
Cevap. : Evet
Soru : Powercam , Retrica vb fotoğraf uygulamaları varmı?
Cevap: Fotoğraf için çeşitli uygulamalar mevcuttur.
Soru : Whatsapp sıkıntılıydı bir ara düzeldi mi?
Cevap : Whatsapp düzeldi ama toplum olarak beklentililerimiz yüksek olunca gene de eksiklikler var diyelim. (Bir andro yada iosta ki kadar değil)
Pişman etmez gibi.
En kolay alışabileceğin telefon lumiadır ne kadar zor gözükse de inan bana. Alışırsın hemen.
Telefonu aldığımda zerre kullanmayı bilmiyordum telefonu aldım 1 ay sonra wp bolumunde takılmaya başladım. Diğer sistemlere nazaran en basit sistemdir WP. Kesinlikle öneririm.
neyle gönderildiyse gönderildi.
Teşekkür ederim .
Alışırım İnşallah işte
Birde üst bar var mı ? durum çubuğu
uuuu çok teşekkür ederimüst seviye cihazlarda başka sensör var mı peki
Hareket sensoru 630da var, adım sayar gibi şeyler yani, 1520yede gelecek deniyordu 930da var mı bilmiyorum
Çok teşekkür ederim
Şu an tek gerekli bilgi bana fiyatı kaldı
L930 buyuk ihtimalle 1700-2000 ile girer tabi daha duşuk bir fiyatla girmesi leyhinize olur
1500 TL civarında gelirse hiç beklemem alırım ama max 1600 TL gelirse hemen alırım hiç beklemeden
L930un tasarımı da çok güzel imkanım olsa bende alırdım
Bak alma sebebim .
1 Tasarım
2 S800 işlemci 2.2 ghz
3 2 gb ram Kasma problemi olmaz kesinlikle
4. ve en önemli olanı ise NOKİA olması
Hergün telefonu inceliyorum
512 ramla kasma olmuyor ki 2 gb ramla kassınBak alma sebebim .
1 Tasarım
2 S800 işlemci 2.2 ghz
3 2 gb ram Kasma problemi olmaz kesinlikle
4. ve en önemli olanı ise NOKİA olması
Hergün telefonu inceliyorum
müsadenizle o dediğiniz 6tag programı ücretlidir. Parasını sonuna kadar hak ediyor. 5-6 lira gibi bir ücreti olması lazım. Bir kere satın aldığınız zaman size ait wp8 telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. (maksimum aynı anda 10 telefon gibiydi)Kardeşim instagramı yoğun kullanıyorsan sıkıntı yaşarsın. Video ekleme orijinal uygulamada yok. 6tag isimli çok iyi bir alternatifi var ama onda da video çekmek iki videodan sonra paralı ve telefonun hafızasından video ekleyemiyorsun. Ben messenger uygulamasını beğenmiyorum. Genel olarak çoğu önemli uygulama geldi ama hala eksikleri var. Sistem 8.1le güzel kullanılabilir hale geldi. Zaten okuma yazması olan bir insan telefon kullanabilir merak edecek bir şey yok o konuda. Çok istersen alabilirsin ama biraz daha bekle derim. Nokia daha iyi hazırlanıyor artık piyasaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?