Kardesim ben bir sorun oldugunu dusunmuyorumArkadaşlar mesaj kutularınızı kullansanız daha iyi olmazmı böyle ikiniz aranızda olan şeyleri![]()
Yok kardeşim sorun değilde hani ikinzi arasnındaya mesaj kutusu ile daha rahat mesajlaşabilirsiniz onu dedim belki rahatsız olanlar vardır diye benim için bir sorun yokKardesim ben bir sorun oldugunu dusunmuyorum

Kardesim baska bir arkadasta belki konu acmak yerine bu yorumlari okuyup karar verebilir faydalananilir. Eger yaptigimiz yalnissa adminleri bekliyorum. Tesekkur ederim SerhanYok kardeşim sorun değilde hani ikinzi arasnındaya mesaj kutusu ile daha rahat mesajlaşabilirsiniz onu dedim belki rahatsız olanlar vardır diye benim için bir sorun yok![]()
Elbette faydalı olabilir ve bende çok yanlış olduğunudüşünmüyorum hatta ben bile yardımcı olabilirimKardesim baska bir arkadasta belki konu acmak yerine bu yorumlari okuyup karar verebilir faydalananilir. Eger yaptigimiz yalnissa adminleri bekliyorum. Tesekkur ederim Serhan

Kesinlikle bekliyorumElbette faydalı olabilir ve bende çok yanlış olduğunudüşünmüyorum hatta ben bile yardımcı olabilirim![]()

Ama sen 630dan hoşlanmıyorsan ikinci el temiz bir 925 , veya fiyatı uygun gelmezse 820. Ben başlangıç için 630dan yanayım 
Neden?Şimdi wp platformuna geçiş yapacaksan yapılacak en uygun ve başlangış olarak en iyi telefon 630'dur...
630 ile wp ye biraz alış daha ileride başka cihazlara geçebilirsin...
Mesela ben wpye şu zamanda geçsem 520 yerine 630 ile geçerdim... Sonrasında malum ben 925 e geçtimAma sen 630dan hoşlanmıyorsan ikinci el temiz bir 925 , veya fiyatı uygun gelmezse 820. Ben başlangıç için 630dan yanayım
![]()
Neden?

Ama karar senin olduğu için , bida telefon değiştirmeyip , para harcamamak adına ikinci el temiz bir 925 de uygunsa senin için oda olur. Bütçen ne kadar senin ?Şunu incele belki dahada hoşuna gider
Eger zaten 630 veya baska bir telefon alacaksam muhtemelen 3 ay sonra ust duzey bir telefon almayi dusunuyorum.
Çünkü 630 başlangıç için en iyi telefonAma karar senin olduğu için , bida telefon değiştirmeyip , para harcamamak adına ikinci el temiz bir 925 de uygunsa senin için oda olur. Bütçen ne kadar senin ?
En iyisiEger zaten 630 veya baska bir telefon alacaksam muhtemelen 3 ay sonra ust duzey bir telefon almayi dusunuyorum.
Yinede şunu incele sen
Ama cogu kisi duzeldi diyor??bosver windows phoneyi, ben cok israrli bir sekilde kullanmak istedim, olmuyor, whatsaptan millet mesaj gonderiyor mesaj gec geliyor yada hic gelmiyor bunun gibi abuk sabuk sorunlar.... hic gerek yok
Yok galiba su an gayet iyi durumdavalla ben 6 ay once sattim ondan sonrasini bilmiyorum, birde magazasi ios ve google play kadar zangin degildi ozamanlar, magaza ve uygulama uyumlulugu disinda hic bir sorunu yok hatta ios ve androiddten daha stabil
valla ben 6 ay once sattim ondan sonrasini bilmiyorum, birde magazasi ios ve google play kadar zangin degildi ozamanlar, magaza ve uygulama uyumlulugu disinda hic bir sorunu yok hatta ios ve androiddten daha stabil
Onlar geçmişte kaldı...bosver windows phoneyi, ben cok israrli bir sekilde kullanmak istedim, olmuyor, whatsaptan millet mesaj gonderiyor mesaj gec geliyor yada hic gelmiyor bunun gibi abuk sabuk sorunlar.... hic gerek yok
630 İle wp ye başlangıç yapabilirsin şahsen ben 520 ile başlayıp 925'e geçtim![]()