lumia cihazlarda viber sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
lumia cihazlarda viber sorunu
Merhaba arkadaşlar lumia 800 lerde viber bilindiği üzere çalmadan yukarıda bir mesaj menüsü geliyor ona tıklarsan biraz bekledikten sonra zil çalmaya başlıyor android ve ios kadar stabil çalışmıyor lumai 920 cihazlarda kullanan varmı nasıl stabil ve direk açılıyormu gerçi lumia 920 en kısa zamanda pazartesi elimizde olur ama yinede öğrenmek istedim.

kulti

kulti

Üye
Henüz sesli arama desteği yok, sadece mesajlaşma var maalesef.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bence Sorunsuz Calisacaktir ..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sesli arama wp7.5'da var bir kac gune kadar wp8'e de gelir. Marketten uygulama guncellemelerini takip edin.

Viber

Viber

Üye
Hi,
This is a member of Viber R&D team.

Can you please elaborate more about your issue? We're not sure we have fully understood.

Regarding Lumia 920 (WP8), It's not supported yet but we are working to support it ASAP.

Feel free to contact us for any question.
Thanks,
Viber
-------------------------------
Merhaba,
Bu Viber Ar-Ge ekibinin bir üyesidir.

Eğer konu hakkında ayrıntılı daha miyiz? Biz tam olarak anladığından emin değiliz.

İlgili Lumia 920 (WP8), henüz desteklenmiyor değil ama biz en kısa sürede bunu desteklemek için çalışıyoruz.

Herhangi bir sorunuz için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin.
Teşekkürler,
Viber

Placebo-

Placebo-

Üye
Daha wp8 için viber yok ama yakın zamanda çok stabil şekilde gelecektir.

ecel54

ecel54

Üye
Hi,

Can you please elaborate more about your issue? We're not sure we have fully understood.

Regarding Lumia 920 (WP8), It's not supported yet but we are working to support it ASAP.

Thanks,
Viber
Merhaba,

Eğer konu hakkında ayrıntılı daha miyiz? Biz tam olarak anladığından emin değiliz.

İlgili Lumia 920 (WP8), henüz desteklenmiyor değil ama biz en kısa sürede bunu desteklemek için çalışıyoruz.

Teşekkürler,
Viber
:allalla:

- - - Eklendi - - -

adamlara bak aşmışlar işi foruma gelip cevap veriyorlar :kop:

• Beğen
Tepkiler: n000k
hidayet02

hidayet02

Üye
Hi,

Thanks,
Viber
Merhaba,

Teşekkürler,
Viber

Rumuzu Görünce ve Er Olduğunu Görünce Çok Şaşırdım:D Gerçekten Adamlar AŞMIŞ:D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hi,

Thanks,
Viber
Merhaba,

Teşekkürler,
Viber

! Adamlar aşmış yada bizim site aşmış. Buraya kadar gelip eğer kullanıcıları dikkate alıp cevap yazıyorlarsa hakikaten tebrik etmek isterim bu firmayı.

endera

Üye
lumia 800 lerde sesli viber calısmıyor... yukarda bır arkadas calısıyor demiş... ama nasıl

- - - Eklendi - - -

bu arada lumia 800 de kullanacagım TV programı var mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 800 lerde sesli viber calısmıyor... yukarda bır arkadas calısıyor demiş... ama nasıl

- - - Eklendi - - -

bu arada lumia 800 de kullanacagım TV programı var mı

ben lumia900'de kullaniyorum viberi sesli goruşme yapiyorum.
Diger sorun icin alttaki linkte ilgili uygulamalarin market linkleri mevcut
Windows Phone Türkçe Uygulamalar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Viber güzel birşey kullanana ben daha kullanmadım kullanırmıyım bilemem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Viber güzel birşey kullanana ben daha kullanmadım kullanırmıyım bilemem

whatsapp o kadar degil ama viber ve tango cok lazim oluyor. Ozellikle yurtdişinda akrabaniz varsa harika oluyor. Goruntu cam gibi ses net pc'den baglanmaya benzemiyor yani. Ben cok kullanirim.

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
lumia 800 cihazımda çalışıyor ben kullanıyorum ama bir android yada ios kadar stabil çalışmıyor daha doğrusu kullanma daha iyi o derece kötü biri seni aradığında önce yukarıda status barda bir mesaj görünüyor oda çok kısa bir süre kaçırırsan gelen aramaya cevap veremezsin diyelimki açtın en az 10 saniye bekleyeceksin ondan sonra gelen arama ekranı görünüyor yani stabil değil henüz.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

whatsapp o kadar degil ama viber ve tango cok lazim oluyor. Ozellikle yurtdişinda akrabaniz varsa harika oluyor. Goruntu cam gibi ses net pc'den baglanmaya benzemiyor yani. Ben cok kullanirim.

Abi ben çok kullanmıyorum normalde bile az konuşurum ama bende yüklerim belki bulunsun lazım olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt