orxan_92
Üye
-
Konu Sahibi
-
yani bu normalmi kardeş? 8mp neden bukadar kötü olsunki? Galaxy s2 bile gayet güzel çekiyor. bende lumia kamera diye bişey yok.kamera var bide lumia selfi programı var.Öncelikle sakin ol illa ki bir gün değiştireceksin ama o zamana kadar telefonu çarpmaher neyse bu kameranın 2 tane programı var birisi lumia kamera diğeri de kamera. Bunlardan hangisini istersen direk onu ayarlarsın. Ben one shot programını beğeniyorum. Kamera uygulamaları güneşli havalarda güzel çekiyor. Ha birde kamera kısmını çekmeden önce sil elinle bir bezle falan.
yaani yapacak bişey yok? :/Ekran çözünürlüğü farkı. Senin eski sony 1080p iken o 820 HD bile değil. Çok fark eder inan ki
Ayrıca lumia 820 kamera olarak sıkıntılı bir telefon zaten. 920 alsaydın daha tatmin edici sonuç alırdın. Neyse geçmiş olsun diyeyim senin adınayaani yapacak bişey yok? :/
teşekkurler. şuan bile arkadaşıma arayıp sony-le takas ede biliremde ama lumia hoşuma gitdi hızı falan öyüzden)Ayrıca lumia 820 kamera olarak sıkıntılı bir telefon zaten. 920 alsaydın daha tatmin edici sonuç alırdın. Neyse geçmiş olsun diyeyim senin adına
teşekkurler. şuan bile arkadaşıma arayıp sony-le takas ede biliremde ama lumia hoşuma gitdi hızı falan öyüzden)
bende onu diyorum 8mp kamera bukadar kotu olamazki.nokia 500 5mp çekiyor.fotoları karşılaştırıyorum gerçektende nokia 500 daha iyi çekiyor.L820'nin 8 mp'lik kamerası sadece gece kötü çeker. Gündüz resim ve video çekimi bir çok üst seviye cihaz kadar iyidir. Bu işte bir terslik var bence.
kardeş 1-2foto cekip atsam baka bilirmisin normalmi cekiyor yoksa lenstenmi?Bence bi kamera ayarlarını kontrol edin ya da kamera lensinde sıkıntı olabilir
1ci foto flaşsız çekilenBence bir kaç fotoğraf çekip bu konuda paylaş 820 kullanan arkadaşlarda ona göre yorum yapsınlar
gündüz olunca cekip atarım)Gündüz şartlarında birkaç foto çekip atabilir misin?
gerçektende boş vereyim gitsin))Benim kameradan iyi çekiyor dermişimkardeşim güneş ışığında biraz daha iyi çekiyor ama bence yazılımsal bir şey.. Ortama kendini adapte etmiyor hep aynı yani gece gündüz modu falan yok amaaaan boşver asus zenfone 2 geliyor bak 1000-1400 ₺ civarı olur ondan al benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?